Jména dětiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6597
2.1.07 12:57

To je hezká diskuze, my máme Sáru, pro kluka jsme měli nachystanýho Honzíka, který tím pádem zůstává i na další ( o Sárušce jsme teda ale věděli, že to bude holčička ) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.1.07 18:30

ahojky, u nás to rozhodl manželův sen, že budeme mít Anetku.A tak z pověrčivosti zůstane.Mě se líbí ještě Terezky,Barča, ale vždycky se mi k tomu jménu vybavá nějaká blee osoba.Ale Anetce už stejně řikam Ančo.Manžel by klidně Evu, ale mě se nelíbí jména po rodičích.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
2.1.07 20:03

Evulinko - máme taky Anetku, ikdyž původně měla být Anička a říkáme jí všelijak: Aneta, Anetka, Anýsek, Aný, Anetík, Anesita (když zlobí), ale taky potvůrko, lišáčku a zlatíčko :-)))))))) a názor nedávat jména po blízkých příbuzných zastávám taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.1.07 16:01

ahojky, tak já se ropzplývám nad naším vybraným jménem Anetka a dneska mi doktorka řekla,že neví, jestli to co má prcek mezi nožičkama je pupeční šňůra nebo bimbásek.A já už mam růžový šatičky 8O ! Aspoň že máme jméno i pro fotbalistu, Tomáš. Tak jsem si zvykla říkat mimi Ančo, doufam,že se doktoři nepletou a Any zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
6.1.07 22:50

Me se ted začal líbit Vavřinec, asi jsem se pomátla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
7.1.07 10:03

Ahoj bohužel zatím děti nemám ale chtěla bych mít kluka Tomáše a holku Nikolku. A ještě se mi zamlouvá Agáta,Sára, Kačenka, Terezka. Tak snad se dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.1.07 14:22

Ja mám pro kluka jméno Sebastian a pro holku Vivien.. V porodnici máme „objednáného“ kluka tak uvidíme co nám nakonec vyleze :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.07 18:24

Jmena....

Mame trosku problem, protoze musime vymyslet jmena, ktera budou vhodna jak v ceske tak italske verzi…miminko bude mit italske prijmeni po manzelovi, takze 1. holcici Veronica 2. Noemi, 1. klucici Tommaso - Tomas jina klucici jmena se mi moc nelibi.....libil by se mi Stepan, ale ne v italstine… :P

• Citovat
  • Upravit
55
25.1.07 21:30

Ahoj, my bydlime tez v zahranici, ale prijmeni zustava ceske…ale i tak by jsme radi jmeno s kterym nebudou problemy s vyslovnosti.
Pro kluka se nam libi Leo a pro holcicku Nina, Lea anebo Tatiana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.1.07 13:41

Ahoj Tatjano,

Leo je moc hezke jmeno! Moje kamaradka z Australie, ktera ma italskeho manzela a jejiz chlapecek se narodil v Italii se jmenuje Leonardo a kdyz mu rikala Leo bylo to moc hezke…proste takovy maly lvicek :lol:

Bohuzel memu manzelovi se toto jmeno nelibi, tak asi zustaneme u Tomaska.

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
26.1.07 15:09

Tak u nas je to naopak, toto jmeno se libi hodne manzelovi…a lvicek nasemu mimisovi rikame uz par tydnu :D Mimochodem podle posledniho ultrazvuku by to mela byt stejne holcicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.3.07 10:26

My budeme mít Aničku nebo Jeníčka :D Jméno pro kluka bylo jasné hned, holčičí jsme s pomocí kalendáře vybírali vyřazovací metodou snad dvě hodiny (a to jsem tam připsala pár „perel“ jako Esmeralda, Mechtilda atd.) - naštěstí manžel souhlasil s Aničkou, kterou jsem měla v tajném úzkém výběru :D Na UZ nám doktor řekl, že by to měla být holka, tak doufám, že dobře viděl - už jsem si tak nějak zvykla na pomyšlení, že to bude dcerka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
27.3.07 13:27

Tak já mám pro holčičku vybráno a ještě ne 100% schváleno manželem Sofii, druhá kandidátka je Tatiana, ale tuze moc se mi líbí třeba Alžběta, Helena nebo Marie. Pro kluka bude 100% Zdeněk po manželově otci, ten se sice jmenoval Zdenek, ale s příjmením Novo:,–( se mi to zdá strašně tvrdé… Další kluk by byl Pavel po mém tátovi :D
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
27.3.07 22:29

Ahoj, my jsme měli vybraného Adámka a Dianku, nakonec to byl kluk (věděli jsme to, ale náhoda je blbec, že :wink: ). No ale než jsme je vybrali… :roll: Měli jsme několik jmen pro kluka i holku, než jsme se shodli (Samuel, Tadeáš, Artur, Denis, Adam, Vojta, Barbora, Linda, Diana, Nela, Nikola, Natálie, Sára :lol: :lol: :lol::wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
28.3.07 06:45

My měli napsáno Filip a Pavla.Nevěděli jsme co to bude.Spíš jsem dala na manžela.Mě se líbil Jonáš a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí