Jít na ORL i když RTG dutin je v pořádku?

65455
16.8.18 10:16

Šla bych na to ORL. U nás běžně koukají takovou hadičkou do nosu a vidí případně zduřelé dutiny, nateklé. Dceři dali na něco podobného sprej, fakt jí pomohl, ani nedělali rentgen. Taky ji bolela hlava, horší to bylo při předklonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.8.18 10:21

@vokishka U nás to dr. používá taky, ale já fakt nemám představu, co je na tom RTG vidět a co ne. Asi tam v pondělí zajdu (teď má dovolenou), tohle už není normální. V nejhorším budu za blbce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65455
16.8.18 10:26

@miminkooo86 proč za blbce? Podle mě to je normální, mám problém, jinde ho nevyřešili, tak jdu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 10:44

@vokishka Kvůli tomu, že už mi jinde dělali ten RTG a ten byl v pořádku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.8.18 10:55

@miminkooo86 to samé má můj kluk 10 let- popis stejný s tím, že jsme na ORL byli řeknl, že rengen je bez nálezu, že je to prostě brát léky dál.. Je to léčba na delší dobu.. Jinak kluka hlava bolí pořád taky a ty dutiny, a má je uplně čisté.. taky jsem z otho na nervy..
Má antibio, máme kapat do nosu- teda i kašle, na to má jiné léky..
Jinak kluk rýmu taky nemá… vůbec..taky jsem si myslela, že má ucpanou a prý ne..
Kluk mi taky čysto pláče hlava a spánky bolí.. kašel teda přišel pozděj, to je zase jiný soudek, ale pár dní jsme řešili toto. Bála jsem se, že tam má něco zaražené- zadní rýmu a nic
Každopádně, na ORL, nám dali antibio, tak bych určitě zašla, možná tam máš zánět, infekci .. těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 12:19

@Janasas Chudák :-( Můžu se zeptat, jaká antibiotika má? Já dostala v úterý Amoksiklav (penicilin) kvůli zubu - dělali mi extrakci osmičky, jestli to není od ní, ale nebylo. Zatím teda žádná změna, o osmičce už nevím, ale hlava pobolívá pořád. To nechápu, z čeho to může být. Synovi přeju brzké uzdravení, soucítím s ním. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35465
16.8.18 12:56

Pokud mas za sebou všechno, co pises, vyrazila bych na rehabilitaci s krcni pateri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 13:02

@mroe Tam jsem objednaná na úterý - dřív nemohli. Ale nějak se mi nechce věřit, že by to mohlo být tím. Navíc jsem na to nikdy netrpěla :? Už vážně nevím, připadám si jako blázen. Všude říkají, že jsem zdravá a mně třeští hlava, že bych si ji kolikrát nejradši uřízla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35465
16.8.18 13:05
@miminkooo86 píše:
@mroe Tam jsem objednaná na úterý - dřív nemohli. Ale nějak se mi nechce věřit, že by to mohlo být tím. Navíc jsem na to nikdy netrpěla :? Už vážně nevím, připadám si jako blázen. Všude říkají, že jsem zdravá a mně třeští hlava, že bych si ji kolikrát nejradši uřízla. :zed:

Tak schvalne, je to muj favorit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.8.18 17:24

@miminkooo86 to jsme měli týden a zrušili nám ho, protože týden bez změny a má od uterka Klacid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 19:57

@mroe Schválně dám pak echo :lol: Tedy pokud konečně přijdou na to, co mi je :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.18 20:00

@Janasas Tak to mě příliš nepotěšilo :-( No, tak uvidím, co zítra řeknou mně. I tak moc děkuju. Snad už ty druhé ATB zaberou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.18 18:37

@mroe Tak jsi měla pravdu, dnes mi byl potrvzen CC syndrom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35465
28.8.18 21:32
@miminkooo86 píše:
@mroe Tak jsi měla pravdu, dnes mi byl potrvzen CC syndrom :zed:

Jo,dik za info, tak nejak jsem tusila. Pater a muskuloskeletalni system delaji leccos, kolikrat tomu lide nechteji verit.....treba bolesti prsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.20 14:08

@mroe @miminkooo86
ahoj, můžu se zeptat- asi tři týdny mám takové zvláštní problémy. Občas mě bolí hlava (hlavně mezi očima), kořen nosu, někdy i nos celý, občas spánek, lícní kost, ucho… Ve kterém mi i hučí. Na orl nic nenašli, obvodní řekl, že taky ok. Může být tohle všechno od páteře? Začalo to v době velkého stresu, kdy jsem špatně spala a měla úplně ztuhlou a zablokovanou páteř. Teď už je to lepší, ale ty divné bolesti úplně nepresli. :nevim: když ležím, spím, tak potíže většinou nemám, až když se ráno začnu hýbat…děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex