Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
11.6.18 17:36

JMÉNO

Mě se líbí Lucie :* a Veronika a :srdce: přítel chce Annu :poblion: a Karolínu 8o a tak jsme se dohodli že ve výběru bude Kája a Verča :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.18 09:15
@WWWWWW píše:
Mě se líbí Lucie :* a Veronika a :srdce: přítel chce Annu :poblion: a Karolínu 8o a tak jsme se dohodli že ve výběru bude Kája a Verča :palec: :palec:

Co takhle Lucie Anna? Jména po dvou světicích :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
21.6.18 09:17

A co Belatrix Morgana , jména po dvou čarodějnicích @Morrígan Ní_Boii :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.6.18 16:27

Já už mám vybranou Zofii, protože Sofií je tady moc :P
Jinak taky v dalším těhotenství bych chtěla mít Dokkaebi, Elu nebo Elizu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 16:17

Vymýšlíme jméno pro mimco. Ráda bych jméno, co jich není 5 ve třídě. Líbí se nam Dagmar. Jsou u vás v okolí malé Dášenky?

• Citovat
  • Upravit
35411
28.10.21 16:24
@Anonymní píše:
Vymýšlíme jméno pro mimco. Ráda bych jméno, co jich není 5 ve třídě. Líbí se nam Dagmar. Jsou u vás v okolí malé Dášenky?

Ne. Pokud vím, ani jedna. Jsme na venkově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
28.10.21 16:32
@Anonymní píše:

U nás žádnou malou Dášenku neznám.
Pokud se vám jméno líbí, klidně ho dejte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
28.10.21 16:39
@Anonymní píše:

Nikdy jsem Dagmar vlastně nepotkala. Ale proč ne, Dáda, Dáša. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.10.21 16:47
@Anonymní píše:

Neznám žádnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
28.10.21 16:50
@Anonymní píše:

Ano. Jednu pracovně znám. Nelíbí se mi tohle jméno pro holku v tomhle století. Ale každého volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
28.10.21 16:52
@Anonymní píše:

Neznám žádnou malou, jen starší ženy, asi tři. Je to zajímavé jméno, moc jich skutečně nebude. Mrkni sem, vypadá to, že se již moc nedává :) https://www.kdejsme.cz/…agmar/pocet/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.10.21 17:03

Mně se Dagmar líbí. Máme kolegyni. Teda Dagmar k ní vůbec nesedí :), ale Dáša jo. Klidně bych dala. Teda kdybysme neměli v příjmení na začátku R…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.21 17:15
@Kelsey píše:
Ano. Jednu pracovně znám. Nelíbí se mi tohle jméno pro holku v tomhle století. Ale každého volba.

Mně se nelíbí jmen ;). Navíc se jména vrací. Starší syn má take „starší“ jmeno, co se dávalo hodně dřív. Když se narodil, byl široko daleko jediný. Aktuálně znám dalších 6 kluků stejného jména, ale je jim do 5 let. Synovi je 10.

• Citovat
  • Upravit
10680
28.10.21 17:23

Klidně bych dala, ať nám přijde, že se hodí ke generaci našich maminek, tak pro děti už to bude pomalu exotické jméno a ve školce bude vedle Sofinek a Natálek za hvězdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
28.10.21 17:48
@Anonymní píše:

U nás ne, znám dvě ale spíš už důchodového věku. Ale ono to neovlivníš, ja dala taky jméno, co bylo „staré“ a nikoho sem s tím neznala a přišel syn do školky a hned je jich kolem mraky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze