Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mimino usnulo a manža dnes pracuje z domova, tak se jdu hodit do vany, ať jsem aspoň hezká a voňavá mrtvola s umytými vlasy
![]()
vegi - oni si to určitě přečetli a dali nám to pěkně sežrat
Ale Vojtíšek je zsa dneska jak sluníčko… Tak aspoň že tak
(tak a do hodiny čekám neutišitelnej řev
)
Davdan píše:
Tak jdu k vám do klubu mrtvol… jsem na tom úplně stejně… k tomu mě plíživě začíná bolet hlava…
Zkus levandulovej olejíček namazat na spánky. Včera mi to poradila jedna dobrá duše a pomohlo to. Vzala jsem ten co normalně dávám do aromky.
holky už mi je líp, ale na nohy mě postavila až hádka s manželem
takže asi to bylo nízkým tlakem, už se mi zvednul
ne vážně, prý mánpršet,tak to bude ono. Záda mě bolí taky a zaostřit jsem měla ráno taky problém…
vegiska píše:
holky už mi je líp, ale na nohy mě postavila až hádka s manželemtakže asi to bylo nízkým tlakem, už se mi zvednul
![]()
![]()
ne vážně, prý mánpršet,tak to bude ono. Záda mě bolí taky a zaostřit jsem měla ráno taky problém…
já manžela ještě nemám doma
ale vzhledem k tomu, jekej je tady bordel, asi taky přijde zázračný uzdravení, až přijde domů ![]()
theresicka píše:Davdan píše:Zkus levandulovej olejíček namazat na spánky. Včera mi to poradila jedna dobrá duše a pomohlo to. Vzala jsem ten co normalně dávám do aromky.
Tak jdu k vám do klubu mrtvol… jsem na tom úplně stejně… k tomu mě plíživě začíná bolet hlava…
Fakt?? Normální levandulovej olejíček?? Ty jo zkusím… Děkuju!! ![]()
Jj, ale musí se to chytit v začátku. Natřít spánky a já pro jistotu ještě kápla do aromky a přešlo to. ![]()
tak mě dneska čeká mrtvolnej den č. 2… A aby mi to nebylo líto, začíná mě bolet v krku
![]()
Holky, hlavu vzhůru, já měla mrtvolné dny asi 1,5roku, pak konečně malý začal spát a budil se tak 2-3× za noc
.
Přeju,aby těch neprospaných nocí bylo co nejmíň ![]()
lunula píše:
Holky, hlavu vzhůru, já měla mrtvolné dny asi 1,5roku, pak konečně malý začal spát a budil se tak 2-3× za noc.
Přeju,aby těch neprospaných nocí bylo co nejmíň
u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce…
![]()
kate02 píše:lunula píše:u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce…
Holky, hlavu vzhůru, já měla mrtvolné dny asi 1,5roku, pak konečně malý začal spát a budil se tak 2-3× za noc.
Přeju,aby těch neprospaných nocí bylo co nejmíň![]()
kolik je malému, chodí spát po obědě? leehni s ním. já ze začátku taky nechodila,ale pak jsem si šla lehnout i na půl hodiny. on moc nespal ani přes den. do 7mi měsíců jen v kočáru a vozit. a pak asi do roka a půl,možná dýl spal 2-3× denně půl hodiny. kolem druhého roku spal konečně v kuse i 2hodiny, to jsem měla radost a spal krásně i v noci. tedka mu jsou 2roky a 10měsíců,spí celou noc,ale nespí už přes den.
je to taky celkem unavující ![]()
lunula píše:kate02 píše:kolik je malému, chodí spát po obědě? leehni s ním. já ze začátku taky nechodila,ale pak jsem si šla lehnout i na půl hodiny. on moc nespal ani přes den. do 7mi měsíců jen v kočáru a vozit. a pak asi do roka a půl,možná dýl spal 2-3× denně půl hodiny. kolem druhého roku spal konečně v kuse i 2hodiny, to jsem měla radost a spal krásně i v noci. tedka mu jsou 2roky a 10měsíců,spí celou noc,ale nespí už přes den.lunula píše:u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce…
je to taky celkem unavující
mladšímu je dva a půl měsíce, ten spinká i přes den
Staršímu dva roky a měsíc, ten už po obědě nespí…
jediný, co je na tom celým pozitivní je, že snad ten starší usne večer dřív než v 9… Když takhle brzo vstával…
kate02 píše:lunula píše:mladšímu je dva a půl měsíce, ten spinká i přes denkate02 píše:kolik je malému, chodí spát po obědě? leehni s ním. já ze začátku taky nechodila,ale pak jsem si šla lehnout i na půl hodiny. on moc nespal ani přes den. do 7mi měsíců jen v kočáru a vozit. a pak asi do roka a půl,možná dýl spal 2-3× denně půl hodiny. kolem druhého roku spal konečně v kuse i 2hodiny, to jsem měla radost a spal krásně i v noci. tedka mu jsou 2roky a 10měsíců,spí celou noc,ale nespí už přes den.lunula píše:u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce…
je to taky celkem unavujícíStaršímu dva roky a měsíc, ten už po obědě nespí…
jediný, co je na tom celým pozitivní je, že snad ten starší usne večer dřív než v 9… Když takhle brzo vstával…
jj, já se ptala na toho staršího
. to on chodí spát tak „pozdě“ a ještě tak brzy bantuje. no teda,tak to musí být opravdu
.
tak třeba usne i přes den ![]()
lunula píše:kate02 píše:jj, já se ptala na toho staršíholunula píše:mladšímu je dva a půl měsíce, ten spinká i přes denkate02 píše:kolik je malému, chodí spát po obědě? leehni s ním. já ze začátku taky nechodila,ale pak jsem si šla lehnout i na půl hodiny. on moc nespal ani přes den. do 7mi měsíců jen v kočáru a vozit. a pak asi do roka a půl,možná dýl spal 2-3× denně půl hodiny. kolem druhého roku spal konečně v kuse i 2hodiny, to jsem měla radost a spal krásně i v noci. tedka mu jsou 2roky a 10měsíců,spí celou noc,ale nespí už přes den.lunula píše:u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce…
je to taky celkem unavujícíStaršímu dva roky a měsíc, ten už po obědě nespí…
. to on chodí spát tak „pozdě“ a ještě tak brzy bantuje. no teda,tak to musí být opravdu
![]()
.
tak třeba usne i přes den
no on většinou vstává až tak v 8, o půl deváté, občas vydrží spát ještě dýl…
Ale dneska se vzbudil takhle brzo a zrovna jsem potřebovala, aby ještě spal…
Když usne přes den, je schopnej jít spát klidně až v 10
takže to je úplně na budku ![]()