Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
u nás visí petice ve školce,dobrej nápad
jsou vyvěšené i třeba u dětských lékařů??
Ano jsou i u pediatrů. Na Březinkách i na domě zdraví. Ještě to není u paní doktorky Žitné. Kdyžtak jí to tam zanesu, ale možná už se podělily s Mudr. Fuňkovou. Původně jsem plánovala, že to bude v čekárně, ale doktorky se často bojí, aby to tam vydrželo, tak si to berou k sobě do ordinace. Paní doktorka Lerchová má společnou čekárnu s MUdr. Cvrčkovou, ty to mají v té spol. čekárně.
tak to je fajn,já mám podepsáno a teď doufám,že jsem to dobře pochopila-sama si můžu petici vytisknout,nechat podepsat od rodičů a pak vám jí zaslat na uvedenou adresu ![]()
JOJOJO
To může naprosto kdokoliv, vytisknout, sbírat podpisy… Na webu www.zelenajihlava.cz je možné stáhnout. Vytisknout. Oboustranně je nutné. A nasbírat, kdekoliv podpisy. Nemusí to být jen rodiče, ale i známí, prarodiče, příbuzní. Chlapi, ženský. To je prostě jedno. Sbírají i chlapi u svých kolegů v práci… Prostě ti koho to zajímá a chtějí pro děti školky. Pak se to vyplněné posílá na moji adresu ![]()
Za šíření díky moc ![]()
Nevíte zda ještě fungují Tetičky? Jak je to teď se soukromými školkami v Jihlavě?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.