Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti, kdo má nějaký nábytek z Jeny. Jak to vypadá, když to dojde domů, kvalitu atp. Díky..
Nízká, ale viděla jsem to jen v obchodě. Vystřelila jsem od tam rychlostí blesku, ty řetězce jsou si dost podobné.
Musím reagovat, neboť jak už slyším Jena nábytek, tak už mi vstávají vlasy na hlavě… Naprosté zklamaní z jejich chování a přístupu. 4.9. jsme zaplatili sedačku (ne zálohu ale 100%), na začátku listopadu (po smlouvou vypršeném terminu o dodání) jsme se chtěla informovat na termín doručení. Paní na infolince ochotně odpověděla, že „příští týden“. No, příští týden se však nic nedělo, tak jsem volala další týden znova, kdy mi bylo oznámeno, že se sedačka v mém vybraném potahu vlastně nevyrábí…nějaká kompenzace žádná..a na peníze čekám, kdy se uráčí je poslat zpět…já vím, že je to jen sedačka, ale prostě to člověka naštve, když má něco objednaného, čeká na to tak neuvěřitelně dlouhou dobu a pak může sedět na Vánoce leda tak na zemi… ![]()
Kouknete na FB na jejich stranky a prispevky uzivatelu. My jsme si u nich tedy taky objednali sedacku (pres net) ktera mela byt ihned k odeslani. Po tydnu, az kdyz jsem tady narazila na jednu diskuzi, jsem se koukla i na FB a byla jsem rada, ze jsme nic neplatili predem. Kdyz jsme se byli zeptat primo na pobocce, tak nam bylo receno ze maji problemy se skladem. Pry posledni mesic. Ovsem komentare nekterych zakazniku byly i ze zacatku roku. Po dalsim tydnu a pul kdy se nic nedelo, jsme sli objednavku radsi osobne stornovat a tentokrat nas pani prodavacka ujistovala, ze cekat budeme vsude. Ze prej je sezona a u vsech firem je cekaci doba. Ale vysvetlit, proc teda nenapisou pravdivou cekaci dobu na stranky misto lziveho " ihned k odeslani" a „skladem“, to uz nedokazala. Objednalu jsme jinde a sedacka prisla presne jak bylo uvedeno. Jena nikdy vic. Jejich jednani je smesne ![]()