Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky malej mi kaká maximálně 1 x za dena to u je co říct, dneska už kadil 4× stolice je dost řídká a žlutá,teplotu nemá…mám mu něco na ten průjem dát?! nebo počkat jestli se to neustálí samo! a co se dává dětem 6,5 měsíce na průjem
dobry nazev diskuze ![]()
Premyslim, jestli uz muze Hylak nebo Enterol
Ale nejsem si jista… ![]()
Já bych zatím rozhodně nic nedávala - jeden den přece o ničem nevypovídá, může to mít k zoubkům nebo ho prostě jenom něco protáhlo (hruška, víc oleje v příkrmu, cokoli)…
Jenom bych hlídala pití, chtělo by to trochu víc tekutin než obvykle…
Příspěvek upraven 02.04.11 v 12:55
Hlavne, aby mel dostatecny prijem tekutin, to je nejdulezitejsi a mozna bys mohla zkusit apson par lzicek cerneho caje
já bych to viděla na jídlo taky- nám to udělal většinou příkrm sklenička a nebo nějaká zelenina..
Asi bych zatím nic nedávala. Když máme průjem tak dětská říká vydržet den , aby se viděla a případně dávat probiotika na tu střevní floru
dík za rady,pít mu dávám víc-pije převařenou vodu,šťávičku jsem dneska pro jistotu nedala
uvařená mrkvička by mohla stavět,nebo ne? Jinak, jestli už jste dávali banán, tak ten taky pomůže. Ale jak už tu bylo napsáno, z jednoho dne bych závěry nevyvozovala.
ja davam smektu a nebo vyvarim ryzovy odvar varim to pres pul hodiny pak dam do strikacky a takto mu to davam,, zabira to okamzite !!
pokud to bude jen dnes, jen pohlídat pití..
kdyby to bylo do zítra tak doporučuji rýžový rozvar nebo banánek..mrkev též staví
mabit píše:
Holky malej mi kaká maximálně 1 x za dena to u je co říct, dneska už kadil 4× stolice je dost řídká a žlutá,teplotu nemá…mám mu něco na ten průjem dát?! nebo počkat jestli se to neustálí samo! a co se dává dětem 6,5 měsíce na průjem
Mixovana varena mrkev - naprostej hit - pri prujmu jediny, co mi vzal do ust (a zaroven to k necemu bylo). Doporucuje se i ridka mixovana mrkev na zavodneni. Fakt to stavi.
Jinak smecta - ale to mi vzal do ust jen 2×
jo a na piti slabej cernej caj s glukopurem.
nazev diskuse fakt peknej, fakt jsem se divila, ze jsi to byla ty ![]()
Holky dík za rady teď k večeru se to už tepšolo nekakal už 3 hoďky,koupila jsem mu lactobacíklky..za název skupiny se omlouvám jsem se přepsala