Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jé fakt je vás(nás) tady hodně z Brna
.Díky za rady.
No aspon jsem zase o něco chytřejší ![]()
ale kdyz jedu nahodou bez kocarku i bez ditete? tak je mi ta salinkarta jako doprovod ditete do 3let asi nanic, ze?
musim si teda koupit listek?
to máte dobrý - úplně žasnu, že jako doprovod jezdíte zdarma nebo se slevou! U nás nic takového - platím plné jízdné, dítě do 6 let zdarma.
Musím říct, že mám obecně špatné zkušenosti s cestováním s kočárkem v MHD, ale tohle už mě vážně dopálilo: https://www.facebook.com/…038302364577 ![]()
No chápete to, jak můžou bejt lidi takhle nenávistný a bezohledný? Už takhle si někdy připadám jako lovná zvěř a teď narazím na tohle. Proto snad neexistuje dostatečně silný výraz ![]()
@petrahrad píše:
Musím říct, že mám obecně špatné zkušenosti s cestováním s kočárkem v MHD, ale tohle už mě vážně dopálilo: https://www.facebook.com/…038302364577No chápete to, jak můžou bejt lidi takhle nenávistný a bezohledný? Už takhle si někdy připadám jako lovná zvěř a teď narazím na tohle. Proto snad neexistuje dostatečně silný výraz
Tak to je na pěst ![]()
Holky stupidní dotaz ![]()
Chystám se s malochama do města a musíme MHD. Dcera si chce vzít kočárek pro panenky - musím na něj koupit lístek? Asi jo, že ![]()
@BlueFairy píše:
Holky stupidní dotaz
Chystám se s malochama do města a musíme MHD. Dcera si chce vzít kočárek pro panenky - musím na něj koupit lístek? Asi jo, že
V přepravních podmínkách mhd není, že by dítě platilo za panenkovský kočárek. Pouze kočárek pro dítě je zpoplatněn.
@BlueFairy Ne, ani na kufr si nekupujes listek a kocarek pro panenky je mensi. Ale jiste to nevim ![]()
@Blekota no ale aby se to nepočítalo jako zavazadlo
asi ho stejně pro sichr koupím, lepší 12,– než pětikilo
máme ve městě šílené revizory, nosí si i metr ![]()
@Gorlami u nás se kupuje lístek zavazadlo/pes
Takže i za nějaký větší kufr se platí…
@BlueFairy Za kocarek se plati jen, jedes-li bez ditete, tedy kdyz dcera poveze panenku, bude to ok
.
@BlueFairy ja bych listek nekupovala, ale podivej se do prepravniho radu vaseho mhd, tam bude, za jak velky kufr se uz plati, o kocarcich nemam moc prehled, jak jsou velke ![]()
@BlueFairy píše:
@Gorlami u nás se kupuje lístek zavazadlo/pesTakže i za nějaký větší kufr se platí…
Tak za psa se plati, ale za kufr normalnich rozmeru, ne lodak, se neplati.
Jinak vyhoda deti-nosencu, kluci si plysaky nosej, sice teda v batuzcich, ale odpada tim spousta trenic ![]()