Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@BlueFairy Bezplatně se přepravují zavazadla do rozměru 25×45×70 cm včetně, zavazadla tvaru desky do rozměru 100×100×5 cm včetně, zavazadla tyčovitého tvaru do délky 150 cm a do průměru 20 cm včetně, zvířata ve schráně do rozměru schrány 25×45×70 cm včetně, maximálně dva páry lyží včetně lyžařských holí v jednom obalu (lyže bez obalu jsou z přepravy vyloučeny), snowboard či nákupní taška na kolečkách.
V Pze.
@Gorlami píše:
@BlueFairy Za kocarek se plati jen, jedes-li bez ditete, tedy kdyz dcera poveze panenku, bude to ok.
Jo že, vyřešeno ![]()
@Gorlami píše:
@BlueFairy Za kocarek se plati jen, jedes-li bez ditete, tedy kdyz dcera poveze panenku, bude to ok.
ale jizdenku si bude muset koupit panenka ![]()
@BlueFairy píše:
@Gorlami no přinejhorším ho složím, pak bude menší.
To mě napadlo, náš jde složit tak, že ho strčím pod velký kočár… Takže není větší, jak běžný batoh.
@Pudloslava píše:
ale jizdenku si bude muset koupit panenka
To zalezi na tom, jak je stara, v Praze se neplati tusim do 10let ![]()
Přečetla bych přepravní podmínky… U nás se platí za dětskej kočárek (velkej), pokud ho veze člověk bez dítěte. S dítětem je zadarmo…
Přečetla bych si to a uvidíš…
Ale za velký zavazadla se se normálně taky platí… ![]()
@Bibi239 píše:
To zalezi na tom, jak je stara, v Praze se neplati tusim do 10let
Do 6, tedy panenky vyrobene po r. 2010 muzou jet zadarmo
.
A pokud by nahodou misto panenaky brala plysaka, tak nezapomenout nahubek, nebo schranu s nepropustnym dnem ![]()
ona si v něm vozí „Sebastiána“, maskota z OH 2012, Wenlocka
to fakt nevím, jak to bude s ním
@Pudloslava @Gorlami
@Bibi239
Příspěvek upraven 16.01.15 v 14:10
To je Leela z Futuramy, mutant cloveka, podle me patri do kategorie panenka ![]()
Jinak vazne, ani by me nenapadlo kupovat jizdenku za detsky kocarek, ale videla jsem postarsi pani, jak chtela vezt busem evidentne detske kolo, cca 16 palcu - a ridic ji nevzal, ze kola neprepravuje, ze muze jet na nem ![]()
jste mě holky pobavily ![]()
Jsem ráda, že v Brně nemusí ani doprovod(1)dítěte do 3roků platit jízdné-jen vyřídit průkazku na bezplatnou přepravu pro dítě. Revizoři je ani nekontrolují.