Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky všichni, prosímvás ženský, kdo cvičíte nebo nosíte legíny, takový ty pevnější cvičební, kde nakupujete? Doted jsem kupovala v caa, protože mám problém s tím, že mi dost legín třeba při běhu, nebo jiném cardiu prostě sjížděly v břicha a to je strašně nepříjemný, z caa byly pevný, nepohly se, jenže jako vše dobré je asi stahují z prodeje, nebo onehdy jsem tam byla a měli jen doprodej pár kusů, rozuměj jeden kus pár velikostech a to bylo všechno, prodavačka řikala, že to jaksi mizí, celkově. miluju vysoký legíny, který jsou až na břichu, klidně vzorované, jen aby proboha mi prostě držely na tom břiše, tak kde kupujete, nebo máte dobré zkušenosti?
děkuji moc a mějte pěkný večer ![]()
Já mám raději bavlněné leginy než takovou tu umělinu a kupuju hlavně v Decathlonu
Uz nekolik let jsem verna lululemon, dala bych za ne ruku do ohne. Jsou drazsi, ale fakt to za to stoji. A maji kapsy ![]()
Na běhání mi sedí jedině s tkaničkou v pase, bez ní už ani nezkouším.
Mám od Nike a Asics. Konkrétní model ani posílat nebudu, jsou to nějaký prehistorický. ![]()
Evona má kvalitní leginy. A za slušné ceny.
Teď jsem kupovala v Pepcu tyto a za tu ceny dobrý. https://pepco.cz/…kkin-600139/
@alynch píše:
Uz nekolik let jsem verna lululemon, dala bych za ne ruku do ohne. Jsou drazsi, ale fakt to za to stoji. A maji kapsy
Ty znám jen díky té vraždě
Jdu se mrknout, netušila jsem že jsou u nás k dostání.
@Temnástranasíly píše:
Ty znám jen díky té vražděJdu se mrknout, netušila jsem že jsou u nás k dostání.
![]()
My teda nezijeme v Cesku, kupuju si je normalne v kamenne prodejne, ale eu eshop bude urcite dovazet i do Ceska
@alynch píše:![]()
My teda nezijeme v Cesku, kupuju si je normalne v kamenne prodejne, ale eu eshop bude urcite dovazet i do Ceska
Jj, dívala jsem se a mají i moc hezké barvy..
@LucaObr píše:
Kupuju od MyProtein a jsem spoko
@Popokatepetla píše:
Já mám raději bavlněné leginy než takovou tu umělinu a kupuju hlavně v Decathlonu
@alynch píše:
Uz nekolik let jsem verna lululemon, dala bych za ne ruku do ohne. Jsou drazsi, ale fakt to za to stoji. A maji kapsy
@broskvová zmrzlina píše:
Na běhání mi sedí jedině s tkaničkou v pase, bez ní už ani nezkouším.Mám od Nike a Asics. Konkrétní model ani posílat nebudu, jsou to nějaký prehistorický.
@Zmatka píše:
Sportovni z funkcniho materialu a pevne na brise mam z HM.
@cecetka píše:
Evona má kvalitní leginy. A za slušné ceny.
Teď jsem kupovala v Pepcu tyto a za tu ceny dobrý. https://pepco.cz/…kkin-600139/
Děkuji mockrát
vše projedu ![]()