Jít na plombu? (33tt)

Anonymní
15.10.20 08:32

Jít na plombu? (33tt)

Ahoj, šli byste na plombu ikdyž to není asi úplně nutné? Jsem 33tt, a asi 2 týdny zpět jsem zjistila že mi vypadla část plomby. Na pohmat jde cítit že tam je díra, ale podle zrcátka vidím že je zub zadelany… K zubaři jsem objednaná na prohlídku až na 21.ledna.. Zase si říkám aby mě stímhle nevyhodil? Ale řešit to těsně před porodem, až mi jako na potvoru vypadne celý? :think: :) Ještě se chci zeptat, když v tom zubu zadelaval kanalek, tak už stím nic dělat nebude ne? Jen čistě plombu… Nebo celé znovu? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
15.10.20 08:36

Určitě bych šla včas, fakt bych to nechtěla řešit těsně před porodem a nebo s novorozence v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.10.20 08:37
@Anonymní píše:
Ahoj, šli byste na plombu ikdyž to není asi úplně nutné? Jsem 33tt, a asi 2 týdny zpět jsem zjistila že mi vypadla část plomby. Na pohmat jde cítit že tam je díra, ale podle zrcátka vidím že je zub zadelany… K zubaři jsem objednaná na prohlídku až na 21.ledna.. Zase si říkám aby mě stímhle nevyhodil? Ale řešit to těsně před porodem, až mi jako na potvoru vypadne celý? :think: :) Ještě se chci zeptat, když v tom zubu zadelaval kanalek, tak už stím nic dělat nebude ne? Jen čistě plombu… Nebo celé znovu? Díky.

Jsem 32.tyden a zrovna teď mi dávali kotevní implantát do kosti..nevidím důvod proč nejít..lepší to řešit teď než pak s miminem..co bude dělat dál ti nikdo neřekne,.zeptej se..může píchnout injekci proti bolesti kdyby něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
15.10.20 08:44

Já bych šla. Opraví ti to pěkně v klidu. Pak už by jsi zase musela řešit hlídání pro miminko, kojení apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.10.20 09:00

Sla bych, za mesic uz se budes jenom valit a po porodu s novorozencem nevim, jak chces chodit k zubari :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.10.20 09:16

Zavolej a domluv se s nimi :) já osobně bych asi šla…A jdi rychle, než ti zavřou :roll: :mrgreen: My byly s dcerou objednané na včera a v úterý mi volala sestra, že zubařka z obavy z korony zavírá ordinaci, máme si zavolat po novém roce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
15.10.20 09:30

Určitě bych šla teď :andel: Já byla taky kolem 30 týdne na předělání plomby a to mi ani nevypadla ale prostě byla stará a hrozilo to. Normálně jsem dostala i injekci protože to bylo hluboké a v pohodě, je to jen lokální umrtveni :kytka: s mrňousem to bude horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí