Jí pouze s hračkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9079
23.8.11 13:53

A někdy když nemá hračku, tak spustí řev jako blázen a nejraději by slezla ze židličky ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.8.11 13:54

Žádného biče se neboj. Všechny moje děti jedly s hračkami a věř, že moje starší holky mají kulturu stolování jakou nemají někteří dospělí.
Je to lepší jim šoupnout něco do ruky, než bojovat a nejíst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
23.8.11 13:57

Bertíku, moje Kikča má za měsíc 7(let, né měsíců) a bez zástupu svých koní nejí :lol: Ne, popravdě, kdyby záleželo na ní tak je má vystavěné na stole vedle talířku a ještě je krmí :roll: Ale protože je to na nás, koníčci čekají až se Kristinka nají postavení v řadě na zemi :wink: Koně se s ní koupu, spí, cestují a myslím, že nebudou chybět i v aktovce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13256
23.8.11 14:01
ww píše:
Bertíku, moje Kikča má za měsíc 7(let, né měsíců) a bez zástupu svých koní nejí :lol: Ne, popravdě, kdyby záleželo na ní tak je má vystavěné na stole vedle talířku a ještě je krmí :roll: Ale protože je to na nás, koníčci čekají až se Kristinka nají postavení v řadě na zemi :wink: Koně se s ní koupu, spí, cestují a myslím, že nebudou chybět i v aktovce :nevim:

tak tohle je krásný :palec: … nechme dětem dětství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.8.11 14:01

Jak může mít roční dítě kulturu stolování :lol: Ten můj krmí snad všechno, zem pod židličkou vypadá jako kdyby tady jedli prasátka.Už mu moc nelíbí když ho krmím já,ale chce krmit sám.Tak ho ze začátku krmím já a pak mu dám lžičku do ruky ať to zkusí sám.
Myslím, že je lepší když má hračku než aby třeba jedl u TV.:-)

• Citovat
  • Upravit
12978
23.8.11 14:09

Ale jakýpak bič..
V tomto věku měla Bára na pultě celou hračkárnu a domácí potřeby..
Pak jí po nějakém čase začlo více zajímat jídlo jako takové a šlo to pryč..
Dnes jí normálně sama lžičkou či se nechá krmit a nepotřebuje k tomu nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
23.8.11 14:16

No, už dlouho se chystám, že sem napíšu s mnohem větším problémem, než je hračka v ruce. My totiž jíme JEN u pohádky. Do roka to bylo OK, ale pak byl malej 3× za sebou v nemocnici a tam vždy extrémně zhubl, doma jsme se snažili jej rozjíst, ale nešlo to :zed: Až jsme jednou pustili TV a on papal. Pro nás to byl svátek. Kdo neví, co máma od nemocného dítěte, které jí chřadne před očima, zažívá, asi nepochopí. Jenže od té chvíle uběhlo několik týdnů :oops: a malej stále vyžaduje TV při jídle. Jinak nejí. Nechali jsme ho 3 dny !!!!! vyhladovět, ale nejedl. Snad by to bez jídla vydržel i déle. Pak jsem rezignovala, pustila TV a opět jedl pěkně. Teď mám hrůzu někam vyjet na celý den, protože tam zkrátka nežere :nevim: Jsem z toho smutná, ale jiné řešení v tu chvíli nebylo a teď je to zlozvyk, které se nás drží :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
23.8.11 14:18

Já řeším hlavně to, jestli mi děti jí nebo nejí, takže se je taky snažím všemožně zabavit…a s dvojčatama jsem ráda, že to krmení leckdy přežiju v duševním zdraví :mrgreen: Hračky už je tak nebaví, tak listujeme v knížce, co mají na stolečku a já jim u toho povídám. Fakt nevím, jak bych je bez ničeho udržela pozorné a v klidu, kor když je krmím zaráz, teda teď už spíš jen dokrmuji.
Za mě teda radši hračky než hladové dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
23.8.11 14:33

my také jíme jen s hračkama a jsem ráda aspon za to… mám opravdu aktivní dítě a bez práce se nenají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
23.8.11 14:41

To není pravda.Mj první syn(ted 13 let)taky takhle jedl a co začal jíst sám to prostě odeznělo,prostě se mu řeklo,že hračky už né,tak bez řečí sedl a jedl.mimochodem můj druhý má taky hračkárnu ted u jídla,ale jen při obědě,jinak to nevyžaduje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
23.8.11 14:44

Mám 21 měsíčního prcka a máme to samé, bez hraček, knížek nebo videjka z mobilu neotevře pusu. Musím ho zabavit, abych ho udržela v židli, jídlo ho nezajímá, chce pořád něco dělat. Nehrotím a souhlasím s ostatníma, co tě uklidňují. Nebojím se biče. Až vyroste trochu víc a bude s ním domluva, vysvětlím mu to. :-)

PS: ted jsem u nasich a to je teprv boj, ani ty hračky kolikrát nezaberou, protože kolem něj je tolik neznámých věcí lákavějších než jídlo, třeba klička na okně vedle stolu :lol:

PS2: Co ale striktne dodrzuju je, ze se ji u stolu v zidlicce, byť s hračkama, ale nelitam za nim se lzici, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
23.8.11 14:47

Jejda,jejda :roll: :-D

Samozrejme,rocni dite tezko nejakou kulturu stolovani ma :roll: ..ale muj nazor je proste ten,ze by to u toho stolu melo od zacatku nejak vypadat ze jo..

Jen pripominam,ze i me dite se bez hracek nenajedlo,sve doby hracky nahradila televize,pohadky,krmeni za chuze a podobne vylomeniny :roll: ..a i me dite nyni ji bez problemu,samo a bez vsech opicaren.

I presto,kdybych mohla,udelala bych vse jinak,toz asi tak jsem to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4773
23.8.11 14:49

Tak my bohužel lítáme po bytě se lžící… :-( Ale jinak se to prostě nedalo… Ona by jinak nejedla, v tu chvíli jsem byla ráda že do ní něco dostanu. Byla jsem měsíc v práci a přes den hlídala mamka a aby do ní dostala aspoň nějaké jídlo tak jí to naučila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
23.8.11 15:04
bertík28 píše:
valkil píše:
Uf, já se lekla, že to může zanechat nějaké trvalé následky, jen mě nenapadalo jaké.
Tobě jí taky pouze s hračkami?

Ahoj, nam maly u jidla taky ji lepe, kdyz ma neco v ruce… A nemyslim si, ze by to na nem zanechavalo nejake nasledky… Dokaze se najist i bez ni, ale s hrackou nebo lzickou v ruce je proste klidnejsi, nekouka po okoli (protoze ho samozrejme vsechno zajima, coz je v tomto veku naprosto normalni) a nemyslim si, ze az bude jist sam u nas u stolu, tak ze bude mit porad v ruce hracku…

Je to kazdeho vec a hlavne individualniho ditete…

Mam kamaradku, ktera by dala nevim co za to, kdyby ji syn jedl aspon s hrackou v ruce.

Takze: bud rada, ze ji a at uz s hrackou nebo ne, casem se to urcite upravi… :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
8921
23.8.11 15:33

Ahoj, mam skoro 10mesicniho syna. Nekdy ji ukazkove, nekdy zacne delat blbiny, prskat apod. Jakmile toto zacne, davam mu hracku, lzici, vicko od lahve, cokoliv, aby se zabavil a v klidu jedl. Ja mam klid a on plne brisko.
Samozrejme casem ho budu ucit, jak se jist ma, ale ted je jeste maly a neresim to. Delej to podle sveho rozumu a srdce a vyprdni se na rady na netu…

Jako jinym mi (hlavne starsi rocniky) rikali, ze nema spat se mnou v posteli, nemam ho nosit v satku nebo na ruce, mam ho nechat brecet (aby si posili plice :cert: ) a podobne kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí