Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@smurfka píše:
kdyby dala jen tohle jméno…oka…dobře, je rodové, dejme tomu.
ale v té spojitosti jiných jmen, ( nečekaně se všechny točí kolem Hitlera )…a s tou fotkou co sem dávala..opravdu normální nebude.
Tu fotku jsem neviděla a mám ji fakt z toho rozhovoru zapamatovanou jako rozumnou
Já jméno Ingeborg mám spojené se Skandinávii a Norskou královnou
Taky se mi líbí a vubec to nemám ve spojitosti s Hitlerem. Ale je pravda, že mě nikdy nezajímali lidi kolem něj, ale spíše osudy lidí, kteří v tom byli nevinně - takže mám značné mezery v tomto.
No ale až mě to mrzí, kolikrát jsem tady o ni psala právě co se týče jména (a že je v pár diskuzích právě uváděno jako ironie jak pojmenovat dítě)
tak už nebudu ![]()
@chs.jasmin měla ji v porodním deníčku ( ten ostatně taky stál za to ), ale pak ji stáhla.
tak samozřejmě že Ingeborg se jmenovali i jiné ženy, jde ale prostě o tu spojitost..kdyby takto někdo pojmenoval děti zvlášt, tak dobře no..
ale spojit tyto tři jména v rodině, to už opravdu smrdí..
( Adolf, Inga, Blondie )
@smurfka píše:
kdyby dala jen tohle jméno…oka…dobře, je rodové, dejme tomu.
ale v té spojitosti jiných jmen, ( nečekaně se všechny točí kolem Hitlera )…a s tou fotkou co sem dávala..opravdu normální nebude.
Jo, máš stoprocentní pravdu.
@smurfka píše:
@chs.jasmin měla ji v porodním deníčku ( ten ostatně taky stál za to ), ale pak ji stáhla.
tak samozřejmě že Ingeborg se jmenovali i jiné ženy, jde ale prostě o tu spojitost..kdyby takto někdo pojmenoval děti zvlášt, tak dobře no..
ale spojit tyto tři jména v rodině, to už opravdu smrdí..( Adolf, Inga, Blondie )
A nebyl tam ještě nějaký Herman?
@Ester13 píše:
A nebyl tam ještě nějaký Herman?
to už fakt nevím..pamatuju si tyhle tři a tu kulovnici na krku ![]()