Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mondousek píše:
@dedrichov Tak hlavne, ze jsi ok a ze po tom nesahly deti. Nedavno bylo ve zpravach, ze dvojcata batolata snedla krtka na cisteni odpadu, poleptany mela pusinky a mela poleptany ruce i mama. Tak to taky musela byt podobna silena souhra nahod. Na diskuzi tu mamu desne odsuzovali, ale kdovi, jak to bylo. I kdyz je clovek hodne opatrny, tak kdyz se to zle semele, muze se stat cokoli. Ale je zajimavy,ze tebe nepali ani ta pusa. Bych si myslela, ze kdyz pocucam savo, tak to bude zly.
Právě že to je mžik, než si uvědomíš, co to děláš, pak už bývá pozdě. Já měla kliku, že jsem stála u dřezu a už při náklonu jsem se předklonila zase zpět a vyprskla to a jak jsem stála nad dřezem, ve vteřině proudem vyplachovala. To víš, že kdybych měla jít pár vteřin třeba do koupelny, už by nějaká reakce proběhla. Ale fakt mě nic nepálí.
Dneska už jsme si i na ORL s doktorkou zažertovali, že proběhla generální desinfekce.
@Mondousek píše:
@dedrichov Tak hlavne, ze jsi ok a ze po tom nesahly deti. Nedavno bylo ve zpravach, ze dvojcata batolata snedla krtka na cisteni odpadu, poleptany mela pusinky a mela poleptany ruce i mama. Tak to taky musela byt podobna silena souhra nahod. Na diskuzi tu mamu desne odsuzovali, ale kdovi, jak to bylo. I kdyz je clovek hodne opatrny, tak kdyz se to zle semele, muze se stat cokoli. Ale je zajimavy,ze tebe nepali ani ta pusa. Bych si myslela, ze kdyz pocucam savo, tak to bude zly.
Teda těch malých je mi neskutečně líto, chuděrky si musí vytrpět. Doufám, že jim v nemocnici ulevili od bolestí. Máma určitě věděla a ví, že má být opatrná. Přesto k těmhle případům dochází. Je to hrozný svinstvo.
@Ketris píše:
@dedrichov Hlavne, ze to dopadlo dobre!
Jo, dnes jsem ještě bala v nemocnici v ordinaci ORL, kupodivu jsem ani nedostala přednášky. Tak si říkám, že jsme fakt kr…i, ale poučení.