Jídelníček 5-ti měs. kojenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3641
6.4.10 17:18

Jsem z toho naprosto zmatená, naše Dr mi řekla, že do půl roku nemám nic dávat i když je na umělém mléce, ale všechny kamarádky co mají stejně staré děti už od 4-5.měs s příkrmy začaly. Marečkovi fakt chutná vše. Konečně se pěkně vykaká a v noci líp spí…tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
6.4.10 17:33
Ewule0712 píše:
Jsem z toho naprosto zmatená, naše Dr mi řekla, že do půl roku nemám nic dávat i když je na umělém mléce, ale všechny kamarádky co mají stejně staré děti už od 4-5.měs s příkrmy začaly. Marečkovi fakt chutná vše. Konečně se pěkně vykaká a v noci líp spí…tak nevím.

Nechci říct, že je to divné, protože někteří doktoři si stojí za 6.měsícem, ale pokud nekojíš déle jak 3měsíce, tak bys mohla dávat aspoň zeleninový oběd............ale teď ti teda neporadím, když doktor řekl až od 6.měsíce. A máš pocit, že UM vám stačí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
6.4.10 18:14

No příjde mi právě, že už mu mlíčko nestačí, takže se asi budu řídit instinktem :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
6.4.10 18:39
Ewule0712 píše:
No příjde mi právě, že už mu mlíčko nestačí, takže se asi budu řídit instinktem :o)

jj, to bude nejlepší. Zkus mu nejdříve jen dávat tu zeleninu k obědu, a za 14dní přidej ovoce, pak kašičku…a tím dojdeš hezky k 6.měsíci :lol: Myslím, že v tomto věku nic nezkazíš. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí