Jedno dítě, nebo dvě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
18.5.15 18:01

Reaguji na příspěvek paní Jany (Anonymní). Mám chlapce, 4 roky, pracuji a přemýšlím o druhém dítěti. Zajímalo by mě, kdo Vám hlídal Vaše 5 měsíční dítě.
Děkuji Vám za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.15 11:29

JEDNO NEBO DVE

AHOJ, RESIM UPLNE TO SAME, MAM DCERKU PRES DVA ROKY STAROU, DO SKOLKY NAS NEVZALY, TAK TO VYPADA ZE BUDU DALSI ROK DOMA A NASTALA OTAZKA JESTLI TEDA NEMIT DRUHE, POPRAVDE JSEM DOMA 3ROKY AZ MI Z TOHO HRABE A TAKY VAM REKNU ZE BEJT DOMA MNE OPRAVDU NEBAVI. DALSI OBAVA JE ŽE TO NEZVLADNU SE DVEMA DETMA, NEBUDU NIC STIHAT A BUDU NA NE TREBA ZLA. NEJRADCI BYCH DO PRACE ALE TO BEZ BABICEK A SKOLY NENI MOZNE ANI SE NEMAM KAM VRATIT, TAKZE ROK VYDRZET NEZ NAS VZMOU DALSI ZARI..NO TO SE ASI ZBLAZNIM :zed:.PŘITEL UŽ BY DRUHE DITE RAD, JENŽE FAKT SE BOJIM ZE TO NEDAM, NEPŘIJDU SI JAKO TEN UPLNE MAMNIKOVSKEJ TYP..ŽENY JAK JSTE TO ZVLADYLY VY CO JSTE SI NEBYLY JISTE JESTLI JIT DO DRUHEHO??JSTE NAKONEC RADY?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
17.8.15 11:35

@nikolajj taky nejsem ten typ ;),druha holcicka se nam „nejak“ povedla, ale v planu byla…No, nemenila bych!!!Starsi chodi do skolky, mladsi je suprova, ja chodim od jejich 15.m. do prace (2dny v tydnu - idealka!)a je to vsechno pohodove! Ze chceme treti, to je jina kapitola, ale urcite neres dopredu, ze to nezvladnes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin