Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tinkka ano jsem spokojená používám ji ted na 4 mes. dceru ta židlička je stabilnía ani jedna dcera jse mi v tom nespotila bezpečná za mě určitě, nevím skusím jse podívat ![]()
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte doma židličku CAM Campione a jak jste s ní spokojeny? Děkuji za názory ![]()
@Lilyly píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte doma židličku CAM Campione a jak jste s ní spokojeny? Děkuji za názory
Ahoj, já tuhle zidlicku koupila asi pred 2,5r. Vzhledově krásná, jen se časem začnou igelity trhat a dokonce nám jedna strana jakoby propadává a nedrží v nastavene výšce (musim ručně secvaknout, aby to drželo). Štve mě hlavně to potrhane polstrovani..chtěla jsem zidlicku prodat dále, ale takhle nemám šanci.. ![]()
@Ondule píše:
Ahoj, já tuhle zidlicku koupila asi pred 2,5r. Vzhledově krásná, jen se časem začnou igelity trhat a dokonce nám jedna strana jakoby propadává a nedrží v nastavene výšce (musim ručně secvaknout, aby to drželo). Štve mě hlavně to potrhane polstrovani..chtěla jsem zidlicku prodat dále, ale takhle nemám šanci..
My jsme meli chicco polly. Zidlicka byla super, ale postrovani nam prasklo take. Takze zidlicku jsme tehdy kupovali skoro za 3,5 tisice a ted jsem byla rada, ze jsem ji za 500,– prodala ![]()