Jedno ucho odstáté

25.5.21 09:15

Jedno ucho odstáté

Moje holčička 10 měsíců má šišatou hlavičku, sleželou( cvičila i vojtovku, ), kvůli tomu jí jedno ouško výrazněji než to druhé odstává. Měly to tak vaše děti? Co s tím? Srovná se, nesrovná? Viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
25.5.21 09:20

Dcera to také takto má od narození. Už je jí 6. Samo se to nesrovná. Možné je přišití oušek. Ale proč. Máte krásnou holčičku a až jí narostou vlásky, nebude to tak patrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
25.5.21 09:34

Samo se to nesrovna, před nástupem do školy se to přišívá. Tedy za mě se to dělalo před školou, teď to třeba jde i dřív, kdo ví, ptej se doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
25.5.21 09:35

Proč nenosí helmicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.5.21 10:20

Az bude starší, tak se přišije. Holčička je krásná, a toho pána mám pocit že znám. :)

• Citovat
  • Upravit
31281
25.5.21 10:31

Nesrovná se to, až povyroste, tak se domluvte na plastiku (přišití). Do urč. věku se to dělá na pojišťovnu, já byla v patnácti a platila jsem za to. Nejlíp uložený peníze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.21 10:37

@mackA159 to je možné jezdí po všech školách 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.21 10:38

@Anelize ti ji doktor nedal, že prý není třeba. 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.21 10:40

@Ragusa také si říkám, že snad vlásky pomohou, já jen aby mi nevyčítala, že jsem to v dětství neřešila. Táta se na mně zlobí, že za to prý můžu já, protože jsem jí ucho nepřelepovala 😁to snad ani nemůže fungovat nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.5.21 10:54

Jasně že nějaké přilepování by nepomohlo :lol: Co to je za nápad? U nás už bude téma přišití pomalu na pořadu dne. Já pořád váhám, manžel nechce. Dcera se mu líbí taková, jaká je a tvrdí, že si to pak rozhodne sama. Dceři je to teď úplně fuk. Jenže dle dr. je předškolní doba nejlepší čas. Jak už tu někdo psal, také to v tomto věku hradí pojišťovna. Jo a k té helmičce, dcera měla po narození také šišatou hlavu, říkali jsme tomu hlava ve skluzu. Ouška byla posunutá… Dr. tvrdila, že se to srovná, že helmička není třeba. Ale ještě dnes mi přijde, že jí pořádně nesedí žádná čepice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.5.21 11:07
@Ragusa píše:
Jasně že nějaké přilepování by nepomohlo :lol: Co to je za nápad? U nás už bude téma přišití pomalu na pořadu dne. Já pořád váhám, manžel nechce. Dcera se mu líbí taková, jaká je a tvrdí, že si to pak rozhodne sama. Dceři je to teď úplně fuk. Jenže dle dr. je předškolní doba nejlepší čas. Jak už tu někdo psal, také to v tomto věku hradí pojišťovna. Jo a k té helmičce, dcera měla po narození také šišatou hlavu, říkali jsme tomu hlava ve skluzu. Ouška byla posunutá… Dr. tvrdila, že se to srovná, že helmička není třeba. Ale ještě dnes mi přijde, že jí pořádně nesedí žádná čepice :think:

Běžte do té plastiky. Není nic horšího než když se dítěti ve škole smějí…natož holcicce.

• Citovat
  • Upravit
6914
25.5.21 15:02

Myslím, že do 10 let je to na pojišťovnu… Pracuji ve školství a přikláním se k operaci. Aktuálně za mnou přišla holčička z první třídy s brekem, že se jí smějou, že má uši jako Dumbo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí