Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá z vás stažené video od Jillian Ripped in 30 3. a 4. týden. Já to nikde nemůžu najít ![]()
Tady ke stažení http://ulozto.cz/xATNbxf/8-zip
tady na koukání http://jillianmichaels.rajce.idnes.cz/30_Ripped_in/
@Žirafátko Joo, tohle z Ulozto jsem si taky stáhla, ale nejde mi právě ten 3. a 4. level rozbalit.
@Janichka Fakt? Já je nenašla. Jen 30 days shred a pak upoutávky na ripped.
Zkus na Hellspy, ale je to placený. Za kredit 200kč přes sms můžeš stahovat o 106. ![]()
Díky moc holky, už jsem si to stáhla
Můžu se vesele vrhnout na cvičení! ![]()
Ahojte, zacina cvičit taky někdo ripped in 30? ja to kdysi cvičívala, měla jsem opravdu perfektní výsledky, včera jsem opět začla
30 days shred me az tak nebaví, spíš to ripped.
kdyžtak dejte vědět
papa
@lalinka90 píše:
Nikdo opravdu nezacal cvicit prvni tyden..?
ahoj, já začnu od zítřka, mám za sebou 30 days, pak jsem začla s ripped ale přestala, začala jsem víc chodit do fitka, ale od zítřka pojedu ripped znovu od začátku… ![]()
@vetrova píše:
ahoj, já začnu od zítřka, mám za sebou 30 days, pak jsem začla s ripped ale přestala, začala jsem víc chodit do fitka, ale od zítřka pojedu ripped znovu od začátku…
ahoooj
jsem moc rada, ze se nekdo ozval
ja dneska jedu 3. den prvniho tydne
jinak do fitka chodim ted jednou tydne, ale chci to zvysit tak 2× tydne, popr. chodim behat
ta kila ne a ne dolu
ani cm :-/ dokonce si casto varim jidla podle macingove, no ani tak nic. minuly rok jsem pribrala 5 kilo v lete, no nechce to dolu bohuzel. za tech nekolik mesicu mam dole tak 1,5 kg. a do leta bych rada vypadala zase jako predtim
ja se jdu ted pustit na jill a vzhledem k tomu, ze prispevek je vcerejsi, tkze to znamena, ze dneska zacinas
takze go! ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli nemate nekdo zkusenpst s ripped in 30 zajimalo by me jak se to cvici jestli celejch 30 dny a nebo jestli se to ma cvicit jako u 30 day 1 level 10 2 vele 10 a 3 level 10 dni dekuju za odpoved ![]()