Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Určitě bych šla včas, fakt bych to nechtěla řešit těsně před porodem a nebo s novorozence v náručí.
@Anonymní píše:
Ahoj, šli byste na plombu ikdyž to není asi úplně nutné? Jsem 33tt, a asi 2 týdny zpět jsem zjistila že mi vypadla část plomby. Na pohmat jde cítit že tam je díra, ale podle zrcátka vidím že je zub zadelany… K zubaři jsem objednaná na prohlídku až na 21.ledna.. Zase si říkám aby mě stímhle nevyhodil? Ale řešit to těsně před porodem, až mi jako na potvoru vypadne celý?![]()
Ještě se chci zeptat, když v tom zubu zadelaval kanalek, tak už stím nic dělat nebude ne? Jen čistě plombu… Nebo celé znovu? Díky.
Jsem 32.tyden a zrovna teď mi dávali kotevní implantát do kosti..nevidím důvod proč nejít..lepší to řešit teď než pak s miminem..co bude dělat dál ti nikdo neřekne,.zeptej se..může píchnout injekci proti bolesti kdyby něco..
Já bych šla. Opraví ti to pěkně v klidu. Pak už by jsi zase musela řešit hlídání pro miminko, kojení apod.
Sla bych, za mesic uz se budes jenom valit a po porodu s novorozencem nevim, jak chces chodit k zubari ![]()
Zavolej a domluv se s nimi
já osobně bych asi šla…A jdi rychle, než ti zavřou
My byly s dcerou objednané na včera a v úterý mi volala sestra, že zubařka z obavy z korony zavírá ordinaci, máme si zavolat po novém roce ![]()
Určitě bych šla teď
Já byla taky kolem 30 týdne na předělání plomby a to mi ani nevypadla ale prostě byla stará a hrozilo to. Normálně jsem dostala i injekci protože to bylo hluboké a v pohodě, je to jen lokální umrtveni
s mrňousem to bude horší ![]()
Ahoj, šli byste na plombu ikdyž to není asi úplně nutné? Jsem 33tt, a asi 2 týdny zpět jsem zjistila že mi vypadla část plomby. Na pohmat jde cítit že tam je díra, ale podle zrcátka vidím že je zub zadelany… K zubaři jsem objednaná na prohlídku až na 21.ledna.. Zase si říkám aby mě stímhle nevyhodil? Ale řešit to těsně před porodem, až mi jako na potvoru vypadne celý?
Ještě se chci zeptat, když v tom zubu zadelaval kanalek, tak už stím nic dělat nebude ne? Jen čistě plombu… Nebo celé znovu? Díky.