Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, omlouvám se za název téma, ale asi je nejvýstižnější
jsem dneska totálně ko, motám se, jsem unavená, ospalá, zimomřivá, hlava bolí, skoro narážím do věcí jak jsem mešuge
stává se Vám to taky? No já mám mimi 2,5 měsíce. Je moc hodný, v noci teda vstávám, někdy 2× někdy víckrát, dneska zrovna neměl dobrou noc. Jenže já jsem člověk, který hodně vydrží a odpočinek prakticky nepotřebuje…tak jsem taková nesvá z toho,jak mi dneska je…a tak se Vás ptám, stává se Vám to taky? Ještě mě napadlo jestli to nebude změnou počasí, dneska je víc zataženo a má se i víc ochladit…a bio je 2
tak pište své postřehy, zkušenosti a rady díky ![]()
Jsem na tom stejně, malej se půl noci provrtěl, tak jsem na střídačku kojila, dávala dudlíka…
Jsem nevyspaná, utahaná, nic se mi nechce
![]()
Ahoj Kate02
včera jsme si psaly, jak Ti naši miláčky krásně spinkají a dneska takhle
přesně, náš malej se taky vrtěl od půl noci, pořád se sesouval k mantinelu, ten úplně proslintal a jak byl hlavou zaraženej,tak plakal a já ho byla 3× spravovat…jenže já normálně jsem v poho a tak mi to dneska přijde divný ![]()
Já jsem taky mrtvola, ale nonstop, takže nedokážu říct, jestli je to počasím
A ještě ke všemu jsem důchodce, protože mě začaly strašně bolet kolena, že se ani na záchod neposadím bez skučení. Prý kojením měknou chrupavky, říkal dochtor
![]()
mě zase bolí achilovky, v noci jdu jak stařena když nvstávám k malému ![]()
hlásím se do klubu, ale já spím zhruba 5 hodin denně, takže trochu vím, z čeho to mám ![]()
Taky dneska patřím k „mrtvolám“ asi je venku i nízky tlak
, mladší dcerka sice už začíná spát celou noc, ale občas kňourá ze spaní a to mi k probuzení stačí, pak se rozkope mimčo v břichu, z toho je třeba jít na wc, a pořád dokola, jsem dneska- no vlastně poslední týden na zabití ![]()
no tak já taky naspím max.těch 6 a ještě ne vcelku…asi to bude počasím…
Vegisko tak na počasí to svádím i já
Taky mám semtam den, kdy se probudím jako zmlácená a celý den chodím jak mrtvola. Podle ročního období to svádím na - jarní únavu, podzimní únavu a zimní deprese
Jen v létě se cítím skvěle.
Jeee,musela jsem reagovat.
Presne dnes si rikam,ze je nejaky spaci den.Spala jsem celou noc.Moje Adelka take v noci spala,jak zabita.Nicmene bych uz zase spala.A to,ze je nejaky divny den mi ukazala i Adelka.Normalne chodi spat po obede okolo jedne.A dnes?Uz vypila mlicko a je v postylce a chrupka ![]()
Já se hlásím taky. Mimčo mě v noci nebudí, páč si ještě lebedí v bříšku, ale ta noc byla hrůza. Budilo mě i padání okvětních lístků růže co mám na stole a přišlo mi to jak když padají cihly. Bolí mě záda a svaly na krku a od toho i hlava. Navíc mám dnes nějak problém zaostřit písmenka ma monitoru. Připadám si jak když me párkrát vzali lopatou. ![]()
Přidávám se ![]()
Díky za super diskuzi, kde si můžeme tak krásně postěžovat ![]()
Já jsem chodící mrtvola snad pořád a už fakt nechcu svým fňukáním kazit náladu lidem v okolí, tak můžu chvilku fňukat tady ![]()
Spala bych, záda mě bolí, nic se mi nechce ![]()
Včera jsem byla plná elánu, že bych mohla skály bourat, večer ještě super cvíčo a dnes by mě tam nedostali ani párem volů. Jsem ráda, že tu kolem mě necupitá malý tornádo ![]()
vegiska píše:
mě zase bolí achilovky, v noci jdu jak stařena když nvstávám k malému
to jsem měla po porodu taky, pomohlo magnézko. Zkus to.
Jinak se přidávám, děda šel s malým na procházku a já mám problém uvařit i oběd pro malýho. A to jsem si myslela jak si uklidím. Taky bych spala nebo se jen tak válela. Kde jsou ty časy.
Tak jdu k vám do klubu mrtvol… jsem na tom úplně stejně… k tomu mě plíživě začíná bolet hlava… ![]()