Jitrocelový sirup ke konci těhotenství

1808
29.6.12 20:38

jitrocelový sirup ke konci těhu

Ahoj, chci se zeptat jsem ve 39týdnu a skolila mě nějaká viroza mám kašel, rýmu :roll: může se jitrocelový sirup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
29.6.12 20:43

Jojo může se jitrocelový sirup, ale měl by to tam mít napsaný. A můžou se i bylinný sirupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.6.12 20:53

Ano, může. Někdo nedoporučuje různé mucosolvany a ani jitrocelový sirup, že rozpouštějí hlen a mohli by tím pádem mít i vliv na hlenovou zátku, nevím, co je na tom pravdy, ale v tvém týdnu těhotenství už ti předčasný porod nehrozí :mrgreen:
Mmch já byla taky minule ke konci těhotná, byla jsem ve 37.tt, chtěla jsem jitrocelový sirup, lékárnice se ptala, v jakém jsem tt a když jsem jí to řekla, tak říkala dobrý, vy už máte donošeno, vy můžete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.6.12 21:09
@Gladys píše:
Ano, může. Někdo nedoporučuje různé mucosolvany a ani jitrocelový sirup, že rozpouštějí hlen a mohli by tím pádem mít i vliv na hlenovou zátku, nevím, co je na tom pravdy, ale v tvém týdnu těhotenství už ti předčasný porod nehrozí :mrgreen:
Mmch já byla taky minule ke konci těhotná, byla jsem ve 37.tt, chtěla jsem jitrocelový sirup, lékárnice se ptala, v jakém jsem tt a když jsem jí to řekla, tak říkala dobrý, vy už máte donošeno, vy můžete :mrgreen:

A může se i Sinecod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.6.12 21:12

@verunka84 ty jo, tak to nevím, ten jsem neměla :nevim: Brala jsem ho už jako netěhotná nekojící teda, ale jinak fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.6.12 21:34

@verunka84 Sinecod a cokoli na tišení kašle bez kodeinu můžeš ;) Dál je vhodný např. Ditustat, Tussin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.6.12 21:40
@fragola píše:
@verunka84 Sinecod a cokoli na tišení kašle bez kodeinu můžeš ;) Dál je vhodný např. Ditustat, Tussin…

Dík,už jsem to našla i v těhu knížce že sinecod se může :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky