Jídelní židlička CAM Campione nebo Chicco Polly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
14.12.12 21:23

Ahoj, já mám polly a jsem spokojená, jen mě štve to přemisťování, kolecka jen vzadu…vepředu jen gumový cosi… takže moc nejezdí. jinak jsem neshledala vadu. porovnat nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.12.12 21:35

Taky jsme nakonec koupili polly a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.12.12 21:39

Dodávám, že polly je prima v tom, že se dá polohovat do pololehu podobně jako autosedačka. Nevím, jak to má ta druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.12.12 21:43

Já se rozhodovala před týdnem. Musím za sebe říct, že campione má dost igelitový potah a ty plastové svorky na kšírách mi přijdou chatrné. Ne že by asi nevydržely, ale vyloženě mi to vadilo a když vedle stála fábula, tak jsem říkala, že campione určitě ne. Včera jsem koupila fábulu a zítra jdu měnit za polly. Hold to polohování je pro nesedící důležité a fábula zase nemá polohovací nožičky. Prostě polly je asi opravdu momentálně nejlepší židlička pro nesedící děti na trhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.12.12 21:43

Máme Polly, jsem s ní naprosto spokojená, používáme od 1. příkrmů od 5M (šla do pololehu, tak jsem nemusela krmit v autosedačce- ta by vypadala), syn v ní sedí dosud (2,5R), přestože je divočák, vrtí se v ní, nejsou na ní žádné známky opotřebení (jakože žádné trhání potahu), dobře se omývá… prostě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
14.12.12 21:47

Ahoj, my nedavno kupovali pro malou zidlicku CAM. Mame ji od 6ti mesicu, zatim jen spokojenost. snadno se diky koleckum prevazi po byte, je omyvatelna vcetne polstrovani, ma prakticky kosik na veci. Lehce se sklada. My jsme s ni zatim moc spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
14.12.12 21:51

Moc děkuji za zkušenosti. Teď u mě vede asi polly, ale vzhledově se mi víc líbí cam. Potřebovala bych si je osahat naživo, ale nedostanu se nikam do obchodu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
14.12.12 22:02

Mam polly, ale ted jsem se dívala na tu CAM a vypadá taky dobře a promyšleně. už je to teda asi jen na ceně, vzhledu a tobě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
14.12.12 22:06
@Efsheny píše:
Mam polly, ale ted jsem se dívala na tu CAM a vypadá taky dobře a promyšleně. už je to teda asi jen na ceně, vzhledu a tobě!

no cenově jsou na tom stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
14.12.12 22:33

@Issobel tak ted je to jen na vzorku…nech dítě aby „si vybralo“ :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.12.12 22:37

Máme chicco poly už od roku 2009, tedka v ní řádí druhé dítě a kdybych jí pořádně vydrbala tak je jak nová. Hlavně se netrhají igelity, všechno drží.

Ale máme jí na jednom místě, je fakt že tahat jí po baráku není ideální. Je taková robustní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
14.12.12 22:41

Mám Chicco Polly z druhé ruky, má teda v tom ohybu prasklý ten potah, i na pár jiných místech, ale spravit se to dalo a jinak je suprová, hlavně bezva polohovací, nejradši bych měla tu klasickou dřevěnou po nás, jenže malá stále ještě nesedí, tak jsem ráda za tuhle, a taky se nevyklá a drří pěkně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
14.12.12 22:51

Taky jsem se rozhodovala mezi nema ale nakonec jsem zvolila baby design fabula!!! A ta je vyborna…na obou jsem neco nasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.9.15 13:06

My máme polly jsme moc spokojeni než jsme židličku koupili uvažovaly jsme také o té cam campione a nebo také babypoint fábula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
20.9.15 10:03

@kamajvik také ted zvažuji židličku, jsi s ní spokojená? S chicco polly dva v jednom. Je stabilní, bezpečná, nepotí se v tom dítě? z jakých materiálu je, konstrukce a polstrování? děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí