Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se líbí Lucie
a Veronika a
přítel chce Annu
a Karolínu
a tak jsme se dohodli že ve výběru bude Kája a Verča
![]()
@WWWWWW píše:
Mě se líbí Luciea Veronika a
přítel chce Annu
a Karolínu
a tak jsme se dohodli že ve výběru bude Kája a Verča
![]()
Co takhle Lucie Anna? Jména po dvou světicích ![]()
A co Belatrix Morgana , jména po dvou čarodějnicích @Morrígan Ní_Boii ![]()
Já už mám vybranou Zofii, protože Sofií je tady moc ![]()
Jinak taky v dalším těhotenství bych chtěla mít Dokkaebi, Elu nebo Elizu ![]()
Vymýšlíme jméno pro mimco. Ráda bych jméno, co jich není 5 ve třídě. Líbí se nam Dagmar. Jsou u vás v okolí malé Dášenky?
@Anonymní píše:
Vymýšlíme jméno pro mimco. Ráda bych jméno, co jich není 5 ve třídě. Líbí se nam Dagmar. Jsou u vás v okolí malé Dášenky?
Ne. Pokud vím, ani jedna. Jsme na venkově
@Anonymní píše:
U nás žádnou malou Dášenku neznám.
Pokud se vám jméno líbí, klidně ho dejte ![]()
@Anonymní píše:
Nikdy jsem Dagmar vlastně nepotkala. Ale proč ne, Dáda, Dáša. ![]()
@Anonymní píše:
Neznám žádnou
@Anonymní píše:
Ano. Jednu pracovně znám. Nelíbí se mi tohle jméno pro holku v tomhle století. Ale každého volba.
@Anonymní píše:
Neznám žádnou malou, jen starší ženy, asi tři. Je to zajímavé jméno, moc jich skutečně nebude. Mrkni sem, vypadá to, že se již moc nedává
https://www.kdejsme.cz/…agmar/pocet/
Mně se Dagmar líbí. Máme kolegyni. Teda Dagmar k ní vůbec nesedí
, ale Dáša jo. Klidně bych dala. Teda kdybysme neměli v příjmení na začátku R…
@Kelsey píše:
Ano. Jednu pracovně znám. Nelíbí se mi tohle jméno pro holku v tomhle století. Ale každého volba.
Mně se nelíbí jmen
. Navíc se jména vrací. Starší syn má take „starší“ jmeno, co se dávalo hodně dřív. Když se narodil, byl široko daleko jediný. Aktuálně znám dalších 6 kluků stejného jména, ale je jim do 5 let. Synovi je 10.
Klidně bych dala, ať nám přijde, že se hodí ke generaci našich maminek, tak pro děti už to bude pomalu exotické jméno a ve školce bude vedle Sofinek a Natálek za hvězdu ![]()
@Anonymní píše:
U nás ne, znám dvě ale spíš už důchodového věku. Ale ono to neovlivníš, ja dala taky jméno, co bylo „staré“ a nikoho sem s tím neznala a přišel syn do školky a hned je jich kolem mraky ![]()