Je tu ještě další mrtvola :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
852
19.10.11 10:08

je tu ještě další mrtvola :-)

Ahoj holky, omlouvám se za název téma, ale asi je nejvýstižnější :pankac: jsem dneska totálně ko, motám se, jsem unavená, ospalá, zimomřivá, hlava bolí, skoro narážím do věcí jak jsem mešuge :lol: stává se Vám to taky? No já mám mimi 2,5 měsíce. Je moc hodný, v noci teda vstávám, někdy 2× někdy víckrát, dneska zrovna neměl dobrou noc. Jenže já jsem člověk, který hodně vydrží a odpočinek prakticky nepotřebuje…tak jsem taková nesvá z toho,jak mi dneska je…a tak se Vás ptám, stává se Vám to taky? Ještě mě napadlo jestli to nebude změnou počasí, dneska je víc zataženo a má se i víc ochladit…a bio je 2 :mrgreen: tak pište své postřehy, zkušenosti a rady díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
19.10.11 10:09

Jsem na tom stejně, malej se půl noci provrtěl, tak jsem na střídačku kojila, dávala dudlíka… :zed: Jsem nevyspaná, utahaná, nic se mi nechce :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.10.11 10:13

Ahoj Kate02 :mavam: včera jsme si psaly, jak Ti naši miláčky krásně spinkají a dneska takhle :-) přesně, náš malej se taky vrtěl od půl noci, pořád se sesouval k mantinelu, ten úplně proslintal a jak byl hlavou zaraženej,tak plakal a já ho byla 3× spravovat…jenže já normálně jsem v poho a tak mi to dneska přijde divný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
19.10.11 10:21

Já jsem taky mrtvola, ale nonstop, takže nedokážu říct, jestli je to počasím :-D A ještě ke všemu jsem důchodce, protože mě začaly strašně bolet kolena, že se ani na záchod neposadím bez skučení. Prý kojením měknou chrupavky, říkal dochtor :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.10.11 10:24

mě zase bolí achilovky, v noci jdu jak stařena když nvstávám k malému :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
19.10.11 10:40

hlásím se do klubu, ale já spím zhruba 5 hodin denně, takže trochu vím, z čeho to mám :(

• Citovat
  • Upravit
6271
19.10.11 10:42

Taky dneska patřím k „mrtvolám“ asi je venku i nízky tlak :nevim: , mladší dcerka sice už začíná spát celou noc, ale občas kňourá ze spaní a to mi k probuzení stačí, pak se rozkope mimčo v břichu, z toho je třeba jít na wc, a pořád dokola, jsem dneska- no vlastně poslední týden na zabití :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.10.11 10:53

no tak já taky naspím max.těch 6 a ještě ne vcelku…asi to bude počasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
19.10.11 10:58

Vegisko tak na počasí to svádím i já :lol: Taky mám semtam den, kdy se probudím jako zmlácená a celý den chodím jak mrtvola. Podle ročního období to svádím na - jarní únavu, podzimní únavu a zimní deprese :mrgreen: Jen v létě se cítím skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.10.11 11:05

Jeee,musela jsem reagovat.
Presne dnes si rikam,ze je nejaky spaci den.Spala jsem celou noc.Moje Adelka take v noci spala,jak zabita.Nicmene bych uz zase spala.A to,ze je nejaky divny den mi ukazala i Adelka.Normalne chodi spat po obede okolo jedne.A dnes?Uz vypila mlicko a je v postylce a chrupka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
19.10.11 11:19

Já se hlásím taky. Mimčo mě v noci nebudí, páč si ještě lebedí v bříšku, ale ta noc byla hrůza. Budilo mě i padání okvětních lístků růže co mám na stole a přišlo mi to jak když padají cihly. Bolí mě záda a svaly na krku a od toho i hlava. Navíc mám dnes nějak problém zaostřit písmenka ma monitoru. Připadám si jak když me párkrát vzali lopatou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
19.10.11 11:21

Přidávám se :pankac:
Díky za super diskuzi, kde si můžeme tak krásně postěžovat :palec:
Já jsem chodící mrtvola snad pořád a už fakt nechcu svým fňukáním kazit náladu lidem v okolí, tak můžu chvilku fňukat tady :mrgreen:
Spala bych, záda mě bolí, nic se mi nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
19.10.11 11:28

Včera jsem byla plná elánu, že bych mohla skály bourat, večer ještě super cvíčo a dnes by mě tam nedostali ani párem volů. Jsem ráda, že tu kolem mě necupitá malý tornádo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.10.11 11:32
vegiska píše:
mě zase bolí achilovky, v noci jdu jak stařena když nvstávám k malému :-P

to jsem měla po porodu taky, pomohlo magnézko. Zkus to.

Jinak se přidávám, děda šel s malým na procházku a já mám problém uvařit i oběd pro malýho. A to jsem si myslela jak si uklidím. Taky bych spala nebo se jen tak válela. Kde jsou ty časy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.10.11 13:01

Tak jdu k vám do klubu mrtvol… jsem na tom úplně stejně… k tomu mě plíživě začíná bolet hlava… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí