Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dewii, je skvělá, její jídelníček byl mňam a fungoval velmi dobře.
@LiduNe Mohu se zeptat, kolik jsi tim jídelníčkem zhubla?😊 Mrknu na to😊
Ja doporucuji hlavne nutricniho terapeuta (tzn. nekdo, kdo ma vzdelani v tomto oboru), ne poradce. Konzultace by mely probihat osobne. Treba Institut moderni vyzivy. Vzdy ale pujde spis o ramcove jidelnicky. Cilem je naucit se stravovat tak, aby vaha sla dolu primerenym tempem, pokud je to potreba. ![]()
Adéla Skotáková, sledovala jsem ji prvně jen na Instagramu a koukala na přeměny ostatních 😃 pak jsem taky koupila a nelituju, dobré jídla, skvělý osobní přístup
@Anonymní píše:
@LiduNe Mohu se zeptat, kolik jsi tim jídelníčkem zhubla?😊 Mrknu na to😊
Zhubla jsem jsem 6 kg, což jsem chtěla. Šlo to necelé kilo týdně. Jídlo bylo mňam, nastavila mi to podle toho, co mám ráda a bylo ho dost. Některé její recepty vařím od té doby pořád. Byla jsem vážně spokojená.
Můžeš se mrknout do skupiny na FB Makej a nekecej! Tam ti na dotazy odpoví výživová poradkyně. Určitě je dobré se s někým ohledně výživy a celkové změny zdravého životního stylu poradit. Není to totiž pouze o stravě, ale i o pohybu, spánku, stresu a dalších aspektech. Většina výživářů řeší jenom jídelníček, tak bacha na to.
@Asiina A kolik jsi díky ní zhubla kg a za jak dlouho?😊
Měla jsi jídelníček přímo na míru nebo ten druhý na hubnutí?😊
@KKK85 Na Michala Jozefa Totha jsem četla snad nejlepší recenze a hlavně fotky proměn😊
Nemáte s ním někdo další zkušenosti?
Ahoj, omlouvam se za anonym ale nepotřebuji aby se někdo známej dozvěděl, že chci začít hubnout😄
Otázka zní..
Kde si nechat udělat jídelníček na míru, tak abych zhubla? Máte nějaké ověřené internetové stránky nebo někou paní/pána který sestavuje jídelníčky a není to jenom nějaký podvodník, který shrábne prachy a pošle jen tak nějakej jídelníček aby se neřeklo?
Děkujiii😊