Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já mám po císaři něco přes týden a jizva hrozná , mokvá , mám tam puchýřky bolí jak čert ![]()
@misicka455 píše:
Já mám po císaři něco přes týden a jizva hrozná , mokvá , mám tam puchýřky bolí jak čert
Já měla taky ošklivou jizvu, při vyndavání stehů mi kousek i „rupnul“. Perfektní, ale fakt perfektní je peroxid vodíku 3% a stříkačkou oplachovat několikrát denně. Mě se špatně hojej rány, vždy mám problémy, ale s peroxidem byla zahojená hrozně rychle a doktorka po 5 měsících ani nechápala, jak je možné, že je ta jizva tak krásně zahojená ![]()
Edit. Oprava ![]()
Příspěvek upraven 13.04.12 v 09:43
dobry je hemagel , jinak ja si rikala ze mam jizvu hroznou, hmisa, sklebi se a tak a kdyz jsem byla pak v porodnici na pohotovosti kvuli zanetu rikal doktro no ale ta jizva je nadherna.
@misicka455 zkus oplachovat řepíkem. Když jsem ležela, nechávala jsem na řezu i položeý obvaz nasáklý řepíkem a hodně rychle se to zahojilo
@monika32
Nemyslíš spíš 3% H2O2? 30% se používá v myslivosti na bělení parohů, to Misicku sežere.
@danyk píše:
@monika32
Nemyslíš spíš 3% H2O2? 30% se používá v myslivosti na bělení parohů, to Misicku sežere.
Já už někde odpovídala, ale ještě jednou: mně pomohl zásyp Septonex a když to pak přestalo mokvat, tak slabounká vrstva Infadolanu (mast). A to jsem měla dost velkou jizvu (svislou).
Sádlo jsme poprvé taky mazala , ale až na trochu zakhojenou jizvu na otevřenou jizvu bych ho asi nedala .
Tak já byla s císařem v nemocnici měsíc…tam my na to nedávali nic a jakmile jsem přijela domu tak jen sádlo a super ![]()
Byli jsme tam měsíc ( junior se narodil dříve ),tak tam mi s tou jizvou nic nedělali ( nic na namazání ) prostě jen aby to prý větralo … a po měsíci jsem to začala mazat tím sádlem
teď jsem 9 měsíců po císaři a jizva je parádní… ale já jsem hodně hojivá ![]()
Nebo Betadine, pokud nejsi alergická na jod. Hlavně jizvu větrat. No ale zakladatelko, neměla bys jít už na vytažení stehů? Tak Ti to tam zkontrolují a poradí…