Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky jak upravujete jehněčí maso, má toho teď plnej mrazak a zatim jsem delala jenom peceny se soli, pepřem a česnekem… máte nějaký osvědčený recept??
Ahojky, děláme te´d často, většinou a je to nejlepší z variant podle nas:
Dáš na kousky kořenovku( celer, mrkev, petržel..)ale fakt hodne, nějaky to koření na zvěřinu, hoď na to maso, hodne podlij, nejlíp bílým vínem a peč-dlouho.
Pak se to ji bud takhle a nebo jeste muzes zeleninu trochu mixnout a pridat zakysanou smetanu- bude to trochu jak svickova ale uspech zarucen!!!!
freeonit píše:
Holky jak upravujete jehněčí maso, má toho teď plnej mrazak a zatim jsem delala jenom peceny se soli, pepřem a česnekem… máte nějaký osvědčený recept??
Přesně takhle to dělám doma taky, pokud se mi kus jehněčího do pracek dostane. K tomu brambory a zeleninový salátek.
Naši hoši to milují a drahé polovičce to taky chutná.
Ale u nás je jehněčí těžký nedostatek, přesto že mám ovčí farmu 3km za barákem. Prodává se to tam pod rukou hned, jak je povraždí. Několikrát jsem se tam byl ptát na nějaký kousek a bohužel. ![]()
Takhle vlněné ponožky, rouno či sýr, toho mají dost. Ale maso je úzkoprofilový materiál.
Marek_K píše:freeonit píše:Přesně takhle to dělám doma taky, pokud se mi kus jehněčího do pracek dostane. K tomu brambory a zeleninový salátek.
Naši hoši to milují a drahé polovičce to taky chutná.
Ale u nás je jehněčí těžký nedostatek, přesto že mám ovčí farmu 3km za barákem. Prodává se to tam pod rukou hned, jak je povraždí. Několikrát jsem se tam byl ptát na nějaký kousek a bohužel.
Takhle vlněné ponožky, rouno či sýr, toho mají dost. Ale maso je úzkoprofilový materiál.
No ono je takhle to masíčko opravdu nejlepší, my to rádi s cerstvím chlebíkem a rajcatovím salátkem, já bych se toho ujedla ale príteli to porád takto uz nesmakuje tak bych chtela vymyslet neco novího ale netroufnu si s tím moc experimentovat abych to nejak nezkazila, jinak my si vzdycky na jare koupime par jehnatek ktery nam spasaji zahradu a po roce je picnem a naplnime mrazaky..:)) Dekuju Dice za nápad určite vyzkouším!