Je tu podnikatelka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja tedy rozhodne zadny uvazek nemam kdyz jsem byla zivnostnik jako takovy. Zda se mi to zbytecny abych platila jeste odvody za sebe jako za zamestnance kdyz uz platim odvody jako za zivnostnika. Doporucuji ti najit si kvalitniho ucetniho aby ti v tomhle poradil a hlavne aby ti to vysvetlil kdyz jsi v tomhle cista jako lilie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jasny s temi vydelky. To clovek bohuzel pozna az kdyz to vyzkousi. Muzes udelat a rozdat treba dotazniky abys zjistila potencialni navstevnost nebo co by si zakaznice predstavovali napr. Oteviraci doba doplnkove sluzby obcerstveni atd. Muzes taky nalakat na prvni hodinu zdarma atd. Urcite budes muset pocitat i s udrzbou stroju opravami atd.coz jsou takove vedlejsi skryte naklady na ktere clovek vetsinou natrefi az kdyz je potreba neco zrenovovat. Pocitam ze tam budou sprchy satny. To hned vidim velke zalohy na vodu a elektrinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě jsem se špatně vyjádřila…myslela jsem že si pro začátek odvedu nejvíce práce sama s mamkou.
já už právě dotazníky rozdala a potvrdilo mi to zájem.
první lekce zdarma rozhodně plánuji, zvýhodněné pernamentky atd. jo člověk se sakra musí snažit aby nalákal.
v tomhle cvičení vidím výhodo, že se dá provozovat v jakémkoliv věku, v těhotenství, po porodu, po operacích pohybového aparátu. no a navíc z vlastní zkušenosti vím že je tak trochu návykové ![]()
no zálohy na vodu a elektřinu taky nevim jak odhandout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spocitej si kolik kyblu vody napustis za pet minut. Ber to jako jednu zenskou tech pet minut. Pak si vezmi kolik je maximum zenskych na jedno cviceni a vynasob to. No a pak jen staci tohle pronasobit kolik stoji kubik vody a mas aspon nejaky odhad. Plus jeste splachovani zachodu. S elektrinou ti poradi i v nejake te spolecnosti ktera ti bude elektrinu fakturovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@el009 teda ty jsi ďábel
díky moc…no jo z tebe těžce mluví zkušenosti.
pustila by jsi se znovu do podnikání?? myslíš že ten můj obor je lukrativní nebo jsem alenka v říši divů?? což to já jsem
tak jn doufám, že to přistání na zem ustojím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim kde bydlis. A jestli je pobliz velke mesto kam by si lidi zajeli pro tuhle sluzbu. Heat program je uz pomerne rozsireny ve vetsich mestech. Nevim jaky je o to ted zajem. Na trh prichazeji stale nove a nove trendy. myslim ze heat program zazil nejvetsi boom pred tremi lety. Jen si vzpomenu na zumbu ze to bylo vsude. Mam znamou jednu trenerku a rikala jaky je odliv zakazniku na jine cvicebni programy. Urcite bych se neupinala k jedne cinnosti. Ale delala tam vic veci vic aerobnich aktivi treba tu zumbu ruzne druhy aerobicu powerjogu. Ja jsem v takove lokalite ze vim ze tady je toho tolik ze bych do toho nesla. Ale ty muzes bydlet nekde kam to jeste nedorazilo. My jsme museli ted v unoru sloucit dve prodejny protoze jsme meli polovicni odliv zakazniku. Na te jedne prodejne jsme prodavali detske boty. tak jsem rekla neda se nic delat.Ty se prodavaji vsude. a nechci na nic cekat ze se treba za pul roku vyjasni. Jsem typ co jedna rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@el009 jedná se o Tábor a tady toho vážně moc neni. určitě bych těch činnost chtěla dělat víc..jen musím nějak začít a pak postupně rozšiřovat. Jinak HEAT měl opravdu boom tak nějak před třemi lety, ale je o ně stále obrovský zájem, teda co se týče zajetých center.
no mám ještě o čem přemýšlet…celý dny nedědlám nic jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom přidám zkušenost, v Táboře jsem pár měsíců pracovala v obchodě a moje zkušenost je, že jsou tam lidi hodně skoupí na peníze (mám srovnání s Benešovem), tak to zvaž i z této stránky, oni do dotazníků můžou napsat jooo, my mysme rádi, ale pak když mají platit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzovasrnka no to máš pravdu. jééjda ženský vy mi dáváte, ale to je dobře. když mě příjdei podle toho kam chodim cvičit, že ty mladý ženský pro sebe chtějí dělat víc a víc. chodim na pitomý poporodní cvičení a je tam natřiskáno. ma spining se člověk taky musí rezervovat hodně dopředu…
děkuji za názory…moc mi to pomáhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se teď dívala že Tábor není až tam malý, má 35 tisíc obyvatel a našla jsem si na firmy.cz že jsou tam čtyři fitness centra. Už jsem teda byla líná koukat na jejich nabídku, ale bylo tam mezi nimi i právě nějaké to cvičení typu aerobic atd. Ted je otázka zda je tam natřískáno jen v určitou hodinu a pak prázdno. Taky závisí jak bys měla otevřeno zda jen třeba tři hodiny denně. No napadá mě k tomu spousta otázka a věcí na řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to teda nedalo a trochu jsem tady koukla na dvoje táborské stránky a ty vstupy jsou celkem drahý, takže si myslím, že když jsou lidi ochotni dát za vstup do posilovny 110 korun v Táboře tak to není zase tak zlý. Já tedy chodila v Praze do hodně moderně vybavené posilovny za 600 za měsíc neomezený vstup. Teď chodím v Plzni za 60 korun vstup nebo za 55 korun v Rokycanech. A hodina HEATU stojí v posilovně v Plzni kam chodím cvičit 130 korun a s permicí 110 a méně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@el009 ježiši ty jsi vážně zlato. kdybych já mohla někdy pomoc so se týče zdraví tak moc ráda ![]()
no v táboře jsou fitka ale nic moc..jedno je dobrý kde je i spining a trx. pak takový nic moc. no a je tu takový alpining s aerobikem a ten je našlapanej. pak jsou tu nějaké trampolíny a jóga a tím to hasne.
já bych HEAT asi musela dát levněji abych nalákala. jinak v jihočeským kraji je pak až 2krát písek, 2krát Strakonice a jeden v Budějovicích…
navíc tady kolem tábora je potom Chýnov, Soběslav a Sezimovo ústí, které jsou blízko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo já se na to právě dívala že je kolem je posiloven víc. Otázka je jak jsou lidi zvyklí cestovat. Když jsem bydlela v Praze tak tam 45 minut autem není žádná vzdálenost. Ale občas když čtu nějaké diskuze tak se musím smát když někdo píše že to má k doktorovi půl hodiny a že musí brzy vstávat. Akorát se mi ten heat zdá málo. Kolik tam budeš mít strojů nebo pásů či co to je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@el009 15-20 pásů. no pak by se mi líbil fitbox. myslíš že pro začátek by se to jen s heatem nedalo utáhnout…nemluvím o výdělku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@el009 no jinak máš pravdu s tím cestováním…se mi vždycky líbí jak nadávají že dojíždějí do práce
taky jsem bydlela v praze a hodina do práce normálka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit