Jít ve 2 letech dítěte do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Ja bych sla po dvou letech do prace, navic tam nebudes cely den, jak pises, je to idealni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ctyri hodiny denne bych sla s klidnym svedomim, zvlast pokud je moznost hlidani babickami, se kteryma je dcerka rada. Plus te prace bavi…
Neco jineho je jit rovnou na plnej do prace, ktera te otravuje a dite strcit do nezname skolky trebas i nevalne urovne ![]()
Ctyri hodky - to je jako odejit od male k zubari
A pokud se ti jeste podari uvazek behem poledniho spani male, tak je to ideal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
Já jsem třeba nejdřív do práce chtěla, ale pak jsem si řekla, že se ještě napracuju dost a radši si dělám tu školu… to záleží na každém, nikdo to za tebe nerozhodne.
Tak zakladatelka snad to požadované vzdělání má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdula1 Ted je to zatím tak, ze malá chodívá spát okolo pul 11, takže bych bez ní byla max 3 hodky, jak to bude za ty tři měsíce se spaním taky nevím, ale ted to tak je…
- Citovat
- Upravit
@blecha72 o to nejde, chtěla jsem napsat, že je možné se při mateřské realizovat i jinak… nedělám si školu, protože ho ji potřebuju, ale spíš ze zájmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodila jsem na brigady od 9mesicu male. Od dvou let na HPP. Ano byly chvilky, kdy jsem si to vycitala. Kdy mi doma brecela, ze do prace chodit nemam. Ale nelituji toho. Byla jsem doma nervozni a malou si uzivam vic, nez kdyz jsem byla doma. Jsme si takove vzacnejsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakl - jdeš do školství na poloviční úvazek nebo jdeš učit na 4 hodiny denně?
Mmch - mě práce ve školství příjde s dětmi ideální. Máš fůru volného času, velké i malé prázdniny, obvykle volná odpoledne… Vím, že práce je to náročná na psychiku, ale na druhou stranu, po určité době učitelé otupí a toho volného času si umějí užít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
@blecha72 o to nejde, chtěla jsem napsat, že je možné se při mateřské realizovat i jinak… nedělám si školu, protože ho ji potřebuju, ale spíš ze zájmu.
Já dodělávala další vš už při plném úvazku. Obdivuji každého, kdo se do toho v dospělém věku pustí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capelucita Jdu na 4 hodiny denně a je to můj plný úvazek - 4 hodiny na pracovišti, zbytek si budu dělat po večerech doma… @palapa Děkuji za povzbuzující příspěvek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Capelucita píše:
Zakl - jdeš do školství na poloviční úvazek nebo jdeš učit na 4 hodiny denně?Mmch - mě práce ve školství příjde s dětmi ideální. Máš fůru volného času, velké i malé prázdniny, obvykle volná odpoledne… Vím, že práce je to náročná na psychiku, ale na druhou stranu, po určité době učitelé otupí a toho volného času si umějí užít.
Celkem srandovní tvrzení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sla bych dle rodinnych financi. 4 hodky je dle me fajn i na to byt trochu v kolektivu a odpocinout si od domacnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Capelucita Jdu na 4 hodiny denně a je to můj plný úvazek - 4 hodiny na pracovišti, zbytek si budu dělat po večerech doma… @palapa Děkuji za povzbuzující příspěvek
Máte to takto pozjišťováno? Plný úvazek je na sš 21 hodin, na zš o hodinu více. Rozvrh nemusí odpovídat těm 4 hodinám denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz já vím, že ne, jen jsem chtěla slyšet názory ostatních..