Jaké jídlo jíst před testem na cukrovku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.25 13:26

@Vladusxx jo tka uvidím jako je možné ze ji můžu mit ale pro muj pocit ai zajdu znovu a nenacpu se tolik tím mastným

• Citovat
  • Upravit
21548
27.5.25 14:05
@Anonymní píše: Více

Maso a tuk mají nulový glykemický index. Ty ti problémy nezpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
27.5.25 14:19
@nozu píše: Více

Já když se se svým diabetologem snažila najít příčinu vyšších raních glykémií, dostala jsem takovou přednášku o metabolismu tuků a cukrů, jak to spolu souvisí a co má na co vliv… no nepamatuju si z toho skoro nic, jen to, že když si dám později večer hodně tučné sýry (sacharidů skoro nic), na ranní glykémii to má vliv dost značný, rozhodně větší, než kdybych si dala stejné množství pečiva. A dost jsem to na sobě vypozorovala. Ale každé tělo může reagovat jinak a nemám cukrovku těhotenskou. Jen že bych to nezatracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
27.5.25 15:07
@Anonymní píše: Více

pokud jsi zdravá tak to výsledky neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21548
27.5.25 15:18

@ugluk hm, to je fakt. Já to zase řešila teď nedávno opačným směrem ve vazbě na cholesterol. Také mě to jako milovnici sladkého moc nepotěšilo. Já jsem teda neměla v těhotenství žádné výkyvy cukru po tučných sýrech. Když nejhorší je, že se každé tělo fakt chová úplně jinak a v těhotenství tuplovaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
28.5.25 05:51

Jedla jsem vše úplně normálně jako obvykle.
Večer předtím (cca 22 hod.) jsem si ještě dala jablko. Byla jsem unavená a nějak mi to nedošlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí