Jedná se o otřes mozku?

Anonymní
31.7.15 20:00

Jedná se o otřes mozku?

Předem upozorňuji že se nejedná o mě, ale o velice dobrou přítelkyni. Sama jsem jí radila ať raději jede k dr. ale ne a ne mě poslechnout prý že to nic nebude. Tak doufám že názor více lidí ji přesvědčí. Popíšu situaci jak mi jí popsala ona. Pohádala se s manželem a tomu ujeli nervy a napadl jí (už hledá bydlení a je rozhodnuta odejít a nechat se rozvést, ale to je vedlejší) Manžel do ní prý bušil hlava nehlava. Nejvíce prý do obličeje a hlavy. Na kořenu nosu má i ranku. Nos jí prý hodně bolí. Hlava ji trochu pobolívá. V bezvědomí údajně nebyla, nezvracela. Ale prý vždy když se byť jen trochu předkloní jí hrozně moc hlava rozbolí a je ji na omdlení.
Vím nejste lékaři já jen potřebuji názor vás ostatních aby to měla od více lidí ne jen ode mě. Co myslíte může se jednat o komoci mozku nebo nikoliv?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
31.7.15 20:05

Narazeny nos boli hodne, muze to byt „jen“ toto. Dostala jsem parkrat prdu od deti hlavou, bolelo to, tepalo to, predklon taky blby.

Nicmene ja bych sla na pohotovost, abych mela v ruce lejstro, ze se to stalo, v budoucnu se to muze hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
31.7.15 20:05

A to chce počkat až omdlí? Ať jede na pohotovost.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
31.7.15 20:06

Spíš si myslim, že ji hnul s krční páteří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.7.15 20:09

Určitě bych jela! Minimálně bude mít potvrzení, že nějaké napadení bylo, kdyby se chlap cukal a dělal problémy, což bych čekala. Něco zanedbat při úrazu hlavy může být fakt průšvih. Jestli je to dobrá kamarádka, nemohla bys ji tam doprovodit, nebo poslat jiného kamaráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
31.7.15 20:09

Může se jednat o cokoli včetně otřesu mozku.
Ale hlavně se jedná o trestný čin ze strany toho debila a měla by vyhledat už jen proto pomoc. Lékař je v tomto případě více než na místě, protože do hlavy nikdo nevidí a co třeba krvácení? Popadla bych ji za ruku a dovezla na pohotovost. Hned.
I kdyby to byla nakonec jen hnutá krční páteř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
31.7.15 20:12

Může se jednat o ten otřes i o cokoli jinýho, naraženej nos taky může být dost dobře zlomenej…měla jsem to tak a než mi zatamponádovali nos ze kterýho valila vlivem rozpouštěcí léčby krev, křivej rozhodně nebyl…při otřesu mozku jsem nezvracela, jen mi hrozně vadilo světlo, zkolabovat jsem stihla před otřesem mozku, kterej nastal po tom kolapsu a úderu do hlavy…rozhodně být na jejím místě jedu na pohotovost- bude mít i v ruce papír, že jí manžel napadl a bude vědět, co jí je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.15 20:13

Děkuji. Přepošlu jí diskusi. Snad si už dá říct. Bohužel násilím jí tam dotáhnout nemohu. Snad po vašich komentářích povolí a umoudří se. Taky jsem jí říkala že může mít klidně krvácení do mozku a že by alespoň měla papír na toho… (pánské přirození)

• Citovat
  • Upravit
14637
31.7.15 20:16
@Anonymní píše:
Děkuji. Přepošlu jí diskusi. Snad si už dá říct. Bohužel násilím jí tam dotáhnout nemohu. Snad po vašich komentářích povolí a umoudří se. Taky jsem jí říkala že může mít klidně krvácení do mozku a že by alespoň měla papír na toho… (pánské přirození)

