Jídelní židlička CAM Campione nebo Chicco Polly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
18.10.15 10:33

@Tinkka ano jsem spokojená používám ji ted na 4 mes. dceru ta židlička je stabilnía ani jedna dcera jse mi v tom nespotila bezpečná za mě určitě, nevím skusím jse podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.2.16 22:55

CAM Campione

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte doma židličku CAM Campione a jak jste s ní spokojeny? Děkuji za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.2.16 00:19
@Lilyly píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte doma židličku CAM Campione a jak jste s ní spokojeny? Děkuji za názory :)

Ahoj, já tuhle zidlicku koupila asi pred 2,5r. Vzhledově krásná, jen se časem začnou igelity trhat a dokonce nám jedna strana jakoby propadává a nedrží v nastavene výšce (musim ručně secvaknout, aby to drželo). Štve mě hlavně to potrhane polstrovani..chtěla jsem zidlicku prodat dále, ale takhle nemám šanci.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
24.2.16 02:48
@Ondule píše:
Ahoj, já tuhle zidlicku koupila asi pred 2,5r. Vzhledově krásná, jen se časem začnou igelity trhat a dokonce nám jedna strana jakoby propadává a nedrží v nastavene výšce (musim ručně secvaknout, aby to drželo). Štve mě hlavně to potrhane polstrovani..chtěla jsem zidlicku prodat dále, ale takhle nemám šanci.. :zed:

My jsme meli chicco polly. Zidlicka byla super, ale postrovani nam prasklo take. Takze zidlicku jsme tehdy kupovali skoro za 3,5 tisice a ted jsem byla rada, ze jsem ji za 500,– prodala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí