Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Misha88 píše:
Co říkáte na Lotu?
Takové Lotte zní moc hezky
Tak se jmenovala jedna postava z Filosovskej historie ![]()
Ahoj
Lota je krásné jméno
dost neobvyklé a originální.. My uvažovali nad Samuelem nebo Ellenou ale nakonec jsme se rozhodli pro Elišku nebo Mikuláše ![]()
Ahoj,
já jsem původně vůbec nevěděla, jak pojmenovat své děti, ale nakonec zvítězilo pro kluka jméno člověka, kterého jsem tajně milovala v pubertě, Michal a u holčičky se mi líbilo jméno Salome. Na toto jméno jsem narazila náhodou.
![]()
Estel zní v základním tvaru docela dobře, ale jak bys jí říkala? A není to spíš Ethel? Existuje Vůbec Estel? Jinak my máme tradiční jména, Honzík, Magdaléna a Klárka. Líbí se mi ještě Ondra ![]()
Jako jméno pěkné, proč ne. Ale upřímně, připomíná mi to jednu jedinou Esthel… A mnohým bude taktéž ![]()
Ja ted koukam na jeden danskej serial a hrozne se mi zalibila danska jmena
Pro kluka Rasmus a pro holku Trina… Esthel je tak pekny, ale bude to muset porad hlaskovat a hadam, ze ji vetsina lidi bude rikat Stelo…
Mně se mooc líbí
, jenom než vyroste, tak si možná lidé budou myslet, že šišlá. Jinak Lien, Lina, Lia ![]()
Mne se Estel líbí. Není to spis tvar Estelle? Píšou, že svátek má dnes, 2.1. ![]()
Mně se to moc nelíbí, no
A jak je vidět, už v prvním příspěvku to vysvětluješ, že na konci není R, ale L - tak myslím, že takhle to pak bude holka vysvětlovat celý život. Ale samoZřejmě podstatné je, co se líbí vám. ![]()
Znám jednu holčičku Estelku a nikdo si nemyslí, že neumí vyslovit r ![]()
Co takhle oprášit nějaké staročeské jméno? http://slovane.cz/?… ![]()
@yvvett píše:
Co takhle oprášit nějaké staročeské jméno? http://slovane.cz/?…
Tak těch jmen jsou dobrá akorát Běla, Bohdan, Bohdanka, jakéhokoliv Bohu-, Blahoš, Branimír, Broňa, Ctirad
, Ctislav, Dušan, Duchoslav/Chrudoš (možná?), Doubravka
, Dobromíra, Dobromila, Jaromír i slav, Květoslav, Vladislav, Měšek, Přemysl, Rostislav, Ratibor i slav, Ratmír, Rastimír, Svatoš, Svatoslav, Vlastislav, Zbyněk, Zbyšek, Živa, Zora
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím anonym kvůli rodině- ještě nevědí že čekáme![]()
![]()
Máme 5 letého Filipa. A vybíráme jméno pro dítě které se narodí za 3 měsíce.. líbí se mi jméno : Estel ( L na konci ne R ) líbí se vám? Ale nemohu najít kolikátého má svátek? Četla jsem že snad 7. Prosince.. ale nevím. Jaká jiná jména se vám líbí? Pro obě pohlaví..
Když už, dala bych Estelle. Estel mi přijde jako nepovedená Ester nebo nějaký násilný pokus o originalitu. Ale rozhodovala bych se podle příjmení. Taková Estel Vomáčková nebo Kučerová - nic moc…