Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ok
akorát je blbý, když napíše do nějaké diskuze více anonymů a každý se zeptá na něco jiného a já bych mu chtěla odpovědět, budu vědět prdlajs, jestli jsem odpověděla tomu správnému.
Jinak mi je putna, tak ať si je Xenie anonymem ![]()
By mě třeba zajímalo, jak ji říkají doma, jestli se to dá nějak zdrobnit. Třeba Xéňa? ![]()
No, jak psala, že to byla princezna, to ano, z Arabely ale zrovna nebyla, ta hodná a oblíbená. Tak budem doufat, že anonym Xenie je hodná a slušná holka ![]()
@sharunka03 Od toho tu jsou ty různé kytky přeci. První anonym je tulipán, druhý myslím slunečnice, pak je konvalinka a tak dál, těch kytek je spousta, takže by tam muselo psát moc lidí pod anonymem, aby se začaly opakovat. Jinak ten systém pozná, že je to ten stejný anonym a dá mu stejnou kytku, takže když tam napíše druhý příspěvek, dá mu třeba znovu slunečnici.
@sharunka03 píše:
Okakorát je blbý, když napíše do nějaké diskuze více anonymů a každý se zeptá na něco jiného a já bych mu chtěla odpovědět, budu vědět prdlajs, jestli jsem odpověděla tomu správnému.
Jinak mi je putna, tak ať si je Xenie anonymem
By mě třeba zajímalo, jak ji říkají doma, jestli se to dá nějak zdrobnit. Třeba Xéňa?No, jak psala, že to byla princezna, to ano, z Arabely ale zrovna nebyla, ta hodná a oblíbená. Tak budem doufat, že anonym Xenie je hodná a slušná holka
Jde to normálně rozeznat, jsou různé květiny pro anonymy jel píše @klamonožka a taky existuje tlačítko citovat.
@sharunka03 A přijde mi pochopitelné, že kdybych tu napsala, že se jmenuju Jeroným a bydlím v Suché Vrbici, tak nechci, aby si pak kdokoliv mohl dohledat, že všechny příspěvky pod přezdívkou klamonožka je ve skutečnosti Jeroným ze Suché Vrbice. Takže ten příspěvek, kde bych jméno nebo bydliště uváděla, bych hodila anonymně. ![]()
No, moc to teda nevídám, ty kytičky teda ![]()
Mně šlo spíš o tuto diskuzi, že napsala, jako anonym a napsala, že se jmenuje Xenie, pod diskuzí s názvem: Jména, nová vlna, že se pochlubila, že je Xenie a je anonym. Na první dojem to na mě udělalo, že se pochlubila, že má netradiční jméno, ale je anonymem, jako by se za to měla stydět a to nemusí přeci.
A kdybych ji chtěla napsat v jiné diskuzi, tak ji nedohledám, je prostě anonym, jako spoustu dalších tady.
Prostě je to zmatečné s těmi anonymy no ![]()
Tak jestli rozumíte, jak jsem to myslela, jinak, já vím, co mi chcete říct, to chápu obecně, ale ne pod touto diskuzí, to mi přišlo úsměvné ![]()
To už je jedno, dohadovat se nechci.
Spíš mě zajímá odpověď Xenie, na moje otázky ![]()
@sharunka03 píše:
No, moc to teda nevídám, ty kytičky teda
Mně šlo spíš o tuto diskuzi, že napsala, jako anonym a napsala, že se jmenuje Xenie, pod diskuzí s názvem: Jména, nová vlna, že se pochlubila, že je Xenie a je anonym. Na první dojem to na mě udělalo, že se pochlubila, že má netradiční jméno, ale je anonymem, jako by se za to měla stydět a to nemusí přeci.
A kdybych ji chtěla napsat v jiné diskuzi, tak ji nedohledám, je prostě anonym, jako spoustu dalších tady.
Prostě je to zmatečné s těmi anonymy no
Tak jestli rozumíte, jak jsem to myslela, jinak, já vím, co mi chcete říct, to chápu obecně, ale ne pod touto diskuzí, to mi přišlo úsměvnéTo už je jedno, dohadovat se nechci.
Spíš mě zajímá odpověď Xenie, na moje otázky
Myslim, ze holky ti odpovedely vic nez rozumne, nevim co je na tom k nepochopeni ![]()
Takze odpovida Xenie
: kdybych nebyla anonym, ale pod svym nickem, tak ted uz vis, jak se jmenuji a pochybuji, ze takove jmeno si nezapamatujes. A nejen ty, ale i ostatni uzivatelky. V dalsi diskuzi zase pod svym nickem uvedu, ze jedna moje kamaradka tamto a tamto. Mezi uzivatelkami klidne moje kamaradka byt muze a v tom, co napisu se pozna. Uz vi, ze jsem Xenie, takze co si asi pomysli? Ze je to nejaka jina, ktera nahodou ma stejnou zkusenost? To asi tezko. Uz ti to docvaklo?
Nebo pokud se ti nezda nebo nechapes, proc jsem napsala o svem jmenu prave do teto diskuze, pocti si poslednich par stranek kam se povidani od puvodniho tematu vzdalilo Dojem na nikoho jsem udelat nechtela
Rozhodne jsem to nepsala jen abych se predstavila: Dobry den, ja jsem Xenie, nick XY, ziju v Horni Dolni atd.
A uz bych to prosim radeji zavrela.
Příspěvek upraven 15.04.21 v 13:50
@sharunka03 píše:
Okakorát je blbý, když napíše do nějaké diskuze více anonymů a každý se zeptá na něco jiného a já bych mu chtěla odpovědět, budu vědět prdlajs, jestli jsem odpověděla tomu správnému.
Jinak mi je putna, tak ať si je Xenie anonymem
By mě třeba zajímalo, jak ji říkají doma, jestli se to dá nějak zdrobnit. Třeba Xéňa?No, jak psala, že to byla princezna, to ano, z Arabely ale zrovna nebyla, ta hodná a oblíbená. Tak budem doufat, že anonym Xenie je hodná a slušná holka
Ne, jsem zla holka, ktera tu dela trolla
A na poznamky, ze to byla ta zla princezna, obvykle odpovidam, ze to byla ta hezci. S tim uz kazdy souhlasi ![]()
Zdrobnuje se Xeni, Xeňulko, Xeničko. Ale obvykle pouzivaji Xenie, uz mi neni 5 let
Nekoho v minulosti treba napadlo i Xenijko nebo Xenuš, Xenuško. Obvykle se lide ptaji, jaka zdrobnelina je pro mne prijatelna.
@Anonymní píše:
Ne, jsem zla holka, ktera tu dela trollaA na poznamky, ze to byla ta zla princezna, obvykle odpovidam, ze to byla ta hezci. S tim uz kazdy souhlasi
Zdrobnuje se Xeni, Xeňulko, Xeničko. Ale obvykle pouzivaji Xenie, uz mi neni 5 letNekoho v minulosti treba napadlo i Xenijko nebo Xenuš, Xenuško. Obvykle se lide ptaji, jaka zdrobnelina je pro mne prijatelna.
No, jestli hezčí, to nevím, ale jestli ti to přijde, tak klidně, neberu ti to ![]()
A co Xena, princezna bojovnice, to by se mi lbilo ![]()
Tak to by ses divila, jak si holky nechají říkat. Některé dospělé, Klárko, Káťo, Míšo, Péťo atd. ale taky bych byla pro, říkat si, tak jak je v kalendáři ![]()
Znám Xenii i Xaveru, zajímavá jména, ne, že by se mi nějak líbila, ale ani „nepohoršuju“ se.
@sharunka03 to netusim, jestli se ji to libilo, ale byli to kazachstanci/kazasi nebo jak se to sklonuje, pristehovaly do cr…tak tam to je treba beznejsi takto, tak to ani neprijde…treba🤔
@Kalimba22 píše:
@sharunka03 znala jsem jednu Xenii a rikali ji Xůša 🤔
Kolegyně byla Xenie a nechala si říkat Xeňa. A pak znám jednu Ukrajinskou doktorku a ta je teda Ksenia.
@Magical-eyes joo ted jak to pises, tak mi take neco rika, ze se psala Ks🤔 ![]()