Je tu ještě další mrtvola :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
19.10.11 13:13

Mimino usnulo a manža dnes pracuje z domova, tak se jdu hodit do vany, ať jsem aspoň hezká a voňavá mrtvola s umytými vlasy :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.10.11 13:34

vegi - oni si to určitě přečetli a dali nám to pěkně sežrat :-D Ale Vojtíšek je zsa dneska jak sluníčko… Tak aspoň že tak :-) (tak a do hodiny čekám neutišitelnej řev :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.11 13:36

jsem už třetí rok jako mrtvola :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
19.10.11 14:05
Davdan píše:
Tak jdu k vám do klubu mrtvol… jsem na tom úplně stejně… k tomu mě plíživě začíná bolet hlava… :roll:

Zkus levandulovej olejíček namazat na spánky. Včera mi to poradila jedna dobrá duše a pomohlo to. Vzala jsem ten co normalně dávám do aromky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.10.11 16:03

holky už mi je líp, ale na nohy mě postavila až hádka s manželem :mrgreen: takže asi to bylo nízkým tlakem, už se mi zvednul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne vážně, prý mánpršet,tak to bude ono. Záda mě bolí taky a zaostřit jsem měla ráno taky problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.10.11 16:29
vegiska píše:
holky už mi je líp, ale na nohy mě postavila až hádka s manželem :mrgreen: takže asi to bylo nízkým tlakem, už se mi zvednul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne vážně, prý mánpršet,tak to bude ono. Záda mě bolí taky a zaostřit jsem měla ráno taky problém…

já manžela ještě nemám doma :pocitac: ale vzhledem k tomu, jekej je tady bordel, asi taky přijde zázračný uzdravení, až přijde domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.10.11 18:30
theresicka píše:
Davdan píše:
Tak jdu k vám do klubu mrtvol… jsem na tom úplně stejně… k tomu mě plíživě začíná bolet hlava… :roll:
Zkus levandulovej olejíček namazat na spánky. Včera mi to poradila jedna dobrá duše a pomohlo to. Vzala jsem ten co normalně dávám do aromky.

Fakt?? Normální levandulovej olejíček?? Ty jo zkusím… Děkuju!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
19.10.11 21:37

Jj, ale musí se to chytit v začátku. Natřít spánky a já pro jistotu ještě kápla do aromky a přešlo to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.10.11 05:53

tak mě dneska čeká mrtvolnej den č. 2… A aby mi to nebylo líto, začíná mě bolet v krku :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.10.11 07:38

Holky, hlavu vzhůru, já měla mrtvolné dny asi 1,5roku, pak konečně malý začal spát a budil se tak 2-3× za noc :-).
Přeju,aby těch neprospaných nocí bylo co nejmíň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.10.11 07:53
lunula píše:
Holky, hlavu vzhůru, já měla mrtvolné dny asi 1,5roku, pak konečně malý začal spát a budil se tak 2-3× za noc :-).
Přeju,aby těch neprospaných nocí bylo co nejmíň :palec:

u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.10.11 07:58
kate02 píše:
lunula píše:
u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce… :pocitac: :zed:

kolik je malému, chodí spát po obědě? leehni s ním. já ze začátku taky nechodila,ale pak jsem si šla lehnout i na půl hodiny. on moc nespal ani přes den. do 7mi měsíců jen v kočáru a vozit. a pak asi do roka a půl,možná dýl spal 2-3× denně půl hodiny. kolem druhého roku spal konečně v kuse i 2hodiny, to jsem měla radost a spal krásně i v noci. tedka mu jsou 2roky a 10měsíců,spí celou noc,ale nespí už přes den.
je to taky celkem unavující :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.10.11 08:01
lunula píše:
kate02 píše:
lunula píše:
u mě je blbý, že jsem si lehla, mimino spalo, ale po 15 minutách se vzbudil starší a už spát nechce… :pocitac: :zed:
kolik je malému, chodí spát po obědě? leehni s ním. já ze začátku taky nechodila,ale pak jsem si šla lehnout i na půl hodiny. on moc nespal ani přes den. do 7mi měsíců jen v kočáru a vozit. a pak asi do roka a půl,možná dýl spal 2-3× denně půl hodiny. kolem druhého roku spal konečně v kuse i 2hodiny, to jsem měla radost a spal krásně i v noci. tedka mu jsou 2roky a 10měsíců,spí celou noc,ale nespí už přes den.
je to taky celkem unavující :-)

mladšímu je dva a půl měsíce, ten spinká i přes den :-D Staršímu dva roky a měsíc, ten už po obědě nespí… :zed: jediný, co je na tom celým pozitivní je, že snad ten starší usne večer dřív než v 9… Když takhle brzo vstával…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.10.11 08:04
kate02 píše:
lunula píše:
kate02 píše:
lunula píše:
mladšímu je dva a půl měsíce, ten spinká i přes den :-D Staršímu dva roky a měsíc, ten už po obědě nespí… :zed: jediný, co je na tom celým pozitivní je, že snad ten starší usne večer dřív než v 9… Když takhle brzo vstával…

jj, já se ptala na toho staršího :-). to on chodí spát tak „pozdě“ a ještě tak brzy bantuje. no teda,tak to musí být opravdu :zed: :zed: .
tak třeba usne i přes den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.10.11 08:26
lunula píše:
kate02 píše:
lunula píše:
kate02 píše:
lunula píše:
jj, já se ptala na toho staršího :-). to on chodí spát tak „pozdě“ a ještě tak brzy bantuje. no teda,tak to musí být opravdu :zed: :zed: .
tak třeba usne i přes den :-)

no on většinou vstává až tak v 8, o půl deváté, občas vydrží spát ještě dýl… :nevim: :mrgreen: Ale dneska se vzbudil takhle brzo a zrovna jsem potřebovala, aby ještě spal… :zed: Když usne přes den, je schopnej jít spát klidně až v 10 :zed: takže to je úplně na budku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí