Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
21.4.16 05:30

Juj mě to zní strašně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 09:08

Naštěstí menšina nejsme a tam stejně vládnou Vanesky a spol… Elišek a celkově elinek a těm podobných je strašně moc a Ema, Veronika, Lucinka atd taky… Se divím, že ty co sem vypsala sou furt v kalendářu :nevim:… Podle všeho by tam stačilo tak max 10 holčičích a to pak nevím jak by se do budoucna po případě jmenovala moje dcera… Asi by nedostala žádné :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.4.16 13:28

Nad Bělou jsme také uvažovali, a pak i Zlata se nám líbí, z méně tradičních…jinak jsme jednou psali Žofii a podruhé Julii, ale byli to chlapečci…jinak Květoslava se mi moc nelíbí, spíš jen Květa :) jinak u nás Dorota není nadávka, také pěkné, nám nejde k příjmení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 15:32

@alpana No u té Květoslavy by se stejně říkalo Květo… Ono je svým způsobem jedno co je RL a OP, spíše jak se bude oslovovat :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 15:33

Dorotku sme dali při prvnímu a máme Leoška :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 15:35

Jinak se mě ještě hodně líbí Milada, Irma, Vilma, Zlata, Mahulena ( jen nevím jak zdrobnit :? ), Olga, Marta, Edita, Ludmila :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 15:36

@Slečna Ferka A jak se u vás říká Dorotě a Rózce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.4.16 18:36

@Silvie86 To nevím, ale prostě bych ta jména nedala, protože dorota a rozára se říkalo prostitutkám.

Jako Dorotka, tam je to blbý, snad kromě oslovení Doro, Dorko se té doroty nezbavíš (o Dorotě Máchalové teda nemluvě). U Rozárky se jí dá říkat Rózo (i když to je u mě spíš koza, ale to je osobní problém), Rosie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 19:31

@Slečna Ferka Jóóó ta Máchalová :mrgreen: toho sme si byli vědomi 8)… Máme podobné příjmení a šli mse do toho kdyby náhodou pindík odpadl :mrgreen: ALe s těma lehkýma děvama to slyším prvně… Osobně Rózu bych nedala… Sice sem měla spolupracovnicu Rózku a nepřišlo mě to divný, ale osobně bych ju nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 19:33

@Slečna Ferka Nééé jen čistě Dorota bez -th, -tka… Nemám ráda zpitvořené tvary jmen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 19:33

@Slečna Ferka A co říkaš na ty další jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 19:37

@Slečna Ferka Doubravka je hezké jméno, ale bála bych se ho dát a Stázku sem chtěla ale manžel nééé, tak sme napsala tu Dorotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
21.4.16 19:43

@Silvie86 Mě se moc líbí Běla a Dorka, znám jednu Sváťu a nedala bych a jednu Lydiku, která by mi nevadila, ale nejde jí říct nijak zkráceně, vždycky jsme říkaly Lydiko…zbytek už mi přijde opravdu jména za krále klacka, každopádně já taky radši jméno, které nemá každý a nedat jméno, protože se jí bude říkat Máchalová nebo Rozárku(mám jí doma), protože má vlasy jako Rozára mi přijde naprosto scestné!!! Na každé jméno děti vymyslí něco ošklivého a naopak na tyhle jména nikdo nic vymýšlet nebude a Máchalová nebo Rozára mi přijde naprosto v pohodě oproti tomu, co jsme vymýšlely ve škole my- takový příklad za všechny- Amálie- ANÁLie- kanálie. Jako zlatá rozcuchaná Róza nebo Máchalová ;) A nehledě na to, že jí odmala říkám, že je jak Rozára, když je rozcuchaná a vůbec mi to nepřijde divný a kdybych měla Dorotku, tak jí budu od mala ze srandy určitě říkat Máchalová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.4.16 20:47

@Mis1983 No ale u té rozáry nejde jen o vlasy… ;) http://praha.idnes.cz/…-/metro.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.4.16 21:52

@Mis1983 I když sem věděla, že to bude kluk, i tak sem vybírala dívčí s láskou :*… My máme příjmení Macků, takže daleko by to nebylo :mrgreen:… Nechtěla sem tě urazit a taky nikoho jiného ohedně Rozárky… Jak se už psalo, na každé jméno se něco najde… Sem Silva a říkali mě Síso Kyselá :mrgreen:
Je to asi jen můj názor, ale příjde my, že mám po manželovy takové staré příjmení, že by se i některá jména co sem vypsala, hodila… ALe to je asi fakt jen můj názor :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze