Antibiotika u moučnivky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
509
30.3.15 00:36

antibiotika u moučnivky

Dobrý večer maminky,

u naší dcerky se objevila moučnivka společně i s horečkou a nechutenstvím.. k doktorce jsem chtěla jít zítra, ale dneska mi to už nedalo a šla jsem s ní na pohotovost, kde nám doktor předepsal fialovou vodičku, diazepam a ANTIBIOTIKA, které jsem jí večer, ač nerada, dala.. do 10 minut mi to vyblila i s večeří.. volala jsem do nemocnice, jestli jí to mám dát znovu a řekli, že ano.. moc se mi to tedy nezdá a chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, že se u moučnivky předepisují i antibiotika.. k naší dr. jdeme zítra i kvůli tomu, že je velký zázrak do ní dostat aspoň trochu mlíka nebo čaje.. díky za vaše rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.3.15 06:29

@zabulki náš mladý má moučnivku už asi 3 m v kuse a nikdy nic, krom mazání, nedostal… atb bych nedala. tedy né na moučnivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
30.3.15 07:30

Myslím, že ATB nebudou na tu moučnivku, ale budou souviset s tou teplotou a dalším stavem. U moučnivky se totiž většinou teplota nevyskytuje. Frčela bych k vlastnímu doktorovi a probrala to s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
30.3.15 08:23

Na moučnivku jsme ATB nedy nedostali. Ale dcera neměla ani teplotu. Nám zabralo Tantum verde, ta voda, která se kloktá. Vytírala jsem jí tim pusinku a za chvíli to bylo pryč a naštěstí se už neobjevila. Je v tom sice 10% alkoholu, ale v takovémhle množství to fakt uškodit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
30.3.15 15:18

Tak jsem byla u doktorky a dělala malé CRP test, který vyšel minimálně, takže jsem ráda, že jsem jí to nedávala.. dala nám lactobacily a máme ji hlídat, kolik toho vypije, jinak si poležíme :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí