Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
572
8.3.16 09:09
@Ditule1982 píše:
To my už taky ne. Ja mam z prvniho vztahu Dominika a Adelku a teď mam Amalku s chlapem co má z jiného vztahu Anetku. Takže dohromady 4 děcka

Aspoň máte doma veselo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.3.16 08:05

Ahojky :) U nás vysněné jmeno je Dorotka nebo Karolínka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
10.3.16 09:24

My máme Adelku a Aničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 18:54

Jaké jméno Rozalie nebo Liliana nebo Lilien

AhojkY jaké jméno by jste vybrali vy? manžel strašně chce lily(Lilien nebo lilianu) a ja zase Rozarku nevím si vůbec rady :( řekla jsem mu že ustoupim a bude po jeho, ale nějak mě to pořád ve vnitř hloda :(. Příjmení bude Outratova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.3.16 19:19
@Blazinek 1 píše:
AhojkY jaké jméno by jste vybrali vy? manžel strašně chce lily(Lilien nebo lilianu) a ja zase Rozarku nevím si vůbec rady :( řekla jsem mu že ustoupim a bude po jeho, ale nějak mě to pořád ve vnitř hloda :(. Příjmení bude Outratova.

Za mě Rozálie. Zkusila bych na chlapa taktiku, že RosáLII může říkat Lili…v zásadě, proč ne…A vlk se nažere… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.3.16 19:24

@Blazinek 1 Dala bych Lilianu. Rozálie Outratová mi přijde dost R najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.16 05:10

A nebo mě napadlo ze bude mít dvě jména Lilien Rozali Outratova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.16 07:40

U nás je Amálie - Amy, Amálka, Amča, Amina, Málinka, Malča, Amčule…
A čekáme buď Viléma- Vilda, Vilík…nebo Elišku
A na základce se mnou chodila do třídy holka se jménem Hedvika a k tomu obyč české příjmení, všechny jsme jí to záviděli :-) Říkalo se jí zdrobněle jen Hedvi jinak pak celé jméno, jdi za Hedvikou atd… myslim že je to krásné kalendářní jméno které se skoro vůbec nepoužívá tak třeba někoho inspiruji. Nám nejde k příjmení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.16 07:53

A nechápu dnešní trend dávat dvě jména..jako pro carevnu :mrgreen: Veronika Ella Nováková :mrgreen: i kdyby měla po rodiči zahraniční příjmení, vezme si třeba nějakýho Tondu Dvořáka co jezdí s traktorem. Jako sorry, vážně, když vidím jak se ty maminky angažují a myslí si že budou snad jejich dcery tím hvězdné nebo co..tak je mi na :poblion: spíš je to takové úsměvné a chudák dítě teda… Určitě jí nikdo nebude řikat Karolíno Zoe pojď k tabuli. Myslím že si tyto maminky tím něco kompenzují :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.16 16:30

Anonymní - ty jo a já zrovna řeším jestli Hana nebo Hedvika ;-) tak jsem ráda, že se to někomu líbí, zatím Hedvika moc pozitivních ohlasů nemá.

• Citovat
  • Upravit
148108
24.3.16 18:45
@Anonymní píše:
Anonymní - ty jo a já zrovna řeším jestli Hana nebo Hedvika ;-) tak jsem ráda, že se to někomu líbí, zatím Hedvika moc pozitivních ohlasů nemá.

Hedvika je krásný jméno. Byla to moje babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.16 00:40

Tak nakonec jsme překvapily všechny a jméno dali úplně jiné a nikom to neřekli až když jsme jim volali na Štědrý den z porodnice, že se „Terezka“ narodila :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
29.3.16 20:21

Holky taky hledáme vhodne jméno pro holčičku. Pro kluka je ve hře Adam / Šimon a u holčičky nás napadá zatím asi jen Nela. Doma máme Adelku a příjmení je Schildbergerova. Lovime něco ne moc tvrde, ale zas ne Emma Ella atd :think: nemate nějaký prima napad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.3.16 20:31

My máme Annu a Alžbětu. A v rodině taky Adélku, Barunku, Bereniku. Potom máme kolem sebe Stellu, Dianu, Marii, Viki. K vašemu dlouhému příjmení by se mi líbila i Mia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.3.16 20:31

A když ne Ellu, tak Elišku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie