Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky hlasuju proti. Ta asociace je příliš silná, negativní a ještě myslím hodně dlouho bude
To děcku nemůžete udělat.
Ale chování přítele mi teda připadá jako jádro problému. Jestli se takhle chová furt, tak teda hodně štěstí ![]()
Příspěvek upraven 09.08.14 v 12:52
Muj chtel taky Adolfa, odvazil se to rict asi jen dvakrat, rekla jsem jen pres moji mrtvolu nebo rozvod. On je ale takovej nacista, sbira veci z valky atd… ![]()
Dopadlo to tak, ze za dva měsíce rodim a jmeno nemame ![]()
Vylozene mi to vadi, ze se tak jmenoval prave ten Hitler ![]()
@viky23 píše:
Muj chtel taky Adolfa, odvazil se to rict asi jen dvakrat, rekla jsem jen pres moji mrtvolu nebo rozvod. On je ale takovej nacista, sbira veci z valky atd…
Dopadlo to tak, ze za dva měsíce rodim a jmeno nemame
Vylozene mi to vadi, ze se tak jmenoval prave ten Hitler
Tak můj ty věci z války apod taky sbírá, to jako jo, ne že by byl přímo nácek jako takový, ale zajímá se o to, o tom žádná - knížky apod. Tak aspoň, že na tom je někdo jako já
Promiň, trochu mě to uklidnilo, že na tom takhle nejsem sama ![]()
@Jani6 taky nemám ráda jména po rodičích, ale když vidím jak je teď strašně rád a pyšný… ![]()
Každopádně mi ale tohle jméno nevadilo, kdyby se jmenoval třeba Alois tak bych se sekla taky ![]()
Po sms to neřeš, tohle musíte z očí do očí, prostě si promluvit jako dospělí, držím palce ať se domluvíte na nějakém kompromisu ![]()
@viky23 Navíc k sestře „vítězství“ by to bylo fakt už podezřelé. ![]()
@tumpach Adam by byl pro mě ok, ale pro něj ne, on bojuje za jedno jediné jméno.
@Meredit To je právě těžký, když on dorazí z práce někdy v 23-24h a ráno zase maže, hoří jim termín na odevzdání práce, jinak jim to padne a nebudou mít peníze ani za to, co do teď odvedli už
ALe moc děkuji za podporu ![]()
@Jani6 Zakladatelko, PROČ chce partner dát dítěti jméno Adolf?
@Jani6 on je jinak chlap v pohode, nikomu to nastesti necpe, tak mu to neberu, at se mu libi a sbira si co chce, at si o Adovi mysli klidne ze je buh, ale hezky v duchu pro sebe
ja mu svuj nazor naHitlera reklaa hned a bylo. My bydlime v Rakousku, tady je " nacek " kazdej druhej
Nakonec ale rikal, ze di delal legraci ![]()
@hanka.br. píše:Že se mu to jméno líbí, že není na každém rohu jako jiná jména (no proč asi, že jo
@Jani6 Zakladatelko, PROČ chce partner dát dítěti jméno Adolf?
Trochu divne ze si niekto postavi hlavu a s polovickou sa o vybere mena nebavi ![]()
S tymto by u mna nepochodil, ani s menom ani so sposobom ako ho vybral…
@Attila8 tak nějak nechápu co vidíš pofidérního na jménu Matyáš, Tobiáš nebo třeba Beáta
mě se zas nelíbí Hana nebo Adam…má ho moje kamarádka a neřeknou mu jinak než Ád´o nebo Ádo…to už je jak ten Adolf ![]()
mmch základním tvarem jména neříká svýmu dítěti snad nikdo ![]()
Příspěvek upraven 09.08.14 v 13:15
@Jani6 píše: Že se mu to jméno líbí, že není na každém rohu jako jiná jména (no proč asi, že jo) a že kdyby plácnul jiné, tak to vadit nebude, ale že já šílim jen skrze Hitlera, ale že byli za válek i jiný, to mi nevadí a jejich jména fungují dál. Nicméně má rád historii, druhou světovou, sbírá kravinky z této doby apod, takže určo nezastírám, že v tom jede i toto.
Tady končí sranda. Pokud má partner potřebu pojmenovat své dítě po největším masovém vrahovi všech dob, je to případ pro psychiatra a pro tebe velké varování. Není to normální, je to zvrácené. Jestliže ho miluješ, měj se na pozoru, ale svému dítěti to nesmíš udělat. Nesmíš!!