Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotná byt nemuzes? Pokud ne, tak bych cekala, pokud ano, udělej si test.
@Anonymní píše: Více
Pokzd jsi si jistá, že nemůžeš být těhotná, tak jdi k lékaři až nedojde druhý cyklus. Dřív je to zbytečný, rozhodně se neběhá k lékaři, po pár dnech zpoždění.
@Janli píše: Více
S nikým jsem nikdy nic neměla, takže těhotná určitě nejsem. Já se spíš bojím, abych nebyla nějak vážně nemocná. ![]()
Klid. Zpoždění menzes je normální, onemocnění se tak neprojevuje.
Tak cekej, někdy se stane že třeba jeden cyklus vynechá. Kdyz nedojde ani příští měsíc, tak se objednej k Dr.
Na internetu jsem četla, že to může způsobit syndrom polycystických ovarií a že je to poměrně běžný.. takže opravdu nevím.. když budu čekat měsíc do dalšího cyklu nebude to pak nějak spatne?
SPCO je dlouhodobá a celoživotní záležitost. Stejně by to teď nevyřešili. Máš spoždění pár dnů a zbytečně plašíš. Počkej do dalšího cyklu.
Budu doufat, že to do dalšího cyklu dostanu. Nic mě nebolí nebo něco, tak snad je to v pohodě
Dobrý den, je mi skoro 17 let a mám menstruaci od čerstvých 13 let. Menstruaci mám normálně každý měsíc, ale na den ji pravidelnou nemám. Jednou jí dostanu po 28 dnech, někdy po 33 a stalo se mi, že i po 35, ale po těch 35 je už asi půl 4 roku zpátky. Dneska mám 38 den cyklu a stále nic. Mám ještě počkat? Je to v mém věku ještě „normalní“? Nikdy jsem to nedostala dýl jak po 36 dnech cyklu.