Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já nedávno potkala dvojčata Verunku a Barunku, to se mi líbilo moc
.
@Lishaa to jsou taky moc pěkný jména
teď mě napadla jména pro holky
Viki a Kiki ![]()
@Gladys můj děda byl Adolf, narodil se 1926 ( dřív nez se dostal Hitler k moci ) kazdej mu říkal Ádo, ale užil si s tím jmenem svý to jo… Chtěla jsem dát jmeno po dědovi, ale to bych tomu miminku neudělala…
Jinak mě se líbí třeba Kryštof a Kristián
Rosálie a Amálie
Záleží na příjmení k nám by šly ale pokud se jménu nes Nováková tak by to bylo dívný
@rominka01 píše:
@danali když jsme včara mluvili o jménech tak jsme se ani jeden neschodliakorát jsme se trochu pohádali
![]()
Neboj, u nás bylo totéž, a to jsme čekali jen jedno
- na jméně pro druhou dceru jsme se shodli v den kdy jsem měla první termín
- do té doby jsme si jeli každý svou
a nakonec moudřejší ustoupí, takže jsem ustoupila ![]()
My máme nachystané Václav a Michal, ještě se mi líbí i Jindřich a Jan, ale to nám nesedí skrz svátky blízko narozenin. Kamarádka má Daniel a Michael.
Hodně záleží na příjmení, na vkusu (někdo je spíš na jména typu Sebastián apod, jiný na Františka).
Kdyby se mi někdy narodila dvojčátka tka holčičky bych chtěla Isabela-Sofie, kluky doma mám 3 tak tam by to bylo horší ale asi. Alexandr-Denis, a kdyby páreček tak Alexandr-Sofie:)
Řekla bych, že nikdo cizí nemůže radit, jak se budou jmenovat tvé děti. Ale radím ti Edgardo, Romélius a holčičky Romélie a Hildegarda
Známa má Adélku a Nelku
Ja mám u seba vybrané Linda a Samuel majú svátek v jeden deň
Holčičky Veronika - Šárka, kluci Adam - Vojta a parecek Adam a Šárka ![]()
Kamarádka čerká druhého kluka. První je Tomáš a druhý bude Tadeáš
@rominka01
kluci: Honzík, Adam, Vojta, Filip, Patrik (toho mám já)
holky: Verunka, Sabinka, Deniska, Adélka, Lucinka (tu chci, kdybych ještě někdy čekala holčičku)
A gratuluju k dvojčátkům ![]()
Příspěvek upraven 16.06.13 v 17:47
My máme vybrané pro holky Dominika, Veronika a kdyby to byli kluci tak Vašík a Honzík..