Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ještě je tu možnost, že přítel není ani tak nácek, jako spíš má komplex méněcennosti a myslí si, že bude se synem „Adolfem“ zajímavej ![]()
@Jani6 píše:
No, to teď k pupku řikám furt, že běda, jak bude jak táta![]()
Tak proč s takovým člověkem vůbec jsi???
@Malike píše:
Jo takhle že on bude Adolf,..at si říká třeba Hitler…ale hlavně že dítě bude normální..
Jo, jako chtělo se mi smát, opravdu jak dítě, kterému kopnete do hraček. A jestli mi to jako měl nandat tím, že když ne dítě, tak on aspoň takhle, tak to mi je fakt fuk, ikdyby se chtěl jmenovat Fridrich puntikatý
![]()
@Jani6 Jo, takhle
. Tak to jo, už si půjdu asi lehnout.
Přeju vám to oběma, tobě se uleví, malýmu to ulehčí život a tvůj přítel si sám vypije, co chtěl tomu vašemu drobkovi nadrobit
. Bych chtěla upřímně vidět reakci lidí, jak se na toho tvého borce tváří, když jim nadšeně oznamuje svoje 2. jméno, lidi půjdou do kolen ![]()
@hanka.br. píše:
Tak proč s takovým člověkem vůbec jsi???
To je to. On je to hodnej chlap, pracovitej, doma pomůže se vším, i uvaří, umyje nádobí, vyluxuje apod. Ano, máme za sebou pár sporů nebo hádek, ale tohle skrze jméno bylo za tu dobu takové „top“ ve všem no ![]()
@Takyjedna píše:
@Jani6 Jo, takhle. Tak to jo, už si půjdu asi lehnout.
Přeju vám to oběma, tobě se uleví, malýmu to ulehčí život a tvůj přítel si sám vypije, co chtěl tomu vašemu drobkovi nadrobit
. Bych chtěla upřímně vidět reakci lidí, jak se na toho tvého borce tváří, když jim nadšeně oznamuje svoje 2. jméno, lidi půjdou do kolen
No, nechám mu to podepsat hezky rovnou zčerstva, aby to už nevzal zpět a lejstro uschovám
Asi na něj zapůsobil možná ten kamarád
A nebo se mu odtemnilo, že stihli dodělat zakázku, co ráno odevzdávají
![]()
@Jani6 píše:
To je to. On je to hodnej chlap, pracovitej, doma pomůže se vším, i uvaří, umyje nádobí, vyluxuje apod. Ano, máme za sebou pár sporů nebo hádek, ale tohle skrze jméno bylo za tu dobu takové „top“ ve všem no
Po celou dobu diskuze jsi ho tedy líčila úplně jinak. Jestli to všechno převáží to, že je dobrá hospodyňka, to ti stačí fakt málo.
@Jani6 píše:
To je to. On je to hodnej chlap, pracovitej, doma pomůže se vším, i uvaří, umyje nádobí, vyluxuje apod. Ano, máme za sebou pár sporů nebo hádek, ale tohle skrze jméno bylo za tu dobu takové „top“ ve všem no
no a je teda nácek, nebo není?
@hanka.br. píše:
Po celou dobu diskuze jsi ho tedy líčila úplně jinak. Jestli to všechno převáží to, že je dobrá hospodyňka, to ti stačí fakt málo.
To ne, tak to nemyslím a stojím si za tím, že už mám za sebou ty stavy, že bych ho sbalila na hned atd. Jenže já jsem taky horká hlava
Sama jsem vyrostla od čtyř let bez táty, jen s mámou a svého otce fakt nesnáším a jen se snažim furt najít nějakou cestu, aby naše dítě nedopadlo stejně. Možná je to blbost a zbytečný, ale vždycky, když vychladnu, tak si řikám, že do háje ho poslat snad můžu vždycky a zahodit to ![]()
@Bábrdl píše:
no a je teda nácek, nebo není?
No z celkového pohledu - sbírá různý kravinky ze druhé světové, knih má též dost z této doby, nosí i „extremnější“ značky, ikdyž asi záleží na úhlu pohledu atd. Ale pokud bych přímo měla říct, zda je nebo ne, tak se asi spíš přikloním k tomu, že ano, než k tomu, že ne a má to jen jako nějaké hobby.
@Jani6 Když se chce jmenovat Adolf, tak to znamená, že mu Hitler imponuje. Že ho schvaluje. To ti nevadí?
@hanka.br. píše:
@Jani6 Když se chce jmenovat Adolf, tak to znamená, že mu Hitler imponuje. Že ho schvaluje. To ti nevadí?
Já si myslim, že to neudělá, že to je jen „frajeřina“, stejně tak jako to, že to jméno chtěl pro malého, když najednou se zvyklat nechal ( ať už z jakéhokoliv důvodu). Je mu 35let, to už by to jméno měl dávno u toho svého, kdyby tak strašně chtěl, ale možná se mýlim. Nicméně, pro mě je nejhlavnější to, že se tak nebude jmenovat můj, náš syn.
@Jani6 píše:
No z celkového pohledu - sbírá různý kravinky ze druhé světové, knih má též dost z této doby, nosí i „extremnější“ značky, ikdyž asi záleží na úhlu pohledu atd. Ale pokud bych přímo měla říct, zda je nebo ne, tak se asi spíš přikloním k tomu, že ano, než k tomu, že ne a má to jen jako nějaké hobby.
no, lidi, co mají druhou světovou jako hobby sice můžou sbírat modely messerschmittů, ale i tak vědí, kdo byli ti „hodní“ a kdo ti „zlí“, ne?
(ti zlí byli ti, kteří nám chtěli přeměřit hlavy a podle výsledků buď asimilovat, nebo vyhladit)
@Jani6 píše:
Já si myslim, že to neudělá, že to je jen „frajeřina“, stejně tak jako to, že to jméno chtěl pro malého, když najednou se zvyklat nechal ( ať už z jakéhokoliv důvodu). Je mu 35let, to už by to jméno měl dávno u toho svého, kdyby tak strašně chtěl, ale možná se mýlim. Nicméně, pro mě je nejhlavnější to, že se tak nebude jmenovat můj, náš syn.
Ale na to jsem se neptala.
@Jani6 píše:
to mě právě zajímalo
jestli jen nefrajeří a nedělá se zajímavým (on ať se jmenuje třeba Reinhard)