Jména pro děti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.1.14 17:49
@Misha88 píše:
Co říkáte na Lotu?

Takové Lotte zní moc hezky :palec: Tak se jmenovala jedna postava z Filosovskej historie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.1.14 12:56

Ahoj :) Lota je krásné jméno :) dost neobvyklé a originální.. My uvažovali nad Samuelem nebo Ellenou ale nakonec jsme se rozhodli pro Elišku nebo Mikuláše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.10.15 18:55

Ahoj,
já jsem původně vůbec nevěděla, jak pojmenovat své děti, ale nakonec zvítězilo pro kluka jméno člověka, kterého jsem tajně milovala v pubertě, Michal a u holčičky se mi líbilo jméno Salome. Na toto jméno jsem narazila náhodou. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.1.18 06:30

Ja mam doma Lauru a Izabel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.1.18 06:34

Lalinko Lauri Lalo kdyz zlobi tak Lalinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.1.18 07:32

Estel zní v základním tvaru docela dobře, ale jak bys jí říkala? A není to spíš Ethel? Existuje Vůbec Estel? Jinak my máme tradiční jména, Honzík, Magdaléna a Klárka. Líbí se mi ještě Ondra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.1.18 08:12

Jako jméno pěkné, proč ne. Ale upřímně, připomíná mi to jednu jedinou Esthel… A mnohým bude taktéž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
2.1.18 08:14

Ja ted koukam na jeden danskej serial a hrozne se mi zalibila danska jmena :oops: Pro kluka Rasmus a pro holku Trina… Esthel je tak pekny, ale bude to muset porad hlaskovat a hadam, ze ji vetsina lidi bude rikat Stelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.1.18 08:23

Mně se mooc líbí :palec:, jenom než vyroste, tak si možná lidé budou myslet, že šišlá. Jinak Lien, Lina, Lia :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.1.18 08:29

Mne se Estel líbí. Není to spis tvar Estelle? Píšou, že svátek má dnes, 2.1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
2.1.18 09:17

Mně se to moc nelíbí, no :nevim: A jak je vidět, už v prvním příspěvku to vysvětluješ, že na konci není R, ale L - tak myslím, že takhle to pak bude holka vysvětlovat celý život. Ale samoZřejmě podstatné je, co se líbí vám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.18 09:22

Znám jednu holčičku Estelku a nikdo si nemyslí, že neumí vyslovit r :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.1.18 09:57

Co takhle oprášit nějaké staročeské jméno? http://slovane.cz/?… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.18 20:29
@yvvett píše:
Co takhle oprášit nějaké staročeské jméno? http://slovane.cz/?… :lol:

Tak těch jmen jsou dobrá akorát Běla, Bohdan, Bohdanka, jakéhokoliv Bohu-, Blahoš, Branimír, Broňa, Ctirad :srdce:, Ctislav, Dušan, Duchoslav/Chrudoš (možná?), Doubravka :srdce:, Dobromíra, Dobromila, Jaromír i slav, Květoslav, Vladislav, Měšek, Přemysl, Rostislav, Ratibor i slav, Ratmír, Rastimír, Svatoš, Svatoslav, Vlastislav, Zbyněk, Zbyšek, Živa, Zora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.1.18 20:48
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím anonym kvůli rodině- ještě nevědí že čekáme :srdce: :* :srdce:
Máme 5 letého Filipa. A vybíráme jméno pro dítě které se narodí za 3 měsíce.. líbí se mi jméno : Estel ( L na konci ne R ) líbí se vám? Ale nemohu najít kolikátého má svátek? Četla jsem že snad 7. Prosince.. ale nevím. Jaká jiná jména se vám líbí? Pro obě pohlaví.. :hug:

Když už, dala bych Estelle. Estel mi přijde jako nepovedená Ester nebo nějaký násilný pokus o originalitu. Ale rozhodovala bych se podle příjmení. Taková Estel Vomáčková nebo Kučerová - nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze