Jít ven s antibiotiky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.3.15 10:16

@Mar__tanka1983 Tady cca 9°C a neprší (zatím)

• Citovat
  • Upravit
27263
30.3.15 10:16
@Anonymní píše:
Teď stojím před rozhodnutím a opravdu nevím jak se rozhodnout. Mám dvě děti. Tříleté má od soboty antibiotika a musím s mladším (8m) k lékaři jelikož i on začal pokašlávat. Myslíte že to hodně uškodí když vezmu staršího s sebou? Mám problém sehnat hlídání. Mám být u dr. za 2 hodiny a to jsou všechny babičky, tatínek v práci. Cesta k dr. je na 5 minut pěšky.

Nic jiného nenaděláš, doma ho nechat nemůžeš, takže sebou a hned jak přijdete domu zavrtat do peřin s pohádkou a teplým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
30.3.15 10:18

Nalozila bych je oba na kocar a jela bych, myslim, ze se nic nestane ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.15 10:18

@j.a.n.i1 Dr. ho chce vidět. Volala jsem jí. V týdnu měl i malý horečky a zarudlý krk tak asi proto ho chce vidět

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.15 10:20

Díky moc holky. Nebyla jsem si jistá. Tak půjdem. Malého dám do šátku a velkého povezu a hned doma oba čaj a pelech.

• Citovat
  • Upravit
101679
30.3.15 10:30
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Dr. ho chce vidět. Volala jsem jí. V týdnu měl i malý horečky a zarudlý krk tak asi proto ho chce vidět

Doktorka ho vždycky bude chtít vidět, když ji zavoláš, nikdo si neriskne ordinovat po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.3.15 11:20

Tak ho vem. já mám angínu a atb od čtvrtka, a v pátek jsem víc než 2 hodiny musela řídit, ve čtvrtek jsme řídila taky 2 hodiny, v sobotu jsem byla doma, a byla jen na malém nákupu, v neděli jsme taky musela ven, a dneska mě čeká kolečko doktor na druhém konci Prahy-pošta-úřad-vyzvednout dort :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí