Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
weruuunka píše:rybana75 píše:A já si jdu udělat krupicovou kaši.weruuunka píše:Já mám sklenku červeného…bekky píše:Já mám na něj celej den chuť
Holky já jsem si načla jedno pívo…tak budu chrnět jako první![]()
![]()
a nechtělo se mi jít do krámu.
![]()
![]()
Dobrou chuť přeji… ![]()
Vivik píše:Kristyna+Daník píše:věřím, já jsem si dneska představila osmerčata a úplně mě polil pot…Vivik píše:chi chi, to mi stačí ten můj raubíř!!!!!!!!!!!!!Kristyna+Daník píše:na noc klidně půjčím…Vivik píše:já chci taky mimi .-(bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě by stačila dvojčata ![]()
Kristyna+Daník píše:
jdu pinkat, tak dobrou pařmenky
Dobrou s kobrou…
![]()
Vivik píše:Kristyna+Daník píše:věřím, já jsem si dneska představila osmerčata a úplně mě polil pot…Vivik píše:chi chi, to mi stačí ten můj raubíř!!!!!!!!!!!!!Kristyna+Daník píše:na noc klidně půjčím…Vivik píše:já chci taky mimi .-(bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ježiš to si radši nechci ani představit.
Zatim mi stačí jedno. ![]()
Kristyna+Daník píše:
jdu pinkat, tak dobrou pařmenky
Dobrou. ![]()
rybana75 píše:Vivik píše:Ty jo, to jsem se od srdce zasmála !rybana75 píše:to už ani ne, ale prdí o sto šest, tak jí to vždycky vzbudí a bádá, kdo to byl…Vivik píše:No, má hladíček…bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale fakt, ona vždycky kouká hrozně zmateně, jako že neví, co se děje, já se taky musím chechtat…
![]()
rybana75 píše:weruuunka píše:Dobrou chuť přeji…rybana75 píše:A já si jdu udělat krupicovou kaši.weruuunka píše:Já mám sklenku červeného…bekky píše:Já mám na něj celej den chuť
Holky já jsem si načla jedno pívo…tak budu chrnět jako první![]()
![]()
a nechtělo se mi jít do krámu.
![]()
![]()
Děkuju. ![]()
Vivik píše:rybana75 píše:ale fakt, ona vždycky kouká hrozně zmateně, jako že neví, co se děje, já se taky musím chechtat…Vivik píše:Ty jo, to jsem se od srdce zasmála !rybana75 píše:to už ani ne, ale prdí o sto šest, tak jí to vždycky vzbudí a bádá, kdo to byl…Vivik píše:No, má hladíček…bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To dělá malej když pšiká. ![]()
weruuunka píše:Vivik píše:Ježiš to si radši nechci ani představit.Kristyna+Daník píše:věřím, já jsem si dneska představila osmerčata a úplně mě polil pot…Vivik píše:chi chi, to mi stačí ten můj raubíř!!!!!!!!!!!!!Kristyna+Daník píše:na noc klidně půjčím…Vivik píše:já chci taky mimi .-(bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zatim mi stačí jedno.
Já už chci druhýýý…mimi néé pivo
![]()
tohle je ten pohled „kdo mi nadělal do kalhot???“
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/…923904_n.jpg
bekky píše:weruuunka píše:Já už chci druhýýý…mimi néé pivoVivik píše:Ježiš to si radši nechci ani představit.Kristyna+Daník píše:věřím, já jsem si dneska představila osmerčata a úplně mě polil pot…Vivik píše:chi chi, to mi stačí ten můj raubíř!!!!!!!!!!!!!Kristyna+Daník píše:na noc klidně půjčím…Vivik píše:já chci taky mimi .-(bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zatim mi stačí jedno.
![]()
Já jsem myslela mimi
![]()
Vivik píše:
tohle je ten pohled „kdo mi nadělal do kalhot???“http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/…923904_n.jpg
To je dobrý. ![]()
Vivik píše:
tohle je ten pohled „kdo mi nadělal do kalhot???“http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/…923904_n.jpg
krásnej brouček
a pokakanej
![]()
Tak, prťavá je v postýlce, uvidím, jak dlouho to vydrží…
a opulentně si zahoduji na chlebu s medem… ![]()