Dotáhnout ne, ale já být v té situaci (po napadení manželem, s rozhodnutím odejít a rozvést se, do toho bolesti), tak také nevím, co se vlastně děje a co řešit dřív, asi by se mi nechtělo ještě někde sedět po čekárnách. Nabídla bych jí doprovod, to je něco mezi radou a dotáhnutím, ale já osobně bych na to pak přistoupila ráda a moc by mi to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
31.7.15 20:19

Hlavne pokud ji brzdi stud, nekdy to tak byva, ze po napadeni se obet stydi, tak neni za co se stydet. Neni to jeji chyba, neexistuji zadne okolnosti, ktere by toho primitiva k cinu ospravedlnovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.15 20:24
@Litta píše:
Dotáhnout ne, ale já být v té situaci (po napadení manželem, s rozhodnutím odejít a rozvést se, do toho bolesti), tak také nevím, co se vlastně děje a co řešit dřív, asi by se mi nechtělo ještě někde sedět po čekárnách. Nabídla bych jí doprovod, to je něco mezi radou a dotáhnutím, ale já osobně bych na to pak přistoupila ráda a moc by mi to pomohlo.

To jsem jí už nabízela ráno (incident se stal údajně v noci) a nechtěla o tom ani slyšet :( Prý ji nic neni a jen trochu ji bolí hlava. A před chvilkou se přiznala že ji bolí hodně ta hlava. Já fakt nevim jak na ní. Snad povolí a po přečtení diskuse se tam s někým rozjede (já bohužel nemohu :( chlap v práci a neni hlídání dětí) dokonce jsem už i přemýšlela že zavolam sanitku a pošlu ji k ní domů. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.15 20:26
@Bibi239 píše:
Hlavne pokud ji brzdi stud, nekdy to tak byva, ze po napadeni se obet stydi, tak neni za co se stydet. Neni to jeji chyba, neexistuji zadne okolnosti, ktere by toho primitiva k cinu ospravedlnovali.

Možné to je. Hodně často čtu že se oběti domácího násilí stydí a bojí s tím někam jít. :zed: Sakra ale nechápu proč je tak tvrdohlavá :( já bych si už chvilku po incidentu volala záchranku a na toho hajzla policii

• Citovat
  • Upravit
69235
31.7.15 20:28

Soused mojí tchýně šel, podjely mu nohy, spadl na zadek, pak ještě dolehl a praštil se zezadu do hlavy, jak z toho sedu spadnul na záda, bolela ho hlava a bylo mu na zvracení, pak druhý den dobrý. třetí den ráno ho našla manželka mrtvého v posteli. Pokud dostávala pěstí do hlavy, není to sranda. Soused měl krvácení do mozku, měl otok mozku, ten to držel, jak za dva dny začal polevovat otok, krev se vylila a zemřel ve spánku.

Když pominu, že papír o takhle brutálním napadení se jí bude sakra hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.15 20:34

A prý nebýt toho že se kryla polštářem a peřinou tak je snad mrtvá jak do ní bušil :( Je mi na blití :poblion: z takových chlapů.
Juchůůůůů už povoluje :) prý zítra zítra. Že teď nemůže a kdesy cosi, ale já jí zpracuju aby jela hned.

• Citovat
  • Upravit
1592
31.7.15 20:35
@terinka4444 píše:
Soused mojí tchýně šel, podjely mu nohy, spadl na zadek, pak ještě dolehl a praštil se zezadu do hlavy, jak z toho sedu spadnul na záda, bolela ho hlava a bylo mu na zvracení, pak druhý den dobrý. třetí den ráno ho našla manželka mrtvého v posteli. Pokud dostávala pěstí do hlavy, není to sranda. Soused měl krvácení do mozku, měl otok mozku, ten to držel, jak za dva dny začal polevovat otok, krev se vylila a zemřel ve spánku.Když pominu, že papír o takhle brutálním napadení se jí bude sakra hodit.

Ježiši to je strašné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast