Jména dětiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
22.12.06 07:36

My se i jménech bavíme od té doby, co spolu chodíme. :lol: Teď jsme se zatím shodli na Ladislavovi (Ládík,Láďa,Ládin) po mým taťkovi (který má 3 holky, nástupce se nedočkal :lol: ) a na Daniele (tchyně je Dana, tak to zní podobně) 8) Dlouhá cesta do cíle-možná to ještě změníme, ale myslím,že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
22.12.06 10:05

Ahojki holky

krásná diskuze: tak určitě poradíte i mě… máme doma Lukáše, Lucii, Jonáše a ........

Jaké další byste navrhovali, aby se to hodilo k sobě… U kluka by to mohl být Tomáš, a holka: Julie je takové „obyčejné“, co takhle spíše anglické nebo francouzské?

Jolie, Jonie, Josie, Jodie?

Divné, nebo ne?

Věra 12+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
22.12.06 17:06

to vvik

S tim Tomášem bych souhlasila,taky jsme ho měli připravené,ale bude holčička. Ale ty cizí mi připadají tak nějak divný.Aby si z ní pak děti nedělali srandu.Česká Julie - ti zní tak jako nóbl :-) nebo se mi líbí Rozálie (Rozárka, Rózy )
ahojky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
29.12.06 19:41

Věro, mě se líbí Julie, ty zahraniční se mi moc nezdají, ikdyž bych je úplně nezavrhovala … a co třeba Jolana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
29.12.06 20:08

Jolana je takové kolotočové :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
29.12.06 21:04

Jolana se mi líbí, Julie a Tomáš taky, ale ty zahraniční jména mi opravdu taky přijdou „divná“, máte doma už tři krásná česká „jména“, tak by se to podle mne ani k nim ani nehodilo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
29.12.06 23:34

ahojky,
mě se teda líbí ta Julinka.Jolana je fakt divná.Julie je i roztomilá a bude se hodit k jakýmukoli příjmení :) My čekáme Anetku a doma říkají, že to neni české jméno,prý je to teď moda dávat nový jména- to říkají babičky a dědové.Ale my vytrváme,bude Any.Pokud se doktoři nespletli a nebude kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
30.12.06 09:40

Ahojki

díky za názory

asi zůstanu u těch „klasicky českých“ Julinky a Tomáška…
A to z toho důvodu, že nechci dopředu vědět, co to bude - nechám se překvapit… a ty druhé dívčí jména bych musela jít někam žádat - protože určitě se u nás nedávají.. Na to jsem moc líná a nemít jistotu, takže to nechám být. Pak se uvidí - (ale tak nějak cítím, že to bude kluk…)

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
1.1.07 10:52

Evulinko - to jsem ráda, že se ještě někomu líbí Rozálie. :wink: Mě se tyhle starý jména moc líbí - taková Andělka nebo Tonička mají něco do sebe :lol:
A kamarádce se teď narodila Berta. Nejdřív mi to přišlo divný, ale ve finále jsem zjistila, že je to moc hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
1.1.07 19:06

Ahojda!
Je to legrace, jak při výběru jména pro nového človíčka každého ovlivňuje něco jiného…
My máme 6 letého Matěje. Holčička by byla Barborka…Jela jsem do porodnice na svátek Barborky…naštěstí to byl kluk!!!
Teď po 6 letech jsme se nějak nemohli shodnout. Mně se líbila Dora, Barbora, Berenika, Rozálie, Tea…Manželovi Agáta, Johana, Justýna…
Pak jsem šla na plodovku - a musíme vybírat z klučičích jmen :D
Návrhy jako Vojtěch - to je jeden úchylnej příbuznej nebo Ondřej - blízký příbuzný, byly zamítnuty. Mně se líbil Mikuláš, manželovi Jáchym nebo Kryštof.
Kompromis je vidět na metříku - budeme mít JOnÁŠE. Jsem zvědavá na reakci okolí - neznám u nás ve městě žádného. Vím, jen, že ho má režisér Hřebejk… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.07 22:58

jmeno

Ja bych chtěla kluka:
Radovan, Matyáš, Martin
a holčička:
Adélka, Barborka, Anička a Berenika je moc pěkné jméno..:)

• Citovat
  • Upravit
808
2.1.07 08:11
adusum píše:
Ahojda!
Kompromis je vidět na metříku - budeme mít JOnÁŠE. Jsem zvědavá na reakci okolí - neznám u nás ve městě žádného. Vím, jen, že ho má režisér Hřebejk… :wink:

Krásné jméno, také jednoho máme …

Vvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
2.1.07 10:25

Ahoj,

Jonáš je moc krásný jméno, taky jsem chtěla, ale tatínek chtěj Jan po sobě tak jsem ustoupila. A jěště moc hezký je Kryštof a Jáchym.
Jako holku jsem měla Viktorku, ale ještě se mi líbilo Anežka, Antonie, Adina no ta klasika.

""http://www.rodice.cz/metrik/2830.png:http://www.rodice.cz/metrik/2830.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.1.07 10:54

holky my budeme mít Kačenku,jestli na nás vykoukne nakonec kluk,tak mě to asi položí,protože se na ničem nemůžeme shodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
2.1.07 12:56

To je hezká diskuze, my máme Sáru, pro kluka jsme měli nachystanýho Honzíka, který tím pádem zůstává i na další ( o Sárušce jsme teda ale věděli, že to bude holčička ) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí