Jednodenní koupání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
12.5.15 09:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
12.5.15 09:29

@Zirafka11 : poslu ti to do SZ, abych jim tu nedělala reklamu, ale s oběma cestovkami jsme v Caorle byli, tak mužů doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.5.15 09:30

Tyjo s dětma bych asi nejela. bez dětí jo, za bezdětna jsme absolvovala několik zájezdů ve stylu večer přes noc tam, den v cizině, a na noc zase cesta zpátky, a naprosto v pohodě. a že to nebyly cesty 6h, ale vždycky busem, minimálně 10h, maximálně 24h, po těch 24h jsme na místě strávili cca 13 hodin, a jelo se zpět..jako rozlámaná jsem byla, ale nic hroznýho. ale malý děti bych do nocování v buse netahala, to nejdřív od cca 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.5.15 09:31
@slavuska1 píše:
Tyjo s dětma bych asi nejela. bez dětí jo, za bezdětna jsme absolvovala několik zájezdů ve stylu večer přes noc tam, den v cizině, a na noc zase cesta zpátky, a naprosto v pohodě. a že to nebyly cesty 6h, ale vždycky busem, minimálně 10h, maximálně 24h, po těch 24h jsme na místě strávili cca 13 hodin, a jelo se zpět..jako rozlámaná jsem byla, ale nic hroznýho. ale malý děti bych do nocování v buse netahala, to nejdřív od cca 5 let.

Právě přemýšlíme, že by jsme tohle absolvovali jen s kamarádkou. :)
Jen si užít klidek, v buse pokecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
12.5.15 09:34

Ségra takhle jela s detma loni v lete a byli spokojeny…jenže dětem bylo 8 a 15
Já bych teda takhle na otočku nejela busem ani sama, natož ještě s malým děckem…třeba našemu je 5let a nedokážu si představit, že by to v autobuse vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.5.15 09:35

Děti tohle zvládnou bez problémů, ale představ si situaci, když vás ráno u pláže vyflusne autobus a bude celý den pršet :lol:, kvůli tomu bych jednodenní výlet nejela asi ani bez dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.5.15 09:38

Do Caorle jezdíme každý rok, je to krásné místo ale poslední roky přibylo strašně moc lidí, především Němců a Rusáků :roll: Nám cesta autem z Brna trvá většinou kolem 7 hodin (jezdíme v noci, protože je mnohem menší provoz), rodiče jeli autobusem jednou a znovu by nejeli. Je to dlouhé a nepohodlné. Takže už jenom kvůli té cestě bych s dětmi nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.5.15 09:39

Tohle je náš loňský příjezd do Chorvatska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
12.5.15 09:40
@Zirafka11 píše:
6h trvá cesta, dámy :)
Nemyslím, že musíme být nutně celý den na sluníčku, byla jsem ještě svobodná takhle v Chorvatsku, tenkrát s prvním klukem a bylo to prima.

6 hodin cesta do Caorle skutečně netrvá, to snad leda v kuse bez jediného zastavení… to teda sorry - jezdíme tam už čtyři roky opakovaně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
12.5.15 09:52

V Caorle jsme byli 3× autem. Cesta z Moravy cca 10 hodin a to krome zastavky na obed stavime celkem minimalne.
Takovyto vylet je pro me silena predstava a neabsolvovala bych ho natoz s detmi. Dve noci skoro nespat to fakt nemusim. To radsi pojedu nekam na vylet u mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
12.5.15 09:55

Radši bych jela do Maďarska do termálů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.5.15 10:02
@Zirafka11 píše:
6h trvá cesta, dámy :)
Nemyslím, že musíme být nutně celý den na sluníčku, byla jsem ještě svobodná takhle v Chorvatsku, tenkrát s prvním klukem a bylo to prima.

6 hodin jezdime lyzovat do Dolomit, k mori to je jeste krapet dal, takze na sestihodinovou cestu bych se fakt nespolehala… ;)

Dala bych to, ale bez deti.

Příspěvek upraven 12.05.15 v 10:11

• Citovat
  • Upravit
1053
12.5.15 10:10

Ja takhle jela-tehdy jeste bezdetna-v r. 2011 na jednodenni koupani do Crikvenice v Chorvatsku, odjezd 16.00 Praha, prijezd tam v 6 rano, a odjezd byl v 17hod vecer a v Praze jsme byli v nedeli v 7 rano. S detmi bych si to nelajzla, v buse se tezko daji zabavit a jeste hur se tam s nimi spi v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.5.15 10:11

Ne, nejela bych ani sama. Staci mi sest hodin v aute (jako spolujezdec), kdy se muze stavet dle potreby, natoz v buse! Kvuli jednomu dni ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí