Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtela bych syna pomalu dat do sportovniho kocarku. Existuje nejake pravidlo s ohledem na vek (8m), jestli ma byt po nebo proti smeru jizdy? Nebo proste zalezi jen na diteti, co snese (ze nevidi rodice).
Dekuji za reakce.
Ne, pravidlo neni ![]()
obecne mi prijde, ze v tom veku uz radeji koukaji kolem nez na rodice. aspon mojim detem bylo uplne burt, ze me nevidi.
Jak chces ty jak chce dítě.
dcera byla dravec, ráda viděla do prostoru Syn byl mamánek a musel vidět mě.
Nelíbilo s emi moc ve směru jízdy, že nevidím přes stříšku, co dělá dítě. Ale než aby koukalo chudák na mě, radši ať se dívá dopředu ![]()
V 8 měsíci jsme také přešli do sporťáku. Nejdříve tak, aby jsem na malou viděla. Od 1 roku jsme to přehodili, ráda kouká kam jedeme. Je klidnější a vydrží v kočárku déle. Už jí nudilo jen koukat na maminu.
Žádné pravidlo není, záleží, co rodiče pořídí, případně co si dítě vyřve.
Mě jezdila malá do roka v hlubokém..pak sporťák po směru jízdy…chtěla se dívat (ve stříšce mám okýnko)…i v tom hlubokém jsem ji ke konci měla po směru jízdy
@vanl123 Záleží jak vám to bude vyhovovat, moje roční jezdí většinou v protisměru, strašně nerada se totiž vozí a když na sebe vydíme, můžu s ní aspoň komunikovat a nějak rozptylovat, aby aspoň chvili vydržela sedět ![]()
@vanl123 píše:
Ahoj, chtela bych syna pomalu dat do sportovniho kocarku. Existuje nejake pravidlo s ohledem na vek (8m), jestli ma byt po nebo proti smeru jizdy? Nebo proste zalezi jen na diteti, co snese (ze nevidi rodice).
Dekuji za reakce.
to mě teď pobavilo, díky!
Kočár si dej tak, jak vám bude vyhovovat;)
Já ho měla dlouho proti směru a se synem jsme si „povídali“ ![]()
@vanl123 píše:žádné pravidlo není. Já mám sporťák jen po směru, někdy je to nepraktické, když svítí sluníčko a nemůžu jet pozpátku - mám tříkolu. Babina, když vozí, tak vyžaduje druhý kočár, který je proti i po směru, ale ona ho chce proti, aby na kluka viděla.
Dekuji za reakce.
Obe holky sly do sportaku v 7mes, bavilo je pozorovat svet a ja slidou na strisce hlidala, co se v kocare deje ![]()
Jinak pravidlo fakt není, pokud nesedí, tak do lehu a je jedno na jakou stranu bude koukat
ale zpočátku jsem ho měla k sobě, než jsem koupila trojkolku, co byla jen po směru ![]()