Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9318
9.8.14 11:22

@Jani6 Tak to jméno musíte potvrdit oba dva. A oba podepsat. Tak to bych se nebála. Opravdu tě nemůže k ničemu nutit. Hlavně se nenech zvyklat, pak by si zvykl, že na tvoje názory nemusí brát vůbec ohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@Jani6 píše:
Já jsem mu právě i vypsala jména, která by se mi líbila, tak ať si z nich vybere, že to už nechám na něm a odpověď byla - Adolf! Tak jsem mu psala, že jako, zda to dítě je naše nebo jeho a on, že se se mnou o tom víc bavit už prostě nebude, takže můžu počítat s tím, že jak dám jiné jméno, tak mi zaručeně nepodepíše papír na jméno od matriky :zed: :zed:

8o na papír od matriky můžeš mít jaký jméno chceš, tam jde o příjmení, aspoň nás se na jméno ptali až po porodu a taky jsme měli papír z matriky, bo jsme nebyli sezdaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860

Škoda, že dítě nebude holka

Ale teda to bych šla tvrdě do boje. Nenech se ukecat. Jmen je plnej kalendář určitě se jedno najde které se bude líbit oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 11:23

@Slečna Ferka Nn, to bohužel ne, on má i takovou povahu, že si jde za svým, nenechá si od druhých nějak zasahovat do svých názorů apod. A jak si něco umane, tak si za tím jde „přes mrtvoly“. No, bude to ještě boj :(

Zase ať to nevypadá, že bych byla nějaká puťka, to vůbec, když to vezmu do detailu, tak on má německé kořeny a já zase maďarské a jako projevit se taky umím, to rozhodně, jen zrovna tohle je takový případ, že fakt nevim kudy kam, jak zapůsobit. Moji rodinu do toho míchat nemohu vůbec a jeho se do toho plést nebude, možná na něj zkusí něco máti - ikdyž ta spíš mele kolem - ale on ji klidně pošle do háje, že to není její věc a tím to hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 11:24
@LuckaPt píše: Škoda, že dítě nebude holkaAle teda to bych šla tvrdě do boje. Nenech se ukecat. Jmen je plnej kalendář určitě se jedno najde které se bude líbit oběma.

Když já mám spíš i dojem, že tady už ani tak nejde totiž o to, aby se našlo společné jméno, které se líbí oběma, on si prostě vysnil, že bude mít kluka Adolfa a přes to vlak nejede. :roll: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 11:25
@LuckaPt píše: Škoda, že dítě nebude holkaAle teda to bych šla tvrdě do boje. Nenech se ukecat. Jmen je plnej kalendář určitě se jedno najde které se bude líbit oběma.

No nevím, Adolfa je ještě horší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185

@Jani6 Kolik mu je? Nemá nějakou zamrzlou pubertu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@Jani6 píše:
Když já mám spíš i dojem, že tady už ani tak nejde totiž o to, aby se našlo společné jméno, které se líbí oběma, on si prostě vysnil, že bude mít kluka Adolfa a přes to vlak nejede. :roll: :|

Podle mě si z tebe jen dělá srandu. Nebo ty z nás. Nebo je to nácek a tys to nepoznala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.8.14 11:26

@Jani6 víš co tak to jméno prostě ted´ neřeš…hele my se s manželem taky dohadovali vpodstětě celý těhotenství…u prvního těhotenství chtěl holku Ivanu já Viktorii kluka chtěl, aby se jmenoval po něm a já nechtěla…nakonec sem mu na Ivanu kejvla, jelikož sem si byla jistá, že to bude kluk :lol: a i sme se dohodli, že teda jo, ale příjmení bude po mě (tehdy jsme ještě nebyli vzatí - brali sme se v klukových 5-ti letech), u druhého sme se taky dohadovali a na Tobiáše (což vpodstatě vybral starší brácha) mi kejvnul vpodstatě až 5 minut před porodem, kdy už chudák sestřička v porodnici celá neštastná na nás, že už tam fakt musí něco napsat :mrgreen:

takže moje rada je na ferovku mu řekni, že s Adolfem nesouhlasíš a dál to neřeš, nech vychladnout vášně, jak se říká :D ono se to nějak vyvrbí a přece jen do porodu máš ještě chvíli času, třeba nakonec dáte jméno co je zrovna ten den v kalendáři nebo toho Arnošta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
9.8.14 11:27

https://www.emimino.cz/…v-zoo-11629/
Tady je ten denicek o svatbe, ten o porodu maleho najit nemuzu. Pisatelka, autorka denicku ma Adolfa. Tak se ji treba pres SZ zeptej na zkusenosti i reakce okoli.
Samozrejme ti preji, at se dohodnete s partnerem. Je smutne, ze ti to přikazuje.

Příspěvek upraven 09.08.14 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
9.8.14 11:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
9.8.14 11:30

@Jani6 v tom případě bych se vrhla do boje, on ti nepodepíše jiné jméno (navrhni teda díky kořenům nějaké typicky maďarské :oops: - třeba Aladár, Árpád apod.), ty nepodepisuj Adolfa. Jste manželé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104

Nn, fakt si srandu nedělám, kvůli tomu bych diskuzi nezakládala. A asi bych ani nezaložila nikdy, ale prostě jsem myslela, že nějaký kompromis se najde, ale za poslední hodinu tři smsky a hovor mě rozsekaly tak, že jsem si řekla, že prostě se tu zeptám, zda jsem vlastně teda jenom blázen já a nebo prostě jsou i další, kteří první při Adolfovi mají Hitlera.

Já netvrdím, že nemá nac. sklony, má německou rodinu původem, ale jak píšu už výše, tu babičku měl echt Němku, jinak Adolfa v rodině mají toho strejdu, nevim, zda to je přímo jeho strejda nebo matky strejda, to bych kecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871

@Jani6 nedávala bych, děti jsou zlý a budou se mu posmívat a přezdívku dostane Hitler, to si piš…zkus trvat na kompormisu, jméno by se měli líbít oběma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.8.14 11:31
@Jani6 píše:
Já jsem mu právě i vypsala jména, která by se mi líbila, tak ať si z nich vybere, že to už nechám na něm a odpověď byla - Adolf! Tak jsem mu psala, že jako, zda to dítě je naše nebo jeho a on, že se se mnou o tom víc bavit už prostě nebude, takže můžu počítat s tím, že jak dám jiné jméno, tak mi zaručeně nepodepíše papír na jméno od matriky :zed: :zed:

A nemohl by syn mít dvě jména…že to Adolf odsunout jako druhé a primárně používat první, když tedy nechce ustoupit? nebo po narození ty by jsi používala svoje a on s ním tolik nebude, potom by se ujalo to lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze