Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Me se libi, kdyz maji dvojcatka trochu podobna jmena, ale ne moc. Na zakladce byli dvojky holky Jana a Dana, vsichni si je pletli.
Kamaradka ma ted kluky Viktor a Hugo (jako Viktor Hugo), to se mi libi.
Ja bych asu volila jmena odlisna, ale treba priblizne stejne dlouha (urcite ne treba Ema a Patricie) nebo jen stejne pocatecni pismeno. Ale i kdyz se jmenuji kazdy uplne jinak, pokud si budou podobni, budou si je lide plest.
Hlavne at se jmena libi vam rodicum a od jinych lidi bych si do toho nenechala mluvit.
Já bych volila jména jen jak už bylo psáno aby jeden nebyl Kleofáš a druhý Petr, aby nebylo jedno dvojče o něco ochuzené
moc nemusím když se vyloženě rýmujou, věřím že se to pak musí plést. Nebo není špatné když mají stejné počáteční písmenko
Jedna známá má Kačenku a Karolínku to není špatné
Já bych klidně dala třeba Stela a Rozárie a na kluky Jonáš a Jáchym ![]()
@janvana pro holyk máme: Viktorie a Markéta to se líbí mě, příteli se líbí Max a Kryštof
![]()
@rominka01 my máme matyáška a kdyby jsme měli druhého chlapečka, tak to bude bud max nebo tobiáš asi a holčička melanie nebo ella a v rezervě je natalie
dala bych prostě jména, která se vám líbí ![]()
@rominka01 my máme matyáška a kdyby jsme měli druhého chlapečka, tak to bude bud max nebo tobiáš asi a holčička melanie nebo ella a v rezervě je natalie
dala bych prostě jména, která se vám líbí ![]()
Taky jsem nad tím dlouho bádala, ale tím, že to je holka a kluk, jsme vybrali jména, která se nám nejvíc líbila. Takže vyhrála Sofie a Dan.
Kdyby to byly dvě holky, dala bych asi Veroniku a Dominiku, kluci by byli Dominik a Dan.
Starší máme Nelinku, ale i když se holky jmenují každá jinak, stejně Sofince někdy řeknu Neli…asi síla zvyku za 11 let ![]()
@rominka01 píše:
@janvana pro holyk máme: Viktorie a Markéta to se líbí mě, příteli se líbí Max a Kryštof![]()
@rominka01 píše:
@janvana pro holyk máme: Viktorie a Markéta to se líbí mě, příteli se líbí Max a Kryštof![]()
Mě se líbila kombinace jak jsi psala Viki a Kiki
A Max a Kryštof jsou taky hezká jména..Jinak mě se z klučičích líbí ještě Tobiáš a holčičí Justýnka ![]()
@kristyna92 ty jsou taky hezká, ale když bude příští týden na kontrole OKAY tak to bude na 100% Max a Kryštof
a pro holky máme Viktorie, Markéta, Viki, Kiki
![]()