Je tu někdo? Asi rodím!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8413
8.4.11 13:39

Tak jsem se konečně dorvala k netu a hned slzička radostí ukápla!!! Moc gratuluju k Dominičce :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
8.4.11 13:39

Moc gratuluju k holčičce, která měla být chlapeček. A příští porod bude určo pohoda. Hodně zdravíčka, a ať je ta Vaše kočička v životě moc šťastná. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
8.4.11 15:57

super on-line porod :palec: velká gratulace :palec: ty jo a bez jedinného stehu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
8.4.11 16:06

taky moc gratuluji moc pěkné překvápko z jasného kluka holčička mě se to přihodilo při prvním taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.4.11 16:16

Taky přeju hooodně zdravíčka a teď už jenom samou radost...... :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
8.4.11 16:28

:kytka: MOC GRATULUJI A PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ DO ŽIVOTA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.4.11 18:24

Taky se připojuji s gratulací a přeji oběma holkám hodně zdravíčka.

Super porod on-line a ještě ten konec, no to je minimálně na deníček na e-mimio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.4.11 21:21

Gratulace k Dominičce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.4.11 17:30
Verca182 píše:
porodku máme 20km.. si dělá srandu, že si uřízne ruku, aby ho vzali taky :mrgreen: První bus jedekolem 5:30ráno,tak musí malej vydržet :palec:
:mrgreen: :palec: drzim palce aby to dobre dopadlo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.4.11 17:35
Verca182 píše:
TAK POSLUŠNĚ HLÁSÍM, že jsme od 23:18 DVĚ! Dvakrát potvrzeny Dominik je nakonec Dominička :srdce: Ale řeknu vám, s porody jsem skončila..aspoň na 2 nebo 3 roky :mrgreen: V 9 se začalo něco konecne dit, tak šup klistýr, v 10 sprcha, z tý už jsem malem nevylezla. A začaly muka největší. PA si ze mne dělaly srandu ze se svým hlasovým repertoarem bych měla jít do opery. No řvala jsem jak tur a modlila se abych už mohla tlačit. No a na 4 ‚tlacici‘ byla malá venku. Bez jedinýho stehu:-) Tatka to ustál, i kdyz jsem mu rvala ruce:) malá ma rovnych 50cm a vazi 3030g Urcite bude brzy deníček s detaily z meho online porodu:) díky moc za podporu vas všech:-*

velke gratulace :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: len nech ste obe zdrave :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
9.4.11 20:21
Verca182 píše:
Jinak veliká gratulace, vše nejlepší oběma, hodně zdraví (rychlou rekonvalescenci) a uvidíš, že za půl roku si na porod ani nevzpomeneš (jako na tu bolest, která tě teď vede k tomu, že rodit nejdřív za 2-3 roky…). :wink:
to už ted bych nedokázala popsat jak to bolelo :mrgreen: hodně, ale samotný tlačení už bylo spíš vysvobození:srdce: A pak když jsem videla, jak jí tatinek podepisuje nožku, nějaká bolest mi byla ukradena:)

Také moc gratuluji k Domičce, to muselo být krásné překvápko taky jsem nevěřila až do porodu že to bude kluk (moc jsem chtěla holčičku) ale jsem moc ráda že máme Tomáška. Musím říct že ti šíleně závidím to nešití pro mě to bylo snad to nejhorší. Jinak jsem půl roku po porodu a na bolest jsem nezapoměla a bohužel se mi dost často o porodu i zdá a při pomyšlení že chce manžel do 2 let další mě mrazí, ale když vidím toho prcíka roztomiloučkýho jak už je to velikej chlap tak možná za ty 2 roky zatoužím po dalším maličkym stvořeníčku. Takže ti přeji ať vzpomínky vymizí a zůstane jen těšení se na dalšího prcíka. Na deníček se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.4.11 20:57

Taky moc gratuluju :kytka:
sestřenka to měla naopak, říkali že to bude holka a on se narodil kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
14.4.11 00:50

Gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :palec:koukám žes přesně stihla 24hodin :palec: -a bez šití 8-o 8-o 8-o pecka.Já myslela že nastřihávají vždy ,aby se nestalo protrhnutí(to se stalo mé mamince a je to prý strašné-mnohem horší než nastřihnutí,protože to prdne kde chce-k zadečku- to je pak blbé.Mě nastřihli vždy. :think: a po prvním porodu bylo to šití příšerné -po druhém byl epidural,takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.11 09:58

Verunko,opožděně moc gratulujeme k malé princezničce… (závidím pohodový porod) a přejeme hodně zdravíčka :huban: Kocu a Daneček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí