Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
31.3.16 20:38

@Mexie dobre ty :palec: no nejsme manzele, proste si me vzit nechce, a to uz jednu cacorku mame, a to jiny prijmeni mi taky hodne vadi, ale nic s tim asi nenadelam :zed: ale mas pravdu, alespon to jmeno si vyberu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.3.16 21:17

@00.katka no u mě to klaplo. :lol: Pak chlap četl jména z kalendáře co se mu líbí a já jsem buď souhlasila nebo zamítála :-D tak jsme dali aspoň něco do kupy. Jinak chlap namítl pro chlapečka Denis což se mi líbí, ale řekla jsem mu, že by mu říkali penis :-D mojí kamarádce říkali „Denisa co má ráda penisa“ takže Denise nakonec taky zamítl a dovolil mi Filipa :-D holčička bude Amálka (snad ji nebudou říkat Anal) :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148115
1.4.16 00:10
@Mexie píše:
@00.katka jinak Ema je taky krásné :-)

Je, ale Ema Mátlova, přečti si to za sebou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
1.4.16 00:30

@Anna766 juu to jsem to nečetla celé. Ani ty ostatní jména. Tak teď sobecky poradím Magdalénu jelikož Magdaléna jsem já bez ohledu na to jak se k příjmení hodí. No co. Je to holka a stejně se jednou vdá :-D
No když teď nad tím uvažuji nevím jestli se mi tam nebude ten Filípek s příjmením prát. Filip Brettschneider :think: i když to asi nikdo řešit nebude jak se ve škole představí. Spíš budou přemýšlet jak to napsat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.4.16 20:20

@Anna766 no prave, ani ta Magdalena mi moc nesedi k prijmeni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.4.16 20:24

@Mexie Filip a Amalka jsou moc hezka jmena a prezdivka jde vymyslet ke kazdymu jmenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.4.16 21:48

Magdaléna je super, jednu mám doma a jsme všichni opravdu spokojení. Na příjmení u holky bych zase až tak moc nedala, jednou se snad vdá a příjmení se změní. Gabriela je taky moc pěkné a ne zase tak časté, jako třeba v poslední době ta Ema se kterými se roztrhl pytel, ale jméno je taky moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.4.16 17:03

Kamarádka teď pojmenovala holčičku Matylda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
10.4.16 22:51

No jo je to fakt tezky vybrat jmeno na cely zivot. Mam tri tydny do porodu a ja nevim jak se moje dite bude jmenovat :nevim: pritel dnes prisel s novym navrhem, ze prej Vendula nebo Katerina ( po me ) takze dalsi dilema :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
11.4.16 14:29

Mě se snad žádné jméno nelíbí. Jsem v tomhle hrozně náročná. Ale když už, tak se mi líbí Anděla, Justyna a Antonie…hlavně ta Andělka mi přijde hrozně něžné a jemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
12.4.16 07:06

Já taky nevím, někdo to ví už několik let dopředu, má prostě tip na to jak se bude jmenovat její holčička nebo chlapeček, a já taky nemám žádnou představu :D (jak Fiona ve Shrekovi chtěla Felishu (nebo Felišu?) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.16 16:43

Měsíc do porodu a nevím… nejsem v tom koukám sama. Co si myslíte o Cecílii? Nebudou se jí posmívat? To jméno se mi prostě zalíbilo a nejde z hlavy ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
16.4.16 17:10

@TereB Taky se mi poslední dobou začíná líbit. Určitě vám tu někdo řekne, že to je strašné jméno, že se mstíte dítěti, že jste se zbláznila atd. Ale děti se jí posmívat nebudou, dnes už se děti jmenují všelijak a neřeší to. Netradiční jména řeší jen dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
16.4.16 17:14
@Pennya píše:
Já taky nevím, někdo to ví už několik let dopředu, má prostě tip na to jak se bude jmenovat její holčička nebo chlapeček, a já taky nemám žádnou představu :D (jak Fiona ve Shrekovi chtěla Felishu (nebo Felišu?) :)

/FELIŠA/ je anglicky čtená Felicia, takže naše Felicie. Neviděla jste pohádku Slonbidlo? Tam byla Dana Morávková jako princezna Felicie(Feliška), z latinského felice, šťastný ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.16 17:32

@lemanka díky za reakci. Nemám obavy z netradičního jména… u Cecilky se bojím (teda spíš okołí se bojí), že si to budou všichni spojovat s „ceckama“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze