Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@XYXX píše:
Dobrý den,
chci vás požádat o pomoc při rozhodování ohledně jmen pro naše dítě. Nerada bych, aby jména byla dlouhá. Vím, že jsem v tomto ohlednu hodně hodně náročná. Také bych ještě chtěla dodat, že jména by byly k přijmení Přikryl/ Křikrylová, takže se moc exotická jména nehodí, což je trochu škoda, protože já jsem vždy chtěla chlapečka Killiana, ale Killian Přikryl to je za trest.Děkuji, že si snad uděláte čas a napíšete mi své názory.
Klidně bych dala jména, které se ti líbí
.
U nás rozhodlo jestli se nám jména líbí, jestli je máme nějak citově spojené.
S a R nám ve jménu nevadilo, dětem vůbec nedělá problém vyslovit své jméno.
Kilián je dobrý, faakt dobrý, líbí se mi..proč ho ale psát nečesky ![]()
u holky bych dala něco krátkýho, Ema, Ela, Ida, Anna,
@ntkv píše:
Kilián je dobrý, faakt dobrý, líbí se mi..proč ho ale psát nečesky
u holky bych dala něco krátkýho, Ema, Ela, Ida, Anna,
No já nevím
. Killián při přijde jako moc exotický a když si vezmu, že je to k typicky českému přijmení, tak prostě nevím.
@XYXX píše:
No já nevím. Killián při přijde jako moc exotický a když si vezmu, že je to k typicky českému přijmení, tak prostě nevím.
Mi by se Kilián právě líbilo, že je to modernější né exotické, ale modernější ![]()
a k příjmení pohoda
Kilián je keltské jméno, to teda moc moderní není. ![]()
Ale jméno se mi líbí, i k tomu příjmení nezní zle.
@Fíková píše:
Kilián je keltské jméno, to teda moc moderní není.
Ale jméno se mi líbí, i k tomu příjmení nezní zle.
Jsem to samo myslela modernější proti klasice v ČR
![]()
@XYXX píše:
Dobrý den,
chci vás požádat o pomoc při rozhodování ohledně jmen pro naše dítě. Nerada bych, aby jména byla dlouhá. Vím, že jsem v tomto ohlednu hodně hodně náročná. Také bych ještě chtěla dodat, že jména by byly k přijmení Přikryl/ Křikrylová, takže se moc exotická jména nehodí, což je trochu škoda, protože já jsem vždy chtěla chlapečka Killiana, ale Killian Přikryl to je za trest.Děkuji, že si snad uděláte čas a napíšete mi své názory.
Killian Přikryl zní moc hezky
Lidi si zvyknou, to mně věř. Navíc je to keltské jméno a Kelti tu dříve obývali část Čech. Takže to je dost staré jméno.
@Misha88 píše:
Co říkáte na Lotu?
Moc hezký. Jezdívali jsme do Švédska a tam to bylo časté.
@Misha88 Mě se taky cukal u Natálky(měli jsme mít Ninu)… za to u druhého se cukám já:Chce Olivera nebo Jasmínu… a mě se děsně líbí Violeta ![]()