Jména dětiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
24.10.06 11:14

Ahoj, líbí se mi Beáta a Johanka pro holku a Bruno nebo Tibor pro kluka, ale s přítelem jsme se dohodli, že si vybereme z jmen, které se líbí oběma a zatím jsme se nedohodli ani na jednom. Ty jeho Klárky a Karolíny nemusím a z kluků se mu líbí Lukáš a Tomáš. Tak nevím, chudánek asi zůstane nepojmenovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.06 17:35

Ahojky,
tak já jsem sice také zatím jen snažilka. Ale jména už mám vybrané - holčička Kristýnka -100% schválená manželem, kluka bych chtěla Daniela - to ještě manžel neví, protože mám takové divné tušení, že Daniel mi doma neprojde :cry: . No uvidíme, až se zadaří.

Pa, nepřihlášená Tterka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.10.06 17:38

Ahojky,
tak já jsem sice také zatím jen snažilka. Ale jména už mám vybrané - holčička Kristýnka -100% schválená manželem, kluka bych chtěla Daniela - to ještě manžel neví, protože mám takové divné tušení, že Daniel mi doma neprojde :cry: . No uvidíme, až se zadaří.

Pa, nepřihlášená Tterka

• Citovat
  • Upravit
2263
24.10.06 18:15

Ahojte holky,
my jsme se ještě vážně s manžou o jménech nebavili, přece ještě máme čas. Pro kluka bych chtěla Jaromír, po manželovi, jinak se mi líbí i Jakub, pro holčičku jsem chtěla Anežku, Elišku nebo Aničku, ale manžovi se moc nelíbí, tak to bude ještě boj :D Taky se mi líbí Kateřina, ale to jsem já, takže to ne, škoda.

Pa Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.10.06 18:33

Kati, tak to je náhoda. Elišku jsme měli napsanou v dotazníku do porodnice, kdyby byla holčička, je to kluk. Anežku chceme teď a Aničku jsem vždycky chtěla ze všech jmen nejvíc, ale má ji švagrová.....
Takže jsme na tom stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.06 18:49

Ahoj, my máme teď čerstvě Sáru, pro kluka jsme měli Jana, po manželovi a to zůstává i na podruhý ( případně napotřetí ) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
4.12.06 19:47

My stále ještě vybíráme a asi i dlouho budeme. No nicméně pro kluka máme vybrané jméno Matyáš a ještě se mi moc líbí Bruno. Horší je to u holčičích jmen. Teď jsou zrovna v kursu jména dvě a to: Tatiana a Renée. No a mě osobně se ještě moc líbí Rozárka - Rozálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.12.06 22:41

tak mi nejspis cekame adamka a nebo anetku,ale jeste to neni 100procentne schvaleno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
5.12.06 09:53

Evuško - Tibor je krásný jméno, jmenuje se tak můj manžel a chtěl by, aby se tak jmenoval i případný syn, ale ještě před prvním těhu jsme se dohodli, že jména z nejbližšího přibuzenstva dávat nebudeme.

Měli jsme vybranou Aničku a v půlce těhu jsme jí změnili na Anetku (a už bych vživotě neměnila, prostě to k ní sedí). Jméno nemůžeme mít moc dlouhý, protože dlouhý je příjmení, takže moje favoritky Kristýna a Veronika nejsou možný, taky Laura a Michaela se mi líbí, ale mám je v rodině.
Na druhý dítě jsou vypsaný varianty: Lucie / Simona / Monika / Blanka / Petr (zatim to vypadá, že na jiným klučičím se neschodneme). :-)))

Tak šťastnou ruku při výběru.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
5.12.06 12:55

Ahoj,
tak máme doma Jiříka po taťkovi (na jiném jméně jsme se nemohli shodnout) a teď čekáme holčičku Julii.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
5.12.06 13:22

Podle normálního ultrazvuku prý čekáme chlapečka, po tatínkovi bude Miroslav, ale v sobotu jdeme na 4D ultrazvuk, tak snad nám to tam potvrdí, ale i kdyby ne, tak to bude Kristýnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
19.12.06 16:16

Prosím pěkně, neznáte někdo dospělou ženskou, která se jmenuje Rozálie? Já znám buď jen malé Rozárky, nebo už staré paní. To jméno se mi moc líbí, ale nějak nevím, jak říkat dospělé slečně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
19.12.06 22:57
Potápka píše:
Prosím pěkně, neznáte někdo dospělou ženskou, která se jmenuje Rozálie? Já znám buď jen malé Rozárky, nebo už staré paní. To jméno se mi moc líbí, ale nějak nevím, jak říkat dospělé slečně :wink:

Moje setřenka je Rozarka a říkáme jí Rozi Rozko Rozino, Roza......v podstatě se nemusíš bát že bys neco nenasla, než ti dítko vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
20.12.06 12:37

mamamilo - díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.12.06 21:04

Ahojky, my měli jméno vybraný ještě dřív než jsme zadělali.Manželovi se tak před necelým rokem zdálo,že jsem rodila a narodila se nám holčička Anetka.Tak je rozhodnuto, osud je osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí