Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je hezká diskuze, my máme Sáru, pro kluka jsme měli nachystanýho Honzíka, který tím pádem zůstává i na další ( o Sárušce jsme teda ale věděli, že to bude holčička ) ![]()
ahojky, u nás to rozhodl manželův sen, že budeme mít Anetku.A tak z pověrčivosti zůstane.Mě se líbí ještě Terezky,Barča, ale vždycky se mi k tomu jménu vybavá nějaká blee osoba.Ale Anetce už stejně řikam Ančo.Manžel by klidně Evu, ale mě se nelíbí jména po rodičích.
pa
Evulinko - máme taky Anetku, ikdyž původně měla být Anička a říkáme jí všelijak: Aneta, Anetka, Anýsek, Aný, Anetík, Anesita (když zlobí), ale taky potvůrko, lišáčku a zlatíčko
a názor nedávat jména po blízkých příbuzných zastávám taky ![]()
ahojky, tak já se ropzplývám nad naším vybraným jménem Anetka a dneska mi doktorka řekla,že neví, jestli to co má prcek mezi nožičkama je pupeční šňůra nebo bimbásek.A já už mam růžový šatičky
! Aspoň že máme jméno i pro fotbalistu, Tomáš. Tak jsem si zvykla říkat mimi Ančo, doufam,že se doktoři nepletou a Any zůstane.
Ahoj bohužel zatím děti nemám ale chtěla bych mít kluka Tomáše a holku Nikolku. A ještě se mi zamlouvá Agáta,Sára, Kačenka, Terezka. Tak snad se dočkám.
Ja mám pro kluka jméno Sebastian a pro holku Vivien.. V porodnici máme „objednáného“ kluka tak uvidíme co nám nakonec vyleze
.
Mame trosku problem, protoze musime vymyslet jmena, ktera budou vhodna jak v ceske tak italske verzi…miminko bude mit italske prijmeni po manzelovi, takze 1. holcici Veronica 2. Noemi, 1. klucici Tommaso - Tomas jina klucici jmena se mi moc nelibi.....libil by se mi Stepan, ale ne v italstine… ![]()
Ahoj, my bydlime tez v zahranici, ale prijmeni zustava ceske…ale i tak by jsme radi jmeno s kterym nebudou problemy s vyslovnosti.
Pro kluka se nam libi Leo a pro holcicku Nina, Lea anebo Tatiana ![]()
Ahoj Tatjano,
Leo je moc hezke jmeno! Moje kamaradka z Australie, ktera ma italskeho manzela a jejiz chlapecek se narodil v Italii se jmenuje Leonardo a kdyz mu rikala Leo bylo to moc hezke…proste takovy maly lvicek ![]()
Bohuzel memu manzelovi se toto jmeno nelibi, tak asi zustaneme u Tomaska.
Barca
Tak u nas je to naopak, toto jmeno se libi hodne manzelovi…a lvicek nasemu mimisovi rikame uz par tydnu
Mimochodem podle posledniho ultrazvuku by to mela byt stejne holcicka ![]()
My budeme mít Aničku nebo Jeníčka
Jméno pro kluka bylo jasné hned, holčičí jsme s pomocí kalendáře vybírali vyřazovací metodou snad dvě hodiny (a to jsem tam připsala pár „perel“ jako Esmeralda, Mechtilda atd.) - naštěstí manžel souhlasil s Aničkou, kterou jsem měla v tajném úzkém výběru
Na UZ nám doktor řekl, že by to měla být holka, tak doufám, že dobře viděl - už jsem si tak nějak zvykla na pomyšlení, že to bude dcerka…
Tak já mám pro holčičku vybráno a ještě ne 100% schváleno manželem Sofii, druhá kandidátka je Tatiana, ale tuze moc se mi líbí třeba Alžběta, Helena nebo Marie. Pro kluka bude 100% Zdeněk po manželově otci, ten se sice jmenoval Zdenek, ale s příjmením Novo:,–( se mi to zdá strašně tvrdé… Další kluk by byl Pavel po mém tátovi ![]()
Lenka
Ahoj, my jsme měli vybraného Adámka a Dianku, nakonec to byl kluk (věděli jsme to, ale náhoda je blbec, že
). No ale než jsme je vybrali…
Měli jsme několik jmen pro kluka i holku, než jsme se shodli (Samuel, Tadeáš, Artur, Denis, Adam, Vojta, Barbora, Linda, Diana, Nela, Nikola, Natálie, Sára
) ![]()
My měli napsáno Filip a Pavla.Nevěděli jsme co to bude.Spíš jsem dala na manžela.Mě se líbil Jonáš a Sára