Průjem a co na něj?

5173
2.4.11 12:40

je už ti průjem a co na ěj

Holky malej mi kaká maximálně 1 x za dena to u je co říct, dneska už kadil 4× stolice je dost řídká a žlutá,teplotu nemá…mám mu něco na ten průjem dát?! nebo počkat jestli se to neustálí samo! a co se dává dětem 6,5 měsíce na průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
2.4.11 12:49

dobry nazev diskuze :mrgreen:

Premyslim, jestli uz muze Hylak nebo Enterol :think: Ale nejsem si jista… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.11 12:50

:oops: :oops: :oops: tak to vypadá když člově chvátá.amám mu vůbec něco dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
2.4.11 12:55

Já bych zatím rozhodně nic nedávala - jeden den přece o ničem nevypovídá, může to mít k zoubkům nebo ho prostě jenom něco protáhlo (hruška, víc oleje v příkrmu, cokoli)…

Jenom bych hlídala pití, chtělo by to trochu víc tekutin než obvykle…

Příspěvek upraven 02.04.11 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
2.4.11 12:55

Hlavne, aby mel dostatecny prijem tekutin, to je nejdulezitejsi a mozna bys mohla zkusit apson par lzicek cerneho caje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.4.11 12:56

já bych to viděla na jídlo taky- nám to udělal většinou příkrm sklenička a nebo nějaká zelenina..
Asi bych zatím nic nedávala. Když máme průjem tak dětská říká vydržet den , aby se viděla a případně dávat probiotika na tu střevní floru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.11 12:56

dík za rady,pít mu dávám víc-pije převařenou vodu,šťávičku jsem dneska pro jistotu nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.4.11 13:28

uvařená mrkvička by mohla stavět,nebo ne? Jinak, jestli už jste dávali banán, tak ten taky pomůže. Ale jak už tu bylo napsáno, z jednoho dne bych závěry nevyvozovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
2.4.11 13:41

ja davam smektu a nebo vyvarim ryzovy odvar varim to pres pul hodiny pak dam do strikacky a takto mu to davam,, zabira to okamzite !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.4.11 13:54

pokud to bude jen dnes, jen pohlídat pití..
kdyby to bylo do zítra tak doporučuji rýžový rozvar nebo banánek..mrkev též staví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.4.11 15:00
mabit píše:
Holky malej mi kaká maximálně 1 x za dena to u je co říct, dneska už kadil 4× stolice je dost řídká a žlutá,teplotu nemá…mám mu něco na ten průjem dát?! nebo počkat jestli se to neustálí samo! a co se dává dětem 6,5 měsíce na průjem

Mixovana varena mrkev - naprostej hit - pri prujmu jediny, co mi vzal do ust (a zaroven to k necemu bylo). Doporucuje se i ridka mixovana mrkev na zavodneni. Fakt to stavi.

Jinak smecta - ale to mi vzal do ust jen 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.4.11 15:03

jo a na piti slabej cernej caj s glukopurem.

nazev diskuse fakt peknej, fakt jsem se divila, ze jsi to byla ty :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.11 19:28

Holky dík za rady teď k večeru se to už tepšolo nekakal už 3 hoďky,koupila jsem mu lactobacíklky..za název skupiny se omlouvám jsem se přepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí