Jít k lékaři v téhle situaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.3.20 19:52

@Pajik 76
Achjo :zed: tak já nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
14.3.20 20:06

Ja mam jit ted v tydnu na gastro a taky vaham. Na jednu stranu si rikam, ze zrovna na gastru by mohl byt klid, neni to ORL.. na druhou stranu.. nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.3.20 20:26

Ja zrovna resim, ze mam jit na testy na tehuli cukrovku a byva tam vzdy hodne lidi a kazdej chrbla celorocne :roll: Jinak tady mame ve FNOL uz nakazeneho lekare a tak jsem zrusila sveho neurologa (pravidelne pulrocni kontroly) a dceri zrusim logopedku, oboje totiz ve FNOL. Ale skrz cukrovku jit chci, myslim, ze to je docela dulezite vysetreni, tak snad se mi podari najit alternativu mimo velky mista odberu nebo FNOL :(

• Citovat
  • Upravit
Modrásek modrý
14.3.20 20:56

Na to specializovane vyšetření bych jela… Tam by neměli chodit akutně nemocní a na další termín budeš čekat dlouho… Já mám v tydnu jít na preventivku k zubaři, nemám žádný problém - tady váhám, jestli zrušit nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.20 21:16

@Eminka-Jituska mam astma a dalsi nemoci. 2 serie takove odlehcene chemosky. A mhd jezdim normalne, neridim. Do krajske nemocnice jedu pristi tyden 3×. Infekcni je o par metru dal. Mam male dite a nebojim se. Deti jsou v pohode, ty bych vubec neresila. Proste si poradne myju ruce a dopuju se vitaminy.

• Citovat
  • Upravit
14.3.20 21:28
@Anonymní píše:
@Eminka-Jituska mam astma a dalsi nemoci. 2 serie takove odlehcene chemosky. A mhd jezdim normalne, neridim. Do krajske nemocnice jedu pristi tyden 3×. Infekcni je o par metru dal. Mam male dite a nebojim se. Deti jsou v pohode, ty bych vubec neresila. Proste si poradne myju ruce a dopuju se vitaminy.

Ruce si myju celoročně, desinfekci si dávám také pořad, jsem hodně přes hygienu. Vitaminy taky jim.
Potom všem co jsem si přečetla, i co rekla rodina a kamarádi, tak asi pujdu. Pokud se do té doby něco nezmění a nezruší mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